Psyk-nys

2009-04-28 @ 23:05:30
Idag var återigen en väldigt lång dag. Orkade inte laga någon mat så vi var jätte onyttiga och gick och åt pizza. På vägen hem reflekterade Babe att björkarna hade börjat slå ut. Det var vid det tillfället som han aven började nysa något helt frenetiskt. Resten av vägen hem nös han varje gång han såg en björk. Kan man vara psykiskt allergisk?

Nu på kvällen har jag i alla fall kollat på lite tapeter. Det börjar bli dags att ta tag i hallen känner jag. Det vi hade planerat känns lite out of date så jag har spanat nya inspirationskällor. Just för tillfället är jag lite sugen på en vit tapet med silver mönster, jag ahr inte hittat någon specifik men jag hoppas på att kunnagöra det. Vi måste satsa på ljust eftersom hallen i sig är så liten, trång och mörk. Tyvärr tror jag iten att jag och min älskade har några lediga dagar ihop dom kommande veckorna. Kan ha tur att hinna med det innan vi drar till Italien.

Hoffmaestro & Chraa spelar på TG i helgen. Ska ni dit? Gud så kul det kommer bli, dom är otroligt grymma! Vi har en kompis från kungsängen som kommer hit för att dom spelar. Tok-roligt ska det bli. Har inte vart ute på evigheter. När brukar banden börja spela? Någon som har koll? Nu ska jag försöka filtrera bort alla ljud från min babe som sitter och kollar Magnus Betnér klipp på YouTube. Skulle vilja sova.

Ska nog kolla lite mer tapeter först.

Sov gott!

Spenderbyxor.

2009-04-27 @ 23:15:15
Den här dagen har varit lång. Ruskigt lång, och närman inte trivs så blir den bara ännu längre. Däremot blev jag riktigt glad sista stunden när jag fick se nya stegräknarna vi fick in.

How cute?!
Var bara tvungen att ha! Älskling får min gamla (en likadan fast svart). Den kom även i blått och i grönt. Så söta!!

Annars så funderar vi på vilka flytvästar vi ska köpa till den nya båten.

Jag vill ha den här men den kostar 1100, så det känns som lite mycket för en flytväst. Men den är faktiskt riktigt skön för att var en flytväst och det tycker jag är jätte viktigt! Sen har jag ju personalrabatt¨på den så vi får se om jag kan övertala älskling. Vill i alla fall ha en helvit. Ser så fräsht ut (ett tag i alla fall).

Nu kom min Babe och vill mysa lite innan vi går och lägger oss.

Natt på er.

Söndag

2009-04-26 @ 21:30:31
Den här dagen har fortsatt i samma anda som gårdagen slutade. Jag fick ligga och sova på Andreas axel hela natten och han låg och lugnade mig. Han kan inte ha fått sovaså mycket i natt. Brukar inte få sån här panik så det var lite obehagligt. Satt bara och skakade innen jag skulle åka och hämta honom idag. Nu känns det lite bättre, men det var tufft att vara hemma själv hela dagen.

Nu på kvällen har vi varit hos Babes föräldrar och ätit grillat med bakpotatis. Känns så otacksamt att inte äta maten som serveras så jag fuskade faktiskt med min kolhydrat diet. Så idag åt jag min första potatis på 3 veckor tror jag. Ligger i sängen och vantar på att Lovely ska jobba klart så jag kan få sova i hans armar inatt igen. Roligare än så har det faktiskt inte vart idag. Eller det blev en sväng Sims på förmiddagen i och för sig. Mesta tid den jick ju dock åt att instalera alla 19(!) delarna.

Nu blir det nog filmen man sett några gånger förut - Two weeks notis. Så spännande blir min kväll.

Onödigt babbel

2009-04-25 @ 21:29:32
Idag har varit en mindre bra dag. Jag har växlat humör väldigt många gånger. Mycket nerstämdhet. Det känns som om Andreas börjar tröttna på det, jag med för den delen. Det saknas nått i mit tliv och jag vet vad det är, mer än så säger vi inte. Vissa dagar är värre än andra och idag har varit en mindre bra dag.

Nog om det.
Fick se första bilden på lilltösen idag. Hon är så fin! Jag tror mig ha hittat en lucka som jag kan åka iväg. Ska bara höra om det passar att vi kommer då.

Annars så jobbade jag idag. Lördagar är helt galet tråkiga att jobba. Imorgon ska Andreas jobba och sen ska vi till svärföräldrarna och grilla. Ska bli gott med kolgrillat. Vi har juh bara elgrill här i våran lägenhet.

Har letat som en tik efter den perfekta väskan till Italien. Den bara finns inte! Ska kolla lite mer senare. Nu ska jag nog bara ligga på sofflocket och inte göra ett smack.

Vuxen?

2009-04-24 @ 20:38:52
Är man för vuxen när man har längtat efter en salladsslunga en längre tid och när man väl köpt sig en måste poängtera för sin älskling att "kolla va mycket användninga jag har av den!" Jag bara älskar den!

IKEA:s Tokig

Hittat något som kan vara.

2009-04-24 @ 15:56:22
Okej jag har gjort en vild chansning. Flikkan som har haft klänning en enda gång sedan studenten har beställt den här

HIttade den härom dagen på Nelly.com men så idag när jag skulle beställa fanns den inte. Nu två timmar senare är den där igen. Hoppas på att den ska fungera på min lite ofunktionabla kropp. Den borde dölja skavankerna och framhäva det lite bättre delarna på mig, hehe.

Nu ska det bara fixas accessoarer. Något som kommer bli lite lättare ska jag säga.

Vad ska jag ha på mig?

2009-04-24 @ 14:35:16

Vad 17 har man på sig på en premiär öppning av en Itaiensk Konstutställning tillsammans med Italienska stormänn och politiker? Jag kommer få fnatt, Jag äger inget som kan passa för tillfället, så jag måste köpa något nytt. Men vad köper man? Jag Vet verkligen inte!

Förslag?

Huvudvärk

2009-04-24 @ 13:57:55

Var och gjorde företagsekonomiprovet i morse vif 10. Det kändes som om det gick ganska bra faktiskt. skönt att ha det avklarat. ska bara fixa dom sista inlämnimngsuppgifterna så har jag den kuser ur världen. Sen är det bara matten kvar. Vet inte hur det kommer gå med den, Det har juh gått bar hittills men nu ska vi inte ha några direkt träffar för att gå igenom dom sista kapitlerna. Huvva! Snart så  slipper jag.

Skickade in min ansökan till nackademin igår. Dock utan brev. Jag ringde och pratade med dom och jag skulle komlpetera med det senast den 25 maj. *Torkar svetten ur pannan*

Nu har luften gått ur mig helt och jag har ingen ork i kroppen. Har en sån huvudvärk och känner mig fruktansvärt yr. Lite som om jag vore bakis, vilket faktiskt är omöjligt. Hade juh planerat att sätta mig på balkongen med min lilla lap och fixa dom sista uppgifterna, men jag pallar inte nu. Huvudet gör för ont. Har haft liknande huvudvärk flera gånger dom senaste veckorna. Kanske ska kolla upp det. Hmm. Babe skulle hämta huvudvärkstabletter nu. Så får vi se om det släpper den här gången.

I'll get back to you

Nu har hon anlänt!

2009-04-24 @ 12:24:28
04.26 i natt bestämde sig lilla Aeris att komma. 3470g och 53 cm lång var knytet.

Vi gratulerar Här ifrån Nynäs! Första bästa lucka som dyker upp kommer vi och hälsar på!

Bäbis!

2009-04-23 @ 23:36:08
Nu är det på G för Johnny och Vera! Den lille var beräknad påskafton men tyckte tydligen att det var för skönt där inne. Nu ska dom snart åka till BB, vi håller tummarna här hemma om att allt går bra!

Lycka till!

Gett upp för ikväll.

2009-04-21 @ 23:23:43
Nu är det dags att sova för mig. Har legat med mina fina-alldeles-egna lap i sängen ett tag och bara kollat på brevet. Det får vara nog för ikväll. Knutten ligger på ena sidan ch spinner och babe på andra och snorar, pollen och en förkylning på G. Får se hur han mår i morgon. Han hoppas på att bli sjuk till i helgen så han slipper Giganten, vi får se hur det går med det helt enkelt.

Godnatt 

Återigen, Brevet med stort B

2009-04-21 @ 21:28:42

Tidigare idag var jag jätte taggad att skriva det här brevet till Nackademin. Inte speciellt mycket längre tyvärr. Att det ska vara så svårt, Vad vill jag få ut av det hela egentligen? Hur ser jag på framtiden? Ska det vara så svårt. Tror jag blir blockerad eftersom det är en sån stor del av min framtid som hänger på det här brevet. Skulle det gå lättare om jag såg det som en bagatell? Men hur ska jag kunna göra det? Det är ju ingen bagatell.

Vart f*n är min inspiration?

Ändringar

2009-04-21 @ 13:07:41
Glöm förra inlägget! Just nu sitter jag vid min supersmidiga, alldeles egna, Acer Aspire One!


Inte dumt det inte. Så nu kommer det nog bli lite tätare mellan inläggen.

Måste rusa tillbaka till jobbet.

Glest med inlägg!

2009-04-20 @ 07:31:28
Det kommer nog vara så här ett tag framöver. Andreas jobbar konstant vid datorn för att hinna klart till den 30de. Efter det kommer ni nog kunna läsa lite mer ifrån mig. Men det gör nog inte så mycket, för det händer inget speciellt ändå. Jag fortsätter slita med mina kurser på NKC, det går inte så där jätte bra. Har nog tänkt mig att hoppa av Företagsekonomin nu när B-kursen börjar. Den ska hålla på till vecka 51 och jag har planer att plugga heltid till hösten. Brevet till Nackademin går det sådär med. Vet inte riktigt vilken tid på dygnet jag ska hinna skriva det. Men jag har en start, ska bara försöka fixa till alla osammanhängande stycken till något läsbart. Så får vi se hur det går. Känner mig bättre till mods i år än förra året i alla fall.

Tillbaka till morgon-bestyren så jag hinner med allt innan jag ska gå till jobbet. Chief-fri dag idag, ska bli gött!

På återseende...

Vårshopping!

2009-04-13 @ 09:58:24
Hamnade på påskmiddag hos Unonu och Blondie i lördags. Vi blev kvar där över natten och så körde jag ANdreas direkt till jobbet därifrån. Jag märkte att IKEA bara låg ett stenkast ifrån Giganten så jag hamnade där undertiden som Älskling jobbade. Där blev det lite smått och gott. Det var skönt att få gå runt där helt själv. Jag kunde gå runt och kolla på allt utan att känna mig stressad av att ha någon att anpassa sig efter. Gick på plantagen också, så nu har jag olja till uteböblerna som jag ska smacka dit nu på förmiddagen. Det blev även lite skor också.


Love skopunkten!

Idag ska jag grejja lite här hemma, tvätta och städa lite. Sen ska vi till svärföräldrarna och äta ännu mer påskmat. Får se hur mycket jag hinner med. Borde räkna lite matte och laga ett par byxor under dagen men vi brukar alltid bli kvar hos Andreas föräldrar ganska sent.

Om man ska ta och sätta igång kankse.

Turdag?

2009-04-11 @ 14:41:30
Okej dagen började kankse inte topp, Andreas hade (som vanligt) stått för länge i duschen och jag vaknade av att han var jätte stressad. Mammig som jag är gick jag upp och gjorde 2 kavjar mackor till honom och packade i hans väska. Då var klockan typ 06.45. När han gått gick jag och la mig igen. Klev upp igen vid 8 och gjorde mig i ordning och drog till jobbet. Känns som en så meningslös dag att jobba. Alla är lediga, solen gassar, det är inte en kotte som vill gå i affärer tänkte jag. Kom till jobbet och insåg att jag hade...rätt. Cat var hemma med feber, Em var tok förkyld men ändå på jobbet och så var det jag och Chief. Det rullade på. Ovanligt lite folk för en lördag och vid 1 gick Em hem, det gick bara inte längre. 10 över ett kom en kund in sen var det helt folktomt. Vid 2 kollade jag på klockan och tänkte "Gud va skönt bara en timme kvar". Då stänger Chief dörrarna och säger att han precis har bestämt sig för att vi ska stänga. Say what?! Har du också blivit sjuk? Han tyckte inte det var värt att ha öppet längre eftersom det inta var något folk. YES! Glad i hågen som jag blev sprang jag upp för trappan hämtade min väska och ut i det fina vädret. Halleleluja! På vägen hem ser jag även årets försa fjäril, en citrongul en. Nu är jag helt på topp kan jag säga.



Senare mot kvällen blir det påskmiddag hos Unonu och Blondie. Så nu ska jag nojja mig lite över att köra bil genom stan. Det verkar ganska lätt att ta sig dit. Men man ska inte säga för mycket, lyckades juh köra fel på vägen till IKEA första gången jag åkte dit själv, fast att jag åkt där hur många gånger som helst. Tur att min babe ska vara med mig. Nu vankas det lite sol-lapande på balkongen!

Bränn er inte!

Hemma!

2009-04-10 @ 17:34:52
Nu är vi hemma igen. Min mysis är tillbaka hos mig. Äntligen. Nu ska vi gå ut och äta tillsammans, ska bli gott.

Sverige

2009-04-10 @ 15:48:16
Han är i Sverige nu! Äntligen har jag hört av honom. Han hade tydligen ingen mottagning på flygplatsen i Milano. Så nu har klumpen lagt sig.

Ni får en bild på mitt påskris. Påskägget är till Andreas. Får se om han lyckades fixa något på taxfreen till mig.

Katterna har fått varit ute på balkongen idag också. Nu ska jag bara olja möblerna så kan vi fira vårens ankomst. På riktigt!

Snart ska jag sätta mig i min otroligt varma bil (Igen, därav att jag vet att den är varm) för att hämta min älskling. Jag är återigen på bra humör och längtar så jag håller på att storkna!

Sovit?

2009-04-10 @ 14:13:10
Har precis insett att jag inte har något minne alls av vad min telfon säger är det senaste samtalet jag hade med Andreas. Måste ha tagit emot det i sömnen och jag har den dåliga vanan att tala i sömnen. Så jag vet inte om det är så att vi har pratat (jag sovandes) och han har informerat mig om att han inte ska ringa. Känner mig lite dum eftersom jag har skickat en massa arga sms under dagens lopp. (Ja, jag vet att han inte kommer se dom förens han slår på telefonen) Lite dåligt samvete har jag, men om nu så är fallet så borde han ha insett att jag sov, för jag mumlar mest i sömnen och säger osammanhängande saker, vad folk som hört mig sagt i alla fall. Vi får se hur det går. Nu är jag mest rädd för att han har sagt när jag ska hämta honom och att jag har missat den infon.

I'll keep you updated.

Dagen D!!

2009-04-10 @ 11:33:19
Idag kommer han! Han kommer idag! Jag kan knappt bärga mig! Åh vad jag längtar. Just nu är jag dock ganska arg på honom, han har inte höra av sig alls i dag och han har mobilen avstängd. Han borde veta bättre, han känner mig och vet att jag får en klump i magen av sånt här. Har säkert försökt ringa honom 20 gånger sen halv 10 i morse. HOppas på att det inte hänt något. Vilket det säkert inte gjort men jag kan inte sluta oroa mig. Har inget nummer till någon av dom han är med heller. Blä!
Håller på att städa här hemma nu så det ska va fint när vi kommer hem. Ska åka och hämta honom i västerhaninge istället. Vi kom fram till att det är lättare att mötas där. Innan det ska jag duscha och köpa påskris. (Som inte får sitta i vatten eftersom andreas är högst allergisk mot björk) Ett litet ägg blir det nog också till snutten.

Fortfarande inget svar och hans flyg lyfter om typ en halvtimme! Fan va ont det gör i magen. Vet inte om jag ska vara arg eller gråta. Måste sysselsätta mig så jag slutar tänka på det.

Bättre humör

2009-04-08 @ 23:48:25
Nu är allt lite bättre. Em och jag drog och åt middag tillsammans efter jobbet och spydde lite galla över vår gemensamma arbetsplats. Skönt att lätta lite på trycket.

Imorgon är det imorgon som Andreas kommer hem (någon som förstog?) Längtar så! Han ville att jag skulle hämta honm på arlanda, men jag har ingen lust att åka hela den vägen själv på vägar jag aldrig kört, inne i stan dessutom. Nä det får bli någon annan gång. Men jag ska nog hämta honom i Blåsut. Får se hur det går. Är lite mesig när det gäller att köra i stora staden.

By the way!
Jag höll på att bli överkörd av en talgoxe i morse på balkongen. Den kom i världens fart och skulle landa på räcket men vände precis innan när han såg mig. Det hade vart fint att sjukanmäla sig för att man hade en talgoxe i axeln. Hehe.

Tror jag ska krypa till kojs nu. Svala sängkläder och regnet som slår mot rutan. Ganska mysigt faktiskt. Godnatt!

Drygt

2009-04-08 @ 15:25:35
Det är en dryg dag idag. Det är många faktorer som går mig på nerverna här på jobbet. Inget fungerar som det ska och både M-B, Chief och Mrs. S har egna inprentade sätt att sköta allt på. Inget utav dem är ens i närheten av vad dom lär oss andra anställda att arbeta på. Ska bli kul att se hur det har gått när jag komemr tillöbaka från Italien i Maj, för jag har faktiskt fått bekräftat att jag fått semester när vi ska åka, Hallelulja!
Cat (tidigare nämnd som "den nya") har fått  äran att åka på kurs, något som vi andra inte blivit erbjudna. Jag skiter i vilket för jag kan banne mig mer här än någon annan, Men att Em inte fick åka iväg hon med tycker jag är riktigt illa. Det är dags att kalla till någon sorts möte på det här företaget, för det funkar inte längre. Jag är så van men det är lite jobbigt att se Em hamna i kläm hela tiden. Sök aldrig jobb här, du blir bitter! Liksom jag.

Småsår

2009-04-07 @ 19:00:51
Idag ahr jag banne mig plåster överallt känns det som. Jag har rivit mig, skurit mig, ramlat, gått in saker m.m. Varje liten centimeter på mig gör ont. Vid 4 kände jag bara att det var dags att gå hem och lägga sig under täcket för att vakna upp till en ny dag.

Det blir nog Italien i maj för min del ändå! Det var juh lite osäkert eftersom det var kristi himmelfärds helgen det handlade om. Det är svårt att få ledigt på kläm-dagar på mitt jobb, dom är juh tydligen dom mest kundrika på hela året enligt Mrs. S. Inget jag har märkt av under mina snart 3 år på företaget. Skit samma. Kimmi skulle jobba den veckan så jag hoppas det är för att jag ska få ledigt. Håll tummarna! Det skulle vara så skönt!

Om ni skulle gissa, hur många modeller cykelhjälmar tror ni att en sportaffär har? Idag har jag bara kämpat med att få fram alla olika som finns på vårat lager. Totalt sett tror jag det blev 46 olika!!! Helt ofattbart! Jag tror Chief tror att han har en större butik än han har. Han har juh själv sagt att vi har ett större utbud än de flesta STHLM-butikern. (Fast inte lika många av varje då) Tänkte bara tala om att vår butik är kanske en tredjedel så stor till ytan som dom. Det blir trångt.

Annars så har det vart en ganska bra dag. Morgonen började lite surt men efter lunch så kände jag mig både piggare och gladare. Kan ha haft att göra med att jag fick riktigt bra "flow" med mitt brev till Nackademin på lunchen. Kände mig taggad liksom.

Nu ska jag försöka komma på något att äta till middag. Är lite sugen på bacon! undra vad jag kan vispa ihop. Igår lyckades jag rikitigt bra, Taco-färs fyllda tomater med ost. Det blir det nog igen nån gång. Tänk vilken inspiration man kan ha om man är på bra humör!

Mat var det ja! 

Sambandscentral

2009-04-06 @ 15:01:00
Jag kan inte hjälpa det! Trots att jag vet att han mår bra så kan jag inte sluta oroa mig. Det är så typiskt att sånt här ska hända (se tidigare inlägg) när man gått och nojjat sig sen han åkte. Vill bara prata med honom konstant. Har inte pratat med honom sen halv 8 i morse. Jag är inte van vid det. Vi träffas juh alltid på lunchen. Och idag på lunchen var allt jag gjorde att informera alla vi känner som vet att han är där nere om att han mår bra. Vill att han ska ringa!

Jordbävning!

2009-04-06 @ 10:28:40
Andreas mamma ringde i morse och var jätte orolig. Det har vart jordbävning i Italien och flera har dött och skadats. Det är överallt på nyheterna. Men jag ringde så fort jag hörde om det och han var okej. Han låg och sov så sött och hade inte märkt någonting. Det hade juh varit typiskt om han blivit utsatt för jordbävning första gången han är utomlands. Han mår i alla fall bra!

NU!

2009-04-04 @ 19:42:31
Nu har han ringt. Skönt. Han hade försökt ringa flera gånger men det hade inte gått. Det är juh första gången han är utomlands (förutom Norge och Tyska gränsen räknat). Han tänkte inte riktigt på att han var tvungen att slå landskoden innan nummret sötplutten! Han lovade att ringa ikväll vid sovdags.

Borta

2009-04-04 @ 18:42:20
Nu har han åkt och jag kommit hem. Min älskade borde kliva av planet i milano snart. Eller han borde ha gjort det alla redan men han lovade att ringa så fort han klev av. Har lovat mig själv om att inte bli orolig riktigt än. Han är juh så glömsk. Nu väntar en vecka ensamhet. Vet inte riktigt hur jag ska orka. Lyckades i alla fall att hålla mig från att gråta på centralen. Det kom i natt och nu istället. Saknar honom redan, Började i och för sig sakna honom redan när han klev på.

Åkte hem till Sara efter att vi varit på Nackademin (Hon va snäll och följde med så jag slapp gå själv). Dom har precis flyttat så jag var tvungen att se nya lägenheten. Det var ett riktigt mysigt område. I like!

Kommer bli paranoid av att vänta på att han ska ringa varje dag. Tror hela tiden att jag hör telefonen på någon avlägsen plats i lägenheten. Men den ligger framför mig och är alldeles tyst. Hur många dagar satsar vi på att jag står ut? Va har nog inte varit ifrån varandara så här länge sen vi blev tillsammans tror jag. 6½ år. Suck. Vill ha honom tillbaka!!


Hejdå!

Tungt

2009-04-02 @ 09:46:32
Just nu känns allt runt omkring mig väldigt tungt. Jag ska försöka knåpa ihop ett brev till Nackademin, som framhäver varför jag är mer värdig att komma in än andra. Ursh! Inte lätt när man inte tror på sig själv. Andreas åker på lördag och när jag vinkat av honom så ska jag vidare till öppethus på Nackademin. Har ingen lust att gå dit själv. Ska se om lillebror har lust kanske. Jag ligger rätt till i matten men det är helt grymt svårt och företagsekonomin ligger jag väldigt mycket efter i. Snart är det prov igen. Blä. Jag är hela tiden rädd för att misslyckas och jag känner att det börjar bli för mycket med allting. Dessutom ska jag jobba och nu har jag kommit in i en period igen då jag verkligen inte trivs och bara vill därifrån. Orkar inte liksom. Vad händer om jag inte kommer i till hösten? Vad gör jag då?

Orkar faktiskt inte tänka på det nu. Det är för mycket som surrar i mitt lilla huvud. Borde jobba.....