Parkerat i skåne

2009-12-31 @ 15:03:46
Vi har lyckas ta oss till Kävlinge nu till nyår. Härligt att inte fira hemma. Så ikväll vankas oxfilé och råstekt potatis. Mums.

Jag tror jag kommer återgå till mitt vanliga jag snart och då kommer uppdateringarna bli fler. Jag lovar.

Back to the baby!

Juldagen

2009-12-25 @ 15:14:37
Vi hade en supermysig julafton. Mycket mat och godis och annat onyttigt. Allt hanns med och vi behövde inte ens stressa. Jag hade turen att få provköra bilen som vi troligen ska köpa. Vilken skillnad mot våran traktor från 91! Vi ska kolla upp priset ordentligt och om det finns något som måste fixas på den. Vi vet att det är lite rost på karossen bara. Har vi tur kan vi ta "nya" bilen till malmö på onsdag!

Idag har vi fikat med min familj som kom på besök. Pappa grävde fram volvon och fick igång den. Morfar konstaterade kortis. Snart tror jag att vi ska röra oss till svärföräldrarna för ännu mer julmat.

Nu är det nära!!

2009-12-23 @ 20:28:18
Imorgon smäller det. Julafton är här!!

Dagsschema:
10.00 Grötfrukost hos svärföräldrarna
13.00 Lunch hos föräldrarna
15.00 KALLE!
19.00 Middag hos svärföräldrarna

Det blir lite flänga runt i år också men det får vara så. Dock vet jag itne hur jag sak ta mig överallt eftersom bilen pajat igen. Nu är det troligen generatorn som behöver bytas. Jag sk*ter fullständigt i det, jag vill inte ha den längre och kommer troligen köpa ny i  mellandagarna.

Nu ska jag bara fixa de sista detaljerna innan jag kryper till kojs.

Våran gran!

Japp jag har köpt en "bras-DVD" som går så fort det blivit mörkt ute!

Årets paket. "Stageade" på baren som vanligt.


'til next time... Marry Xmas!!

Dan före dan före dopparedan

2009-12-22 @ 22:40:23
Jaha, ytterligare en dag närmre julafton. Vart är min julstämning? JAg har ingen alls i år. Jag vill bara hoppa  över julen.

Imorgon är det sista förberedelserna som gäller. Klänningen som jag beställde måste modifieras lite, sista julklapparna vill ha lite papper på sig och det finns fortfarande någon julgodis som inte är bakad. Hopppas jag hinner med allt.

Men nu är jag trött. God natt!

Vitt!!

2009-12-20 @ 17:59:47
(Skrev nyss ett inlägg men min dator lyckades jiddra bort det så jag sammanfattar bara.)

Det har vräkt ner snö hela dagen. Ett tag kom det så mycket stora flinngor att jag inte kunde se Willy's från vardagsrummet. Vågar man hoppas på en vit jul?

Har faktiskt äntligen julstädat här hemma. Känns bra. När Andreas kommer hem om en stund så ska vi gå ner i källaren och hämta granen och allt annat julpynt. Trots all skit som händer runt oss just nu så har vi bestämt oss för att försöka göra det bästa av julen ändå.

Hoppas Andreas har mage att kliva ut på balkongen och sätta upp ljusgirlangen ikväll. Jag tänkte göra det tidigare idag, men det var för vackert för att förstöra. Jag är svag för orörd snö, klarar inte av att kliva i det. Jag går alltid i andras fotspår på vintern. Annars får jag dåligt samvete/ångest och tycker jag förstör. Knäpp, jag vet.

Nu borde snart Babe kliva in genom dörren om allt gått bra. Ska gå och speja efter honom.

Fredag

2009-12-18 @ 18:14:43

Tänkte julstäda idag. Somvanligt har det inte blivit av. Än är inte dagen slut men jag har ingen lust. Skulle ha åkt och handlat med Mamma idag men det blev heller inte av. Vi ska ta det imorgon innan "lilla julafton" med Farmor. Andreas kommer hem vid 21 om alla bussar går som dom ska. Vi ska kanske ner i källaren och hämta granen då. Få lite julstämning så man hinner njuta innan den tar slut.

Kanske är dags att börja fila lite på "2009 var året då jag..."-listan. Se om jag uppfyllde några planer från förra året.

Jajja var med i världsbladet idag. både på framsidan och ett helt uppslag. Det är han värd efter sina insatser!

Mer än så kom jag inte på just nu. Men jag skrev något iallafall. Sen om det var intressant är en annan femma....

Nej.

2009-12-16 @ 19:39:39
Jag vill verkligen inte skriva. Mitt liv tas upp av lite annat just nu om man säger så. Få se hur länge det fortsätter så. Jag kommer komma tillbaka, snart hoppas jag på.

SNÖ!!

2009-12-12 @ 20:11:24
Nu är det fiiint ute!

Spotify fyller mitt lilla hem med julmusik och nu så börjar det äntligen kännas som december. Julkänslorna börjar komma. 

Jag ligger efter!

2009-12-12 @ 18:21:44
Lucka 3

Lucka 4 & 5

Lucka 6

Lucka 7

Lucka 8

Lucka 9

Lucka 10

Lucka 11

Lucka 12

Jag ska försöka bli bättre jag lovar!

Veckan som försvann

2009-12-10 @ 21:17:25
Till skillnad från förra veckan har den här bara sprungit iväg. Hade studie dag i tisdags så jag misstänker att den spelade in en del. Imorgon är det en vecka kvar till tentan, puh, sen är första kursen klar och det blir jullov. Första jullovet på 4 år. Härligt. Dom har inte hört av sig från jobbet än heller så jag vet inte om jag kommer jobba nått heller.

Jag skulle kunna tråka er till döds med alla kalkyleringsformler och marknadförings-modeller jag blivit matad med de senaste veckorna men jag avstår för eran skull. Mer intressant än så är et inte hos mig just nu.

Är helt utmattad av all info så jag kommer strax krypa ner i sängen. Det är upp tidigt imorgon igen, sen tar jag helg.

Julklappar.

2009-12-05 @ 21:40:16
Hur just kommit på bästa julklappen till mamma! Svärmor ska få en lika dan. Andreas tyckte jätte mycket om iden. Enda problemet är att de måste beställas och jag är lite osäker på om jag hinner få dem innan jul. Ska maila och fråga. Åh jag hoppas, för det är verkligen jättebra! Mer än så vill jag inte avslöja för jag vet att mamma kikar in här lite då och då.

Annars så är jag ensam hemma ikväll. Andreas är på julfest med jobbet. Han ringde för 1½ timme sen och var då redan skapligt "glad i hatten". Han skulle egentligen ha sovit över hos en arbetskamrat, men en av killarna ska få skjuts hit till nynäs i kväll/natt så Andreas skulle få åka med. Känns bra. Jag är så dålig på att vara själv och kan inte sova utan honom så jag blir bara glad att han kommer hem. Trots att han kommer vara ap-rak.

Inte har jag pluggat något idag inte. Har vart sådär omotiverad som jag kan bli på helger. Jag trodde ju dock att jag inte skulle se andreas förens imornkväll så jag var extra omotiverad. Men han ändrade sig. Så motivationen har kommit tillbaka lite. Ska försöka ta mig igeom lite imorgon.

FP/st-RK/st-FK=Resultat

2009-12-04 @ 22:57:24
Är trött. Orkar inte skriva något. Brainshutdown in 5...4...3...2...1...

Mmmm mat

2009-12-03 @ 20:38:32
Jätte mätt. Vi åt smaskigt idag, kycklingfilé i wrap med sallad, tomat och hemmagjord vitlökssås.

Idag avr det lite roligare i skolan. Vi började med siffror och kalkyler. Det är jätte förvirrande med det var roligare än mara massa info. Nu fick man aktivera sig lite i alla fall, inte bara sitta och lyssna. imrogon är det sista dagen innan helg. Sen är jag ledig. Det känns som om det är min första ledidga helg på jätte länge men det är det inte. Det är min först av många framöver.. Aah härligt!

Nähä det är juh strax dags för mig att sova, klockan ringer alldeles för tidigt numera.

Min julkalender.

2009-12-02 @ 22:15:16
Jag har antagligen nämnt att vi har fått julkalendern med våran bamse tidning. Eftersom det är (enligt mig) den bästa av alla julkalendrar så tänkte jag dela med mig av den.



29/11

30/11

Lucka 1

Lucka 2


När alla är öppnade får ni se hur hela ser ut.

Vad är det för dag?

2009-12-02 @ 20:50:48

Herregud vilka långa dagar jag har. Fast dom är inte långa bara otroligt informativa så det känns som om jag har hunnit med hur mycket som hellst fast att det bara gått 3 dagar. Typ, någon som fatta? Fick i uppgift till idag att läsa 200 sidor. Här börjar vi inte snällt inte. Jösses amalia. Jag hann inte trots att jag läste på tåget hem, hela kvällen hemma och på bussen imorse. Som tur är så är det ingen katastrof. Jag hinner läsa ikapp. Det är både intressant och ointressant på samma gång och jag svajar hela tiden mellan fullkomlig frustration och eufori. Jag har inte ens haft tid att tänka på bloggen. Känns som om det var en evighet sen jag skrev men insåg att det var i förrgår. Som sagt mina dagar är jätte långa men går tokfort. Jag är så utmattad att jag knappt vet vad jag själv heter. Imorgon har vi sovmorgon. Härligt att inte behöva stiga upp 05.30 för att hinna med bussen så att man kommer i tid. Så halvdag imorgon och sen är det fredag. I den här takten kommer det vara jul i en handvändning.

Måste ta och plugga på morgondagens material så att jag kan hänga med någesånär. Sen ska jag faktiskt ägna lite tid åt älsklingen. Det tror jag han behöver. Och jag med för den delen.