Skrämmande rastlös!

2009-06-30 @ 22:00:21

Jag kan inte sitta still. Sitter och petar på Andreas konstant och är bara jätte irriterande.

Sitter och kollar upp artikelnummer på datorn jag ska köpa så Andreas kan kolla upp priserna i morgon på jobbet. Jag vill HAAAA!!! Den är så fin. Och den verkligen ropar ut mitt namn!

Längtar efter antagningsbeskedet gör jag också. Eller ja både och. jag längtar efeter det om det är goda nyheter i det. Annas vill jag ju inte ha det så klart. Bara några dagar bort.

Kanske återkommer lite senare om jag kommer på något vettigt att skriva och när jag inte längre har myror i brallorna!

Otrevliga människor!

2009-06-29 @ 14:01:56
Jag hatar folk som kommer in på jobbet och är otrevliga utav ingen anledning. Blev just skriken på av en gubbe! Vad hade jag gjort för att ge honom rätt att bete sig som ett svin. Jag kliver inte in på andras jobb och är otrevlig. Varför måste andra göra det på mitt?! Gör inte mitt liv till ett  h*lvete bara för att ditt är det!

225

2009-06-28 @ 23:01:12
Precis innan jag vart klar med sovrummet ringde Andreas och sa att han inte kom ifrån södertälje. Tidigaste han kunde vara hemma var halv 8. Klockan var kvart över 4 när han ringde. Det var bara att sätta sig i bilen och köra den fantastiska 225:an idag igen. Solen gassade och jag bara längtade till min balkong där jag egentligen skulle h  varit. Efter det blev det inte så mycket av min städning. Vi började laga lite mat och sen dess har vi suttit i soffan. Andreas fick spela en stund nu på kvällen.Sola hann jag inte med.

Nu börjar vi däremot bli lite trött ai ögonen och ska krypa ner i sängen som jag har bäddat rent så fint. Sov gott!

Min plan

2009-06-28 @ 14:19:28
Det tar sin lilla tid men nu är badrummet städat från golv till tak. Tänkte ta i tu med sovrummet nu. Min plan är att ta alla dom rummen som Andreas inte städar, så får han ta resten när jag jobbar eller när han kommer hem eller när han nu vill göra det. Men göra det ska han.

När sovrummet är klart ska jag ta och sätta mig på balkongen igen. Det känns dumt att vara inne så här fina dagar. Men man måste städa också.

Extremt varmt!

2009-06-28 @ 10:52:24
Jag har inte ork till någonting. Det är för varmt! Jag vill inte klaga men, om man ens tänker på att göra något blir man alldeles kladdig. Har varit konstant fuktig sen jag vaknade i morse. Det här gör att jag inte orkar göra någonting. Jag tappar inspirationen när det är så här. Ser mig omkring och inser att jag faktiskt måste ha det stökigare än ni kan föreställa er. Och det går liksom inte att göra iordning nått direkt heller. För jag har fortfarande inte några tapeter bitvis på väggarna i hallen. Jag har inga hyllor att ställa upp saker på och allt bara ligger på golvet. Andreas pappa skulle ha tapetserat det sista igår men jag antar att han hade bättre saker för sig. Trots att han lovat.

Måste göra ett försök att få iordnig, blir äcklad av att jag bor i den här skiten. Hatar dock att det alltid är jag som ska göra det när Andreas jobbar och inte tvärt om!

Vart tog elen vägen?

2009-06-27 @ 22:30:54
Ganska nyligen hemkommen från årets första planka och besök på Freja. Vi åt bara och åkte hem igen, babe ska ju jobba imorgon, igen.

Vilken blackout det blev i nynäs idag då! Vid typ halv 2 slocknade hela butiken och det visade sig att det var samma sak i nästan hela nynäs. Trehörningen, Sandhamn och Backlura/Svedviks hade tydligen klarat sig vad jag förstått. Hörde att det var folk drabbade ända upp till Västerhaninge. Det blev lite kaosartat där ett tag måste jag påstå. Vi kom inte in i kassalådan utan fick provisoriskt fixa fram växel så att dom som ville handla kunde få pengar tillbaka. Em och BGG sprang runt med pannlampor och försökte hjälpa kunderna som envisades med att handla trots mörkret. Vi fick upprätta listor på vad folk köpte så att vi kunde plocka ut sakerna ur systemet när elen väl kom tillbaka. Men det gick bra tillslut, vi hade räknat rätt och kassan stämde vid stängning. Skönt det!

Dock verkar vårat Viasat fått sig en knäpp och vill inte fungera. Däremot har vi som ni märker internet vilket är skumt eftersom viasat är kopplat via bredbandsuttaget. Nu kan ju jag inte direkt så jätte mycket om sånt här men jag tycker det verkar knäppt i alla fall.

Fick mina balkonglådor planterade idag! Dom ser inte så glada ut just nu men jag hoppas dom repar sig.Dom har fått massor med vatten nu på kvällen. Sen satt jag i 3 timmar och solade. Så gött!

Sitter och filurar på vad jag ska göra imorgon. Borde kanske städa men jag har ingen lust. Om det skulle ha vart dåligt väder hade jag nog tagit tag i källarförrådet men det ska vara strålande sol! Blir nog sola på balkongen. Kanske en sväng ner på stan också.

Sommar!

2009-06-26 @ 23:52:30
Ojoj.. Intervjun tror jag gick ganska bra. Vi var 7 st som skulle sitta och diskutera olika problemställningar och uppgifter. Försökte verka smart och prata så mycket och så vettigt som möjligt. Av oss 7 som var där så var det bara jag och en annan som var helt i tid. 2 kom springade precis när vi skulle stänga dörren och dom andra 3 kom när vi redan hade börjat. Så där låg man på plus i alla fall. Efteråt var jag bara helt och totalt känslomässigt död, Orkade inte bry mig om något. Allt hade vart som en bergochdalbana innan så jag hade nog gjort slut på alla känslor. Var varken hoppful, nervös, glad, orolig eller nervös. Jag bara var. Nu har jag dock rätat ut mig och kan återigen bli både glad och arg.

Em kom tillbaka idag! Måste erkänna att jag fakrtiskt saknat henne. Hon har vart på semester i 2 veckor. Dock sa hon upp sig idag också. Är glad för hennes skulle, våran arbetsplats är inte direkt rolig om man säger så. Hon har även lovat om jag inte kommer in på skolan så ska hon komma och hemsöka mig tills jag säger upp mig. Jag är rädd att jag blir kvar annars.

Det har varit härlig sommar de senaste dagarna måste jag säga. I onsdags hade vi som plan att åka ut med båten på en premiär tripp och äta picknick på sjön. Men det gick itne så bra. Båten ville inte starta utan hade batterislut. Det måste vara något med den som är felkopplat för det är andra gången det händer på  mindre än en månad. Det blev picknick i båten vid bryggan istället. Det var i och för sig mysigt det med.

Grillad kyckling, mimosasallad, vitlöksbröd och jordgubbar. Mums!

Igår blev det faktiskt en sommardrink i solen på balkongen. Jo jag vet att det inte var helg riktigt än men vem kunde motstå?!


Kan juh slänga in en bild på mitt nya rengjorda och påfyllda akvarium när jag ändå håller på. Det har varit alldeles igenvuxet och de fiskar som en gång fanns där i har gått vidare, inte alla men nästan. Men nu är det rogivande att titta på igen.


Nu ska jag lägga mig på min fantastiska spikmatta en stund sen ska jag sova riktigt gott.
Ska nog hinna med en update imorgon tror jag. Ska försöka ta mig ro och tid att plantera mina blomlådor innan blommorna dör i plastbacken där de står. Sov gott mina vänner. Ni andra också för den delen!

Det närmar sig.

2009-06-23 @ 10:41:10
Förlåt för att det blir lite tjatigt men jag ser så ifram emot det här. Den obligatoriska nervositets-magknipen har kommit och jag känner hur varje minut tar mig närmre dagens prövning. Tänk om jag shabblar bort allt! JAg vill juh göra ett så gott intryck som möjligt men vill inte verka allt för exalterad (Även om det är det som hela kroppen säger till mig att jag är.) Det ska vara en grupp intervju och jag har inte direkt någon koll på hur det ska gå till. Får lite rehabiliterings-vibbar av det hela.

- Hej jag heter Sara och jag söker till Nackademin.
- Hej Sara!


Borde ta och äta något innan jag sticker. Är inte bra att vara nervös på fastande mage.

Iiiiiiiii!

Uppe bland molnen!

2009-06-22 @ 22:57:56
Jag har inte riktigt landat än. Känner mig glad och lycklig samtidigt som jag är så otroligt nervös. Jag ser samtidigt fram emot det. Det är tusentals tankar som surra ri mitt lilla huvud, så jag tror att jag ska gå och lägga mig. Trolgen kommer jag sova väldigt dåligt som vanligt när det ligger något stort i tiden framför mig. Måste fundera ut vad jag ska ha på mig också, måste känna mig bekväm.

God natt allihop och håll tummarna!

Hörda böner!

2009-06-22 @ 14:57:37
Än är jag inte ute ur leken!
Nackademin hade ringt mig! Mig!! Jag ska på Intervju imorgon! OMG! Jag är så glad att jag inte kan stå still! Det riktigt sprutar endorfiner(?) ur öronen på mig! Måste bara se till att jag kan åka iväg på den. Kimmi har sagt att han kan jobba när jag är borta. Faktiskt så skiter jag i vilket, jag ska dit om jag så ska behöva sjukanmäla mig! Jag skulle ta med mig intyget från Mrs. S som jag inte hunnit klistra på frimärket på än. Han jag pratade med sa att jag verkade ha relativt goda chanser! GAAH!

Jag ser mitt hjärta slå i genom tröjan så glad är jag!

Update

2009-06-21 @ 23:38:28
Jaha, återigen söndag. Midsommar var i stort sätt värdelös. Jobbade, åt, åt igen och igen och igen. Kunde till och med köra hem på kvällen när det var dags. Skit samma det får vara så. Carros tårta var i alla fall fantastiskt god!

Lördag städade vi, och städade och städade. Men inte blev vi klara inte. Vi skulle sätta ihop våra garderober/städskåp i hallen och upp täckte att gångjärnen till dörrarna såldes separat. Så det blev Ikea idag. Igen. Tog en tripp till Haninge också och köpte lite ny fisk till akvariet. Det har varit så tomt där i på sistonde. Nu är det rikligt befplkat igen.

Det har även blivit vajsing med min ansökan till Nackademin så jag kommer med största sannprlikhet inte komma in och inte ens vara i närheten av att han minsta lilla chans. Tydligen så ansåg dom inte mina anställningsintyg giltiga så dom räknar inte med i poängsättningen att jag har över 3 års arbetslivserfarenhet, utan enligt dom så söker jag endast på mina gymnasiebetyg. Konstigt att man inte kommer in! Jag har fått ett intyg nu från Mrs. S som tydligen ska vara giltigt som jag ska skicka imorgon har jag tänkt. Det känns dock meningslöst eftersom sista kompleteringsdag har vart och dom tar itu med kompleteringar i mån av tid. Men eftersom dom inte har tid att informera om att inskickade papper är felaktiga så har dom nog inte tid att gå igenom sent inkomna meriter heller. Det känns som om någon har sparkat undan benen på mig och just nu kännsd et mesta ganska surt. Jag försöker att inte tänka på det för när jag gör det så kommer gråten och frustrationen. Jag ville juh verkligen! "Inte måla fan på väggen riktigt än" som Mamma säger. Måste hålla hoppet uppe... så att jag kan bli riktigt ledsen när jag får beskedet. *Lipar åt hela grejen* Känns som om jag inte orkar bry mig längre.

Vi har i alla fall nästan fått i ordning så på sätt och vis har helgen varit ganska bra. Trots att jag körde fel och nästan vilse typ 7 gånger bara idag. Tur att man har lite koll.

Frekvent?

2009-06-19 @ 11:03:17

Jag sa juh att jag skulle bli lite bättre på det här att blogg mer frekvent. Det sket sig. Jag har inte haft tid ärligt talat, har inte gjort annat än att måla, spackla, tapetsera och jobba. I säng sent och upp tidigt. Nu dock så är vi nästan klara. Det är lite småplock kvar och sen måste vi köpa en rulle tapet till, det räckte inte riktigt, vilket hon i affären sa att det skulle. Strunt samma, det kommer bli rikitgt snygg i alla fall.

På både gott och ont så kommer vi inte vara hos oss idag i alla fall, vi hamnar hos svärföräldrarna i alla fall trots att alla av oss inte vill det. Det kommer vara folk där som jinte riktigt har accepterat att det är (med största sannorlikhet) mig Andreas ska leva med. Känns inte riktigt som om dom tycker jag är "värdig" honom.

Förhoppningsvis går det bra ändå. Måste fortsätta att jobba nu.


Trevlig midsommar allihop!

Svordomarna flyger där ute!

2009-06-13 @ 20:18:35
Det gick så bra ett tag. Sen bestämde vi oss för att gå ut och äta. Efter det har det mest gått åt h*lvete! Det har tagit oss 2 (!) timmar att lista ut hur vi ska få upp fronten i taket utan att göra skruvhål i den. När vi väl listat ut det får vi inte upp reglarna i taket utan att skruvarna drar ur pluggarna. Just nu är humöret inte det bästa i hallen. Min planering spricker totalt. Och då hade jag tagit i mer än jag trodde att vi skulle behöva. Ska det behöva ta mer än en dag att bygga ihop en garderob?

Vi hade en granne i förra lägenheten som var på oss för minsta lilla ljud som kom från oss. Hon har resulterat i att jag har knallat runt med magknip och varit livrädd för klagomål hela dagen. Här borras det i både väggar golv och tak. Klockan börjar bli mycket och jag känner hur paniken kommer. Det måste låta som fanken i resten av huset. Jag längtar efter villa!

Live feed!
Jag sitter nu och lyssnar hur det går för grabbarna. Det verkar som om hälften av reglarna är uppe och det ska strax knäckas en öl för att firas. Nä, nu är det en plugg till som j*vlas. Nu ska allt skruvas ner igen. Det borras lite, svärs och skruvas. Dom bankar och hamrmar och bankar lite till. Jag väntar bara på att det ska plinga på dörren. Nu är den typ uppe. Vad jag nu kan förstå så är det bara en borrning kvar nu. Den är dock ut i trapphuset så att alla kommer störas av det! Jag har fått Andreas att lova att han ska ta alla eventuella klagomål.

Tror jag måste gå och ta en cigg! Jag återkommer med kaoset imorgon.

Riva hallen = Done!

2009-06-11 @ 21:14:40
Så var det gjort. Pappa ska komma med släpet imorgon så vi kan tömma hallen också. Just nu känns det faktiskt bara mindre än innan. Ganska glad över att jag jobbar imorgon så att jag slipper bära ner allt för trapporna. Det är grabb-göra. (Vi kan ju låtsas i alla fall).

Vi funderar på att ta en lie promenix så här mot kvällningen. Man sover så mycket bättre då. (Hoppas hoppas hoppas) Har ju inte direkt sovit bra alls den här veckan. Det blev inte bättre igår ände fast att jag sov på Babes axel. Han brukar vara så mycket lugnare då, men inte i natt inte. Får se hur det går i natt.

Skickade iväg mina betyg idag. Hoppas dom uppdaterar min anökningssida snart så att jag vet. Det skulle anordnas intervjuer mellan typ 10 och 22 juni och blir mani nte kallad så kan man med största säkerhet räkna med att man kommer få söka nästa år igen. Håller tummarna för att jag slipper det. Jag vill så gärna!! Tror dock att mina chanser är ganska små. Ångest!

Promenad var det ja!

Skit natt.

2009-06-10 @ 19:43:06
Sov riktigt värdelöst inatt! Andreas har sovit på mig, under mig, över mig, bredvid mig, runt mig och nästan till och med igenom mig. Han har tagit allt vad kuddar heter och även försökt putta ut mig ur sängen samtidigt som han håller i mig. Ni kanske förstår hur bra det har gått för mig att sova. Vilket resulterade i att jag försov mig i morse. Försökte få Andreas att gå upp och göra frukost till mig medan jag gjorde mig i ordnig, men det gick inget vidare, sprang säkert och bad honom att vakna 10 gånger på mindre än 10 minuter. Den här morgonproceduren fick mitt humör att tryta regält! När jag väl kommer hem på lunchen (fortfarande på ganska risigt humör) Så har han inget minne alls av min hektiska morgon och alla de gånger jag försökte väcka honom. Aja det var bara att släppa och gå vidare. Med lite mat i magen blev humöret bättre.  Resten av dagen var ganka medioker, inget särskilt hände direkt. Nu mot kvällningen ska vi börja rensa ur garderoberna i hallen. Andreas har nämligen (efter mycket tjat ifrån min sida) fått arslet ur vagnen och ringt sin far för att se om han har tid att bygga garderoberna i helgen. YES! Nu j*vlar ska det hända grejer här hemma. Ska ta lite bilder så ni får se förändringen. Mne om det ska hända något så kankse det är dags att sätt igång.

Vi har föressten fått mås-bäbisar på taket mittemot, Dom är pyttesmå och jag tror vi snart kan vänta oss fler.

Trevlig kväll på er alla.
 

Inlämnad

2009-06-09 @ 19:22:50
Uppgiften inlämnad och klar. Ska ringa imorgon och se om alla lärare har lämnat in betygen så att jag kan komma och hämta ut dom. Måste skicka dom typ nu!

Em åkte på semester idag, vilket innebär att jag blir ensam på jobbet hela förmiddagarna. Så döds-tråkigt!! Blir bättre imorgon när "BGG" kommer och sen på torsdag går Cat upp på heltid.  Yeees!

Köpte en Yantramatta igår! Gjorde riktigt ont första minuterna, en brännande känsla liksom. Men efter en stund var det riktigt behagligt och jag sov som en stock hela natten. Det blir definitivt 10 minuter till ikväll!

Satt just och tittade mig omkring i lägenheten och jag insåg att jag verkligen måste städa. Jag skämtar inte när jag säger att det är som en labyrint mellan de olika rummen. Det är som små gångar mellan alla sakerna. Galet att det kan bli så stökigt. Om vi inte gör iordning hallen i helgen så blir det banne mig städa för hela slanten. Från golv till tak! 

Jag tror jag ska ta och fixa maten nu. Korvstoganoff är planerat. Hade hoppats på att älskling skulle ha börjat när jag kom hem men icke sa nicke, här gör vi allt tillsammmans. (Allt han ska göra i alla fall) Korven var i alla fall tinad det är juh alltid något!

Ska försöka uppdatera mer frekvent den kommande tiden. Har känt mig ganska dålig på det på senaste.

Löser det sig??

2009-06-08 @ 11:20:13
Okej ledsen för den dåliga uppdateringen på senaste. Har blivit stolt ägare till sims 3, så det har tagit upp ganska mycket av min tid. Annars har det mesta bara strulat. Försöker få tag på alla mina betyg så att min ansökan till nackademin blir färdigställd. Väldigt svårt när man jobbar 8 timmar om dagen alla dagar i veckan. vet inte riktigt när jag ska hinna faxa allt. Nu ska jag tydligen bara lämna in en uppgift i Företagsekonomin som jag  missat (läs stuntat i) att göra. Troligen blir det ett Vg. Känns bra det i alla fal, med tanke på att hon sa att jag inte var godkänd i morse när jag pratade med läraren. Hon måste ha blandat ihop mig med någon annan. Hon har juh verkat lite vimsig sedan första början.

Så om jag bara fixar det här och lämnar in det så ska jag kunna hämta betygen i receptionen nu i veckan.

Måste även ringa nackademin och kolla varför min ansökan inte har blivit behandlad / Varför dom inte har uppdaterat min ansökningssida. Blä vad jag ska hinna med saker undertiden ajg jobbar.

Ont i magen.

2009-06-01 @ 22:36:32

Dagen har faktiskt varit förvånansvärt bra. Har vart och plockat på lagret så dagen har varit lång men på ett sånt där skönt sätt när man känner att man åstakommit något.

Just nu sittar jag med världens magknip. Har som vanligt ätit för mycket när det står tacos på bordet. Boston tea party visas på dumburken, dom är ju totalt galna. Nästan jobbigt att se.

Babe ramlade på inlines idag. Klant! Han lär nog bli ordentligt blå på rumpan. Han skrapade upp tummen ganska nasty också så jag har fått träna på att vara mamma och plåstra om. Dumt nog hade han inte sköljt det ordentligt när han kom till mig och hudfliken hade hunnit suga fast för mycket för att göra något åt det. Förhoppningsvis växer väll stenarna ut.

Ska kanske köpa en ny liten dator till mig själv och sälja den "gamla" till mamma. Hon skulle se över finansersa och fundera under dagen. Den "gamla" var lite av ett panik-köp och jag trodde att den skulle vara vit på både utsidan och insidan, men där hade jag fel. Nu är jag väldigt sugen på den här:

Rosa och fin! I Like! Blev helt kär när jag såg den. Den är perfekt!


Nu ska vi sova tror jag. Babe ska upp tidigt, med andra ord jag likaså.