Tillbaka i skolan.

2009-11-30 @ 18:26:18
Första dagen avklarad. Den har bestått av en presentation av skolan och teambuilding. Vet inte om teambuildingen var så buildande men den var intressant i alla fall och han som höll i den var riktigt bra. Vet inte riktigt vad jag tycker om klassen än, jag vill inte ha fördommar. Vi är 39st och jag kan inte direkt se mig umgås med någon av dem. Men det har gått 1 dag och mycket kommer hinna förändras. Jag får inte vara så pessimistisk. Imorgon har vi första ordentliga lektionen, jag ska ta och läsa igenom lite saker för att vara förberedd.

Måste komma på något att laga till middag. Det är ju matlåda som gäller, nu kan jag ju inte gå hem och koka makaroner och steka på några köttbullar längre. Det finns ett trevligt cafe vägg i vägg som fick bli min räddning idag. Kyckling foccacia med mozzarella och ruccola, den var god! men imorgon får det bli något medtaget. Tips?

Nä om jag ska ta och plugga lite kanske...

Första advent.

2009-11-29 @ 21:43:15
tänkte bara slänga in nått litet här innan jag lägger mig. Sitter faktiskt i sängen alla redan och ska sova snart. Det är upp tidigt imorgon så att jag slipper stressa. vill var säker på att inte missa tåg och sånt.

Vi har vart hos mamma och pappa på adventsmiddag och fika idag. vi har även letat gardiner på stan och tagit en ordentlig promenad. Imorse öppnade vi första luckan i världens bästa julkalender, bamses julkalender.

Nä det får bli en bättre update imorgon för nu ska jag försöka sova! Godnatt.

Snart fredag.

2009-11-26 @ 19:13:33
Idag har jag ätit 2 frukter. Klappa mig själv på huvudet. Måste äta mer grönt, jag är så dålig på det. Jag måste även ha tokstor magsäck eller något för varje gång jag ätit så ser jag ut att vara höggravid. Känns riktigt sexigt...not. Det där med träningen har ju inte heller funkat på senaste. Kommer inte iväg, är så omotiverad. Sen jag sa att jag skulle börja igen så har jag varit iväg 1 gång. Så bra gick det. Har ingen lust att gå på vattengympan själv och mamma har vart dålig dom senaste gångerna. Känner mig lite dålig faktiskt. Tror att Carro var sugen på att börja simma hon också så då kanske jag kommer iväg lite mer. Behöver röra på mig. Speciellt nu när jag ska tillbaka till skolbänken igen.

Idag kom Andreas mamma in på jobbet med första Stieg Larsson boken. Yeeyh! Nu har jag att läsa. Carro och Bobbo har de andra 2. Ska se till att dom hamnar här när dom är klara med dom. Detr sägs ju att dom är bra så.

Nähä om jag ska ta och försöka fixa någon mat kanske.

Frustrerad

2009-11-25 @ 19:27:04
Är fortfarande riktigt bitter över att jag inte har några julgardiner. På söndag är det första advent och jag har inga gardiner. Jag hatar det. Jag kan inte hitta några som ens är i närheten av lika bra. Jag vill inte ha det så. Det funkar inte med traditionella gardiner hos oss, vårat hem är inte så traditonellt. Det är ganska... hittar rätt ord.... fyrkantigt. Ibland önskar jag att det inte var det, ibland skulle jag bara vilja ha det helt annorlunda. Men jag är inte själv med att bo här, vi är 2 viljor som måste samsas. Och det här är det alternativet som funkar. Det får bli annorlunda sen när vi skaffar hus. Argh! Jag blir så fruktansvärt frustrerad. Fan. Vissa dagar älskar jag hur vi bor och andra bara hatar jag det. Att jag aldrig kan vara nöjd!! Allt bara för ett par gardiner.

Dator.

2009-11-24 @ 23:04:01
Jag har nog hittat en god kandidat helt (nästan) utan Andreas hjälp. Måste bara titta på den någonstans. Hoppas Babe har den på jobbet. Eeek, I'm happy!

Last day at home.

2009-11-24 @ 21:48:07
Mina böcker kom idag. Äntligen, var lite rädd att jag skulle bli blåst. Man vet aldrig med dom allra trevligaste människorna ens en gång. Beställde som sista böckerna i söndags så förhoppningsvis ramlar dom in snart dom med. FResten får jag önska mig i julklapp. Sen är det det där med datorn. Tror jag kommer vara ibehov av att köpa en ny laptop. Är verkligen rädd att den här är för liten. Men Carro hade nån fin på jobbet som jag funderar på. Ska ta mig dit och kolla på den har jag tänkte.

Imorgon är jag tillbaka på jobbet. 4 dagar kvar. Amazing! Det är lika skönt som det är skrämande. Jag är näst intill "skitapåmigavrädsla"-rädd. Men jag tror det kommer bli riktigt kul också på samma gång. Inte att gå tillbaka till jobbet då utan att äntligen få börja plugga.

Gick runt ringvägen med Carro idag. Skönt att få komma ut och hämta lite luft. Har suttit inne sen i fredags faktiskt, trots det fina vädret som va i lördags. Har mått hel-funky. Dock fick jag 2 vattenblåsor under promenaden, En på trampdynan och en mellan tårnra, aldrig vartit med om förut.

Snart dags att gå och lägga mig om jag ska orka jobba imorgon.

Galen reklam!

2009-11-22 @ 17:51:15
Vaknade jätte tidigt igår morse och såg den här på TV:n



Fattade inte att det var ett skämt först. Huvva!

Var och gjorde i ordning Andreas lillasysters hår igår, hon skulle ha födelsedagsfest, det blev jätte bra faktiskt. Stannade kvar och höll svärmor sällskap under kalaset. Sen kom Andreas dit efter jobbet och vi åt mat. Det blev ganska sent, Andreas hann med både vin och öl. Jag hade bilen, som vanligt. Idag ahr vi vart i haninge och handlat presenter till lillfröken. Det blev jätte bra. Carro och Bobbo var med dom också så vi köpt ihop allihopa. Det blev tröja, strumpbyxor, diadem, sjal, nagellack och ögonskugga. Och allt passade jätte fint. Hon är så söt!

Vi skulle ju på husvisning idag. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi kom inte iväg så tidigt som vi hoppats till haninge så det får bli visning på tisdag istället.

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av det sista på helgen.

Nothing

2009-11-19 @ 22:45:11
Jag är helt slut. Den här veckan har var sååå lång. Men imorgon är det fredag, äntligen. Så det blir inte roligare än så här ikväll. Jag går och lägger mig istället.

Natti natti!

Då var det dags igen.

2009-11-17 @ 22:03:24
Var och simmade idag. Så skönt att vara igång igen. Men det kändes att det var ett tag sedan. Fick mig en liten bastu också med hårinpackning, så nu luktar håret så där gott som det brukade.

Andreas lillasyster fyller år på söndag och som vanligt har v ingen aning om vad vi ska ge henne. Gissar på att det kommer sluta med att det blir något spel till hennes Nintendo DS, sånt tycker Andreas om att ge bort. Vi sak dit på söndag på fika. Babe har tagit ledigt från jobbet så att vi kan vara där samtidigt som resten av släkten. Innan tänkte vi nog springa på en husvisning. Nä, vi ska inte flytta men jag tycker det är så kul med visningar så vi går ibland ändå. Och i framtiden ska vi ju hellst bygga hus själva så det är bra att kolla runt lite och se på fiffiga planlösningar och annat skoj.

Jag känner att jag inte har så mycket intressant att skriva idag så jag tror jag struntar i det här och går till kojs. Natt natt

Julklänning

2009-11-16 @ 21:44:42
Jag vill ha en ny klännig till i jul! Jag vet hur jag vill att detn ska se ut men vart kan jag hitta den tro? Vill att den ska vara utan axelband och med utstäld kjol, gärna med lite tyll under och hellst beige i färgen. Smalt liv och gärna ett svart band i midjan. Sånna klänningar var ju jätte populära förra året vart är alla nu? Dumma mig som alltid ska komma på sånt här ett år försent!

Någon som sett en sån här klänning någonstans så tipsa gärna! Hellst ska den ju inte kosta allt för mycket eftersom jag är fattig/snål.

Brevpapper och felstavningar!

2009-11-16 @ 21:22:37
Hej hej!

Idag har varit en sån där dag då saker inte riktigt har gått som jag vill. Föremål har fallit ur händena på mig jag har gått in i saker och bara varit ganska trött på mig själv. Jag behöver nog sova mer.

Andreas satte just sitt headset på mitt huvud så att jag var tvungen att prata med hans spelkompisar. Huvva, läskigt!

När jag var liten hade jag en brevvän. Och bara för det så "tvingade"  jag min mamma att köpa ett brevpapper till mig med troll på som luktade. Det luktade nästan som luktsudd, fast lite bättre. Idag kom det in en kvinna som luktade preciiis så. Undra vad det var för en parfym, det var nästan så att jag frågade. Måste hem till mamma och leta redan på min brevpapperpärm!

Beställde nyss lite saker på nätet. Som vanligt fick jag en orderbekräftelse till mailen och när jag öppnar den så är den adresserad till Sara Lindamn. Snyggt, jag kan inte ens stava mitt namn. Jäjä det fick vara så, tror inte att någon annan än jag som bryr mig. Det lär ju inte vara så att brevbäraren inte förstår i vilken låda han ska lägga den direkt.

Har hitta en kille i malmö som säljer böckerna jag behöver till skolan. Har mailat lite med honom och förhoppningsvis så kan han skicka dom till mig. Känns som om det är lite långt att aka och hämta dom bara sådär. Om det inte hade vart för att jeg behöver dom om 2 veckor så hade jag kunnat möta honom där nere eftersom vi ska dit över nyår. (Vi ska väll fortfarande det Vera?) Men så är inte fallet.

Det blir nog bra. Ska fortsätta jävlas med Andreas nu så att han dör i sitt spel. (Som om han inte var tillräckligt bra på det själv)

Kram!

Min söndag.

2009-11-15 @ 23:00:30
Jag är så nöjd med mig själv idag! JAg ahr gjort allt jag tänkt mig och är fortfarande på bra humör och det är fint överallt. Inte ofta det händer vill jag säga. Jag har kokat om gelén för den ville inte stelna ordentligt. Jag har storhandlat, bakat bröd, fotbadatlagt in all kvitton (ja, jag bokför alla kvitton och har det gjort sedan 2006) och ätit potatisgratäng. Andreas har satt upp hyllor i hallen och dammsugit. Han var med och handlade också. Vi har vart ett riktigt team idag! I love!

Så jag ska fortsätta min fantastiska dag med att mysa sista tiden i soffan innan vi kryper ner för ikväll.

Innan jag går och lägger mig

2009-11-15 @ 00:17:36
Nu sitter jag här men Älskades armar runt mig och bara njuter. Ibland känns livet bara såå bra!

Middagen i blå villan var trevlig. Det skulle ha blivit fläskfile och potatisgratäng, vilket jag hade blivit såååå glad om det hade blivit eftersom det bara blir mos i form när jag gör gratäng. Men Bobbo och Carro hade protesterat och insisterat på att det skulle vara taco istället för det ville dom ha. Så taco blev det. Trist att vi åt det förra helgen och har haft det i matlåda i veckan. Men men. Funderar på att försöka mig på gratäng imorgon kanske. Har ju längtat efter det i flera veckor. Hoppas jag orkar.

Nu tror jag nog däremot att jag ska låta huvudet slappna av och ögonlocken falla ner. Godnatt.

Nu drar vi.

2009-11-14 @ 17:27:56
Nu drar vi iväg på familjemiddag i blåa villan (Andreas föräldrars hus). Kan tänka mig att det blivit lite ensamt i det stora huset nu när Bobbo också flyttat ut. Vi ska i alla fall dit allihop ikväll. Hoppas på god mat!

Ha en jätte trevlig lördagkväll allihop!

Fredag den 13

2009-11-13 @ 11:45:23

Har det inte vart det väldigt ofta i år eller är det bara jag?

Andreas tog med min lur idag för att lämna den på service. Har aldrig haft en mobil på service någonsin. Sen buytte jag till ericsson i våras. Så gick det med det. En knapp har slutat funka och nu skorrar även högtalaren. Tokigt irriterande. Hoppas det går på garantin.

Idag tänkte jag leka husmor. Bestämde igår att jag ska koka rönnbärsgele och baka bröd. Men sen kom jag på att jag missat jätte mycket av mina serier. Kankse kan varava lite.

Ikväll åker jag nog och hämtar Andreas. För at dessutom titta på en ny laptop. Behöver en till skolan nu och min lilla är liiiite liten för det endamålet. Jag älskar att den är så liten men om jag ska försöka klara en utbildning med den tror jag att det kommer bli problem. Ska pilla och känna lite ikväll iallafall på några större.

Måste hitta mina tofflor, mina fötter är freezing!

Tjing!

Wintersun

2009-11-13 @ 10:31:20
Satt precis och gick igenom lite gamla skivor med mp3or som jag brända när jag var yngre. hitta den här och kände bara "nortalgi-tripp-all-over". Det sprätter i hela kroppen på mig. vill bara tillbaka till danssalen och släppa loss som man gjorde förr. Fina tider.

Sarah den här är till dig!


Ledsen för den dåliga kvaliten!

Julgardiner

2009-11-12 @ 22:36:23
För typ en månad sen hoittade jag gardiner som jag jätte gärna ville ha i jul. I fell in love. Andreas tyckte dock att det var för dyrt för gardiner (han har ingen koll på gardinpriser, dom var egentligen väldigt billiga) så han sa nej. Nu har han ändrat sig. Men gardinerna är slut. Jag känner mig lite ledsen i ögat och han har dåligt samvete. Nu vet jag dock inte vart jag ska få tag på nya. Allt jag kan hitta ser ut som köksgardiner. Jag kan heller inte hitta några bra tyger så att jag kan sy dom själv. Tips någon?!

Kryptiskt.

2009-11-12 @ 20:56:56

Jag behöver prata av mig men jag vill inte prata med någon.

Jag känner mig
Orolig. Förväntansfull. Glad. Rädd. Tvekande. Förhoppningsfull. Häpnad. Nervös. Osäker.
Självsäker. Fundersam. Otajmat. Lugn. Ledsen. Desperat. Skräck. Fasa. Lycka. Stolthet.
Njutning. Extas. Chock. Förvirrad. Nöjd. Upprymd. Kärlek. Fantiserande. Älskad.
Allt på samma gång!

Jag känner mig som en skakad läsk som bara väntar på att explodera! Det bubblar i hela mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag börjar bli sams med tankarna, men än är det en lång bit kvar och det kommer variera för varje minut.

Senare kommer jag kunna förklara varför det är så här, men inte än. Jag vill vara säker på min sak och inte ta ut saker i förskott. Inte heller förkasta de olika möjligheterna som finns.

Jag är lite upp och ner just nu, hoppas det är okej.

2 timmar senare.

2009-11-11 @ 22:17:52

Långa dagar nu för tiden. Den här veckan känns som om den borde ha varit slut för länge sedan. Tror att det är för att chief är i butiken hela tiden. Och imorgon är Cat ledig så det kommer bli en super lång dag.

Andreas är snart på ingång. Ska skutta ner till Willy's innan han kommer. Ikväll är vi så kreativa att det blir toast till middag. Matiga toast dock. Mums, det var jätte länge vi åt det. Men jag har lite svårt att slita mig ifrån Sthlm-Arlanda. Tycker egntligen inte att det är direkt bra men man fastnar ändå lite. Tänkte springa iväg i reklamen. Inte för att jag vill hinna tillbaka innan det börjar utan för att reklamen inte är lika fängslande.

Reklam, Strax tillbaka.


Okej, det blev lite längre paus än beräknat. Men nu har vi ätit och blivit mätta. Jag tänkte nog gå och lägga mig inom en snar framtid. Måste sova så fruktansvärt mycket nu för tiden. Dessutom letar dom efter en läcka i gatan här utanför, halv 7 på mornarna, med grävmaskin och hela baletten. Det är då man vaknar.

Så godnatt allesammans.

Tisdag.

2009-11-10 @ 20:27:28
Precis hemkommen från jobbet och Willy's. Väntar på att falukorven ska tina så att vi kan äta middag. Jag skulle ha tagit upp träningen idag men det blir inte så. Tanken var att Andreas skulle ha förberätt maten så att vi kunde äta och dra på en gång. Men han fick förhinder (ett nytt TV-spel som inhandlades idag). Det kunde han gott få eftersom han hade vart så snäll och åkt till IKEA för att reklamera en grej åt mig.

Dom verkar ha hittat en ersättare för mig på jobbet nu i alla fall. Dom har varit sugna på att anställa honom ett tag men inte behövt personalen. Nu fick dom chansen. Tråkigt att dom ska förstöra en sådan glad och trevlig människa med sin bitterhet och dåliga företagsverksamhet. Vi får väll se om han står ut. Jag ska ju tillbaka och jobba där i jul, inget jag längtar efter direkt men det är bra för plånboken.

Jag trodde aldrig att jag skulle resonera på det sättet, att det är bra att jobba utan att trivas endast för pengarna. Men ibland måste man. Studielånen blir höga trots att man inte får så mycket varje månad. Inget jag direkt har varit beredd på.

Farsdag

2009-11-08 @ 10:09:19

Får tillbaka min bil dag! yeahy! Ska ju till pappa på fika och lite mys idag. Det är så skönt att komma hem ibland. Till det som har varit hem sen man var liten.

Men innan jag tar mig dit ska jag fixa lite här hemma. Få sånna där saker som man aldrig gör gjorda. Om jag bra kommer igång så går det rätt fort. Och så känner jag mig så nöjd när allt är klart. Upp och hoppa!

Info.

2009-11-07 @ 19:00:35
Till Mimmi och alla andra intresserade:

Skolan jag ska börja i heter IHM Business School och jag ska läsa till Redovisningsekonom. Yeeeehy!

Påminnelse

2009-11-07 @ 18:26:17
Vad var det som inte gick fram?

Du kan sluta vara "Anonym". It's no use! Pinsamt.

En lektion i IP

Fryser!

2009-11-07 @ 17:37:06
Nackdel med hörnlägenhet, det är tokvarmt på sommaren och svinkallt på vintern. Jag vet inte om det är så att dom inte slagit på värmen ordentligt i huset eller om elementen bara är dåliga men dom är maxade och jag fryser som sjutton. Till råga på allt så är fönsterna dåliga och drar vilket inte direkt hjälper.

Tänkte att jag skulle träna upp lite värme i kroppen mad min WiiFit-bräda. Men som vanligt när jag bestämmer mig för att använda den så har Andreas älsklingen lånat ut kontrollerna. Alltid samma sak. Så det blev inget träna. Nu när jag äntligen övertalat mig själv. Skit.

Hur kommer det att jag är jätte peppad att fixa oxh dona här hemma när jag är på jobbet, men så fort jag kommer hem så tappar jag all lust och tycker att jag inte gör något annat än städar när jag väl är ledig. Teori någon?! Förhoppningsvis fastnar jag inte i den cirkeln imorgon.

Och så ska man komma på något att äta igen. I hate it! Kan ingen bara kom hem till mig och laga snabb, nyttig och god mat till mig varje dag? Gratis. Suck.

Hat.

2009-11-07 @ 16:00:35

Är det bara jag som blir riktigt äcklad av 3:ans "från brottsplats till kök"-reklam? Vidrig! Vad är det för fel reklambrashen? Först Apoliva och se den här. Blä säger jag bara!

Inskriven.

2009-11-06 @ 13:04:58
Är hemma på lunch så jag tänkte slänga in ett inlägg. Det var ju några dagar sen.

Dom ringde ifrån skolan igår. Man skulle svara på mailet som skickat och tacka ja till platsen dom erbjöd. Vilket jag gjorde i måndags. Men på något vänster så hade hon inte sett det, om det inte kommmit fram eller om hon missat det vet jag inte, men så var fallet. Så igår ringde hon och frågade om jag var intresserad av platsen. Tack högre makter! Jag har ju redan sagt upp mig och hela baletten. Tänk om hon inte hade ringt!!Då hade jag stått där om en månad utan varken jobb eller utblidning. Nu vet man i alla fall att det är en seriös skola som bryr sig om sina elever. Till skillnad från Nacademin som inte ens kan höra av sig när dokumenten är felaktiga. Nu är jag i alla fall inskriven och hon skulle skicka beskedet med posten.

Då var lunchen slut och jag ska ta och kila tillbaka till jobbet.

Idag!!

2009-11-03 @ 21:31:14
Idag är dagen jag längtat efter i 3 år.

Idag fick jag äntligen säga upp mig.

Idag mår jag bra och återigen känner jag mig stark. Något jag inte kännt på väldigt länge. Det har släppt en sten ifrån mitt bröst och jag kan återigen andas. Det känns inte längre som om någon står på mina axlar och trycker mig under jord. Inget har kunnat få mig på dåligt humör. Jag har 26 arbetdagar kvar på företaget jag länge avskytt. Jag ser fram emot att dom tar slut.

För mig är den här dagen lycka!

Jag är fri!

2009-11-02 @ 23:00:13
Jag kom in! Jag ska börja plugga...

Jag fattar absolut ingenting.

Andreas är inte hemma och jag sitter här själv och har ingen att dela det med.

Jag kom in!!

My god.

Silent library

2009-11-02 @ 22:37:44
Vet inte vad jag tycker om det här. Det har gått typ 2 minuter och jag är redan äcklad. Hur kommer man på sånna här saker. Svenskarna har alldeles för lite att göra!

Måndag igen.

2009-11-02 @ 20:55:28
Andreas är på möte på jobbet ikväll så jag är hemma själv. Så jag skulle tro att det blir mys i soffan för min del. Han var söt och kom och sa hejdå till mig på jobbet innan han åkte. Snutten.

Jag kom ihåg att skicka iväg mitt H&M paket idag i alla fall. Känns bra att jag fixade det den här gången. Glömde det sist så jag fick behålla kläder jag egentligen inte ville ha. (Som nu har blivit lite av favoriter trots allt)

Helgen var som förväntat. Riktigt superkul på lördagen och bakis på söndagen. Utklädnaderna var riktigt seriösa. Jag släppte alla ramar och har nog festat klart för ett tag fram över. Skönt.

Väntar på beskedet från skolan nu. dom skickade det i fredags med posten så jag trodde jag skulle få det i lådan idag. Men inte det, det kommer nog imorgon. Däremot kom att annat efterlängtat brev. Eller rättare sagt paket. Vi skulle få "Bamse och den flygande mattan" på dvd i och med våran prenumeration på tidningen. Och den kom idag. Som bonus så kom det även en söt liten klocka. En sån som man tjatade om när man var liten. Det var nostalgi det. Lycka.

För en gångs skull så ska jag faktiskt sätta mig och titta på program som jag vill se. Sånna som är bannlysta när Babe är hemma. Man får ju passa på.

Till Jajja och Dida!

2009-11-02 @ 20:06:29
Jag vill tillägna det här inlägget till mina finaste vänner Jajja och Dida!

Situationen dom är i nu kan jag inte ens förstå hur dom klarar. Starkare band mellan 2 människor finns nog inte och det är fanstastiskt att få ta del av det så fort jag träffar dom!

Dom senaste månaderna har jag inte träffat Jajja så mycket av förklarliga själ men varje gång vi träffas ser jag hur han glöder, för det han gör och för Dida. Jag är så glad att det finns människor som honom.

Dida däremot har jag sett en hel del. Hon är ju ändå den jag ser som min bästa vän. Men ändå ser jag en förändring varje gång. Hur mycket starkare hon blir för varje dag som går. Hon har utvecklats så mycket sen allt det här började. Och det gör mig otroligt glad.

Om några veckor är det ni igen. Bara några få veckor kvar. Jag längtar för er skull! Det ska bli härligt att ha dig i krokarna igen Jajja! Att Dida äntligen ska få ha dig hos sig.

Jag älskar er båda!

Vart är min kamera?

2009-11-01 @ 13:51:31
Tänkte precis lägga upp lite bilder från gårdagens fest, men Andreas har förlagt kameran någonstans och kan inte komma ihåg var. Försöker få tag på folk som är där den kan vara. Om han inte har tappat den ute någonstans så finns det 2 möjliga ställen för den att vara på. Jag håller tummarna för att den är på något av dem.


UPDATE

Jag har hittat den. Den finns hos Bobbo så vi får gå dit och hämta den sen.

Gårdagens bästa!

2009-11-01 @ 13:38:51

Ordväxling mellan mig och Fredrik som var utklädd till mussepigg:

Fredrik: Jag lovar att jag kommer tappa näsan i glaset när jag dricker.
Jag: Det är inte alla som kan säga det.
Fredrik: Nä, bara jag och Michael Jackson.