Hemma igen

2009-07-31 @ 15:24:26
Nu har jag vart på semaster. Rikitigt barn semester! Först var det Ullared (med hel taskig shopping) sen blev det Liseberg och efter det tog vi Legoland. Jag slänger upp lite bilder senare. Legoland var det jag såg fram emot mest, var lite rädd att jag skulle bli besviken för att jag glorifierat det sen jag var där när jag var 10. Men inte då. Det var till och med häftigare än jag kom ihåg det.

men nu är jag tillbaka i min soffa. och latar mig. Jag är otroligt dålig på att sysselsätta mig när jag är själv. Alla dagar Andreas jobbar har jag bara suttit här hemma instängd och glott på TV. Vill vara ute i solen men jag vet inte vad jag ska göra ute i den. det är så trist att sitta på balkongen där alla kan se en och det inte finnns något att göra. 2 veckor (nästan) av semestern har redan gåttt och jag har inte gjort mer än den här 5-dagars trippen vi gjort.

Blä blir ju deppig när jag inser det. Ursh!

Tillbaka!

2009-07-23 @ 16:55:53
Jag skyller min bristande uppdatering på att det är sommar. Inte en solig en dock. Tråk väder har invigt semestern.

Var på garagefesten i lördags.Hade väl inte sådär super roligt. Det var kallt och blött och en människa där som jag inte riktigt klarar av. Musiken var dock bra! Andreas skulle jobba på söndagen så vi gick hem innan Hoffmaestro tyvärr. Men som tanten man blivit så var det skönt att komma i säng tidigt och inte vara bakis dagen efter.

Nu har semestern börjat och jag är redan stressad över att den ska ta slut. Känns som om jag abra sitter hemma och slöar.

Igår fyllde jag år! Stora tjejen! Eller nått.Fick massa fina blommor och roliga kokböcker. Lovely. Babe gav mig en digitalkamera. En cybershot. Super duper. Han tänkte köpa en rosa men den var sämre och dyrare. Typiskt. Tycker ha gjorde ett bra val att ta den här istället. Blir bra nu när vi drar på semester. Vi har även köpt en GPS, kändes som det var något som vi behövde.

Andreas mailar på massa bilar nu också.vi är trötta på den här förbannade Volvon, sug bil! Alltid är det något. 

Det var en liten update härifrån. Ska nog slappa lite mer nu. 

Mary Key

2009-07-17 @ 11:19:22
Vi har nog världens dödadste dagar på jobbet. Det kommer inga kunder och de få som kommer handlar inte.

Igår hade jag "Mary Key-party" hemma. Vi fick sitta och gegga in oss med diverse olika krämer och peelings. Gött! Men så förbannat dyrt. Jag köpte ett handset i alla fall med bivax och scrub och liknande. kan vara bra att he i vinter. Men 560:- kändes lite väl ändå. Hoppas den räddar mina händer i vinter. Annars vet jag inte om jag tycker att det var sådana mirakel som dom förespråkade.

Vi bestämde även att vi ska åka till kolmården med herr och fru Malmö och deras lilla fantastiska. Vi måste bara fixa en barnstol någonstans ifrån (vi kan nog låna från Andreas morbror) och se till att bilen funkar. Jag får tindra extra mycket med ögonen när pappa kommer hem på söndag. Den har juh lagt av igen, i och för sig så är det bara batteriet som är dött och jag vet varför men ändå. Pappa måste kolla säkringarna och sånt för att jag börjar tröttna. Bajs bil! Hittade förövrig "the perfect car" för ett tag sedan på blocket. Den hade allt som jag krävde från en bil och låg precis i vår prisklass. Till och med färgen var rätt! Trisst att det kanske inte var läge för ny bil enligt Andreas. Det är juh han som sitter på pengarna han vill inte (förståeligt nog) lägga allt på en bil innan han har fått nästa betalning. Dumma Italienare. Och jag har inte råd vare sig jag vill eller inte. Önskade mig den i födelsedagspresent närsta vecka av Babe. Tror inte jag kommer få den, hehe.

Tuffa dagar.

2009-07-13 @ 10:16:11

Senaste tiden har jag inte haft mycket ork till att göra någonting. Känner mig helt nerslagen och ganska värdelös. Typiskt mig. Jag försöker göra mitt bästa att hålla humöret uppe och inte sinka ner mig för mycket. Det är dock inte speciellt lätt att gå till jobbet när det känns som om allt bara rasat för mig. Men jag repar mig nog. Har bröjat kolla lite efter andra jobb för jag orkar inte vara kvar här längre. Tur att det bara är en vecka kvar till semestern.

Annars har helgen bara flugit förbi. den rann mig mellan fingrarna som vanligt. Jag kan inte sysselsätta mig själv när jag är ensam. Andreas har juh som vanligt jobbat.

Förra veckan kom Bernhard och hälsade på på jobbet. Det var roligt att se henne igen. Vi har inte träffats sen i novebner när hon slutade. Annars har det inte hänt mer. Jag ska försöka rycka upp mig lite och peppa mig själv till att gå vidare och inte gräva ner mig.

Leken är över...

2009-07-10 @ 09:28:44
Jag kom inte in.

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu. Det här var ju min plan.

En resa i tiden

2009-07-07 @ 19:30:38
Idag har vi haft såå dåligt med folk. Vilket jag tycker är ganska skönt i och för sig. Chief var inte heller där idag så jag har röjt på lagret. Vårat lager är inte att leka med. Det tar ungefär 2 år innan man har en chans att kunna veta vart saker och ting ligger.Om ni förstår vad jag menar!? Jag har i dagsläget ganska bra koll, troligen bäst på företaget.

Det finns två styckan på företaget som nämlligen lever efter lagarna "Jag lägger den här så länge" och "Jag tar den sen". Ett system som inte fungerar alls faktiskt. Det spelar ingen roll hur mycket vi andra städar och röjer, det ser lika förj*vligt ut två dagar senare ändå. Trots detta gjorde jag ett försök. När man röjer på vårat lager kan man hitta saker från en svunnen tid.

Någon som kommer ihåg någon dessa?


Detta är bara ett urval av all skit jag hittade under dagens äventyr!

Ska försöka komma ihåg att fota de delarna jag städade så får ni se före och efter.

Omväxling förnöjer!

2009-07-03 @ 21:51:05

Min lilla Tiger är inte så modig. När åskan gicck låg han under sängen och pep, stackarn. jag visste inte vad jag skulle göra med honom, vi försökte leka, låta honom vara i lägenhetens tystaste rum men inget hjälpte. Storebror Knut var det ända som lugnade lite i alla fall.Mina charmtroll!

Idag har nog varit min längsta lediga dag någonsin. Vi har städat och fejat och fixat och donat. Det är faktiskt riktigt snyggt här hemma. Vi började med att städa, sen tog det lite stopp för det var tänkt att vi skulle bara ner massa grejer i källaren men kom på att Andreas pappa hade våran källar nyckel. Det blev till att tapetsera det sista i hallen istället. Efter det drog vi och hämtade nycklarna, slet ut en massa skit från källaren och proppade bilen full med det. Just nu har jag två balkong stolar i framsätet FYI. När källaren var tom var det dags att fylla den igen. Men på ett mer strukturerat sätt vill säga. Vi fick även skura golvet efter att Tsunamin från ovan dragit över Nynäs för andra gången. Alla fönster stog nämligen öppna så det vräkte rakt in. I alla rum. Så kan det gå. Nu är det i alla fall så städat att jag inte vet vad jag ska göra resten av helgen.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och sen vankas det the och skorpor för min del. Mums för magen!

Värmebölja.

2009-07-02 @ 21:05:54
Har precis suttit och avnjutit en sommardrick på balkongen. Idag blev det en malibou med färsk ananas. Lovely! Är på lite bättre humör idag, trots den stekande värmen som har varit på jobbet (och över allt annars också). Men inne hos oss har allt stått helt still trots att alla dörrar och fönster som går att öppna har stått på vid gavel. Fick på eftermiddagen redan på att våran aircondition inte var om ställd häller så den gick på vinterinställningarna. Sjukt irriterande, för det är juh inte varmt som det är redan med alla dessa hundra spotlights som steker oss från ovan i butiken. Min ork har idag räckt till att sortera små fiskekrokar, så mycket kunder har vi haft, till Chief's förtret.

Imorgon är stora städdagen! SMHI förutspår alla väder, sol, moln, regn och åska. Som den vädermänniska jag är börjar jag bli orolig över att jag inte ska kunna ta mig upp ur sängen överhuvudtaget. Det blir kul (not), dåligt väder och städa på min och Andreas första (på år och dar) lediga dag tillsammans. Blä.

Andreas fixade tillbaka våra kanaler idag i alla fall. Tydligen låg våran box på fel kod eller något. Dom misstänker att det måste blivit något fel hos dom efter strömavbrottet i lördags. Nu kan vi i alla fall se på TV igen.

Sparka mig!

2009-07-01 @ 22:05:04

VARNING!
Hoppa över detta inlägg om ni inte vill ta fel av mitt sammanbrott

Jag behöver någon som kommer och sparkar mig i arslet. Frivilliga? Idag har varit en dag då jag bara känner mig hopplös. Eller i alla fall nu på kvällen. Jag känner mig tjock och äcklig men har inte orken att göra något åt det. Jag bråkar med Andreas hela tiden och tycker vid många tillfällen att han inte bryr sig, uppskattar mig och inte är förstående. det ser ut som skit och jag vet inte hur jag ska lösa det. Jag är orolig över skolan och om jag ska kunna säga upp mig. JAg har saker här hemma som inte borde vara här och det är massor med saker som är kvar i hallen som jag inte kan göra själv. Jag behöver någon som hjälper mig för Andreas rycker på axlarna och säger att det löser sig. Jag funkar inte så! Jag mår dåligt över att komma hem och kan aldrig slappna av. Det är alltid ett svart moln över mig och flera kilon på mina axlar. Och det finns ingen som jag bara kan kräkas ut allt över. Jag vet att det inte hjälper att tycka synd om sig själv men just nu känner jag bara att jag behöver det. Jag har lessnat på att höra orden "Det löser dig, du fixar det." Jag ve tinte i vilken ände jag ska börja i! Det är hela tiden något som äri vägen för mig. Varje dag slutar med "Imorgon sker förändringen i mitt liv. Imorgon ska jag ta tag i allt!" Tänk om det var sannig någon gång.

Lugn.

2009-07-01 @ 00:15:13
Har nu lugnat ner mig och har börjat tänka på sängen. Man ska ju upp och jobba i morgon med.

Haar suttit i säkert en timme och försökt hitta en så grym dans jag såg på "So you think you can dance" förra året. Det tog ett tag men tillslut så. Jag bjuder på den.
.

Konstigt nog tar sig alla blommorna i mina blomlådor förutom dom orangea... Varför? Dom bara dör skumt nog.

Nu blir det tandborsten och sen sängen. Sov gott