Adressändring

2010-12-09 @ 22:57:11
Då var det dags. Den nya bloggen är designad ock klar och är dags att släppas ut i det fria. Ni som är här och läser får en förhandstitt innan den lanseras på Facebook. Något ska ni ju har för att ni är trogna läsare.

Hittills har den nya bloggen varit smått inriktad men den kommer från och med nu fyllas på med även alldagliga inlägg och denna kommer så småningom att ebba ut. 

sarakristins.blogg.se är nya adreassen.

Måste erkänna att jag är rätt nervös! Det har vart hemligt så länge... 

Enjoy!

Skotta skotta skotta!

2010-12-06 @ 12:32:24
Idag skulle praktiken ha börjat, men jag har ledigt idag och kör igång imorgon istället. Det var nån utbildning som alla skulle på.
Om tenta på Torsdag. Har fortfarande inte kommit mig för att plugga än, känner mig egentligen säker på det så därför pluggar jag inte. Men om man tittar på resultatet av den förra tentan jag gjorde så kan jag inte ha vart så säker. Får ta det när jag kommer hem senare.

Tänkte faktiskt ta och göra en massa saker idag. Ska åka iväg till Haninge och köpa mina kontakter och grejer jag pratade om igår. Ska även svänga förbi Bauhaus och kolla kakel och golv till köket. För det verkar som om vi kanske kommer till skott nu ändå. När jag ändå är i krokarna ska jag nog åka och pussa lite på älskling som är på jobbet. Beroende på när jag kommer hem så ska jag nog baka lite bröd också. Sen får vi se om jag hinner plugga. Men om jag överhuvudtaget ska kunna komma iväg någonstans idag så bör jag piffa till mig lite.

Andreas var så sönderstressad i morse att jag erbjöd mig att köra honom till Ösmo där en kollega skulle hämta upp honom. När jag kom hem skottade jag fram parkeringsplatsen. Det är den 3dje parkeringsplatsen jag skottat fram på en vecka. Vi har ju blivit av med våran på grund av fasadrenoveringen här i föreningen. Det står massa containrar på min ordinarie plats, så vi har fått låna en annan. Men den dagen som vi bestämde oss för att skotta rent hela den platsen så valde de som har platsen egentligen att komma hem från sin semester. Så vi fick snällt ställa oss på gatan efter att ha slitit i en halvtimme. Så när jag skulle ha bilen någon dag senare så var jag tvungen att skotta bort plogvallen runt bilen för att komma ut. Och när jag ändå var i farten gjorde jag det ordentligt. När jag kom hem en kvart senare så hade någon annan ställt sig där och har stått där sedan dess. Nu har vi fått låna en annan plats som jag idag har skottat rent helt. F*n om det kommer någon och ska ha den platsen nu! Får se om jag ska göra uppror när jag kommer hem sen...

Hål i plånboken

2010-12-05 @ 10:57:19
Trevlig andra advent allihop!

Jag har kommit in i den årliga shopping perioden. Det spelar ingen roll vad det är jag handlar så länge det inte är mat. Idag ligger suget på Kopplingsur och förgreningskontakter. I know! Hur tråkigt kunde det bli egentligen? Men jag behöver det och jag skulle känna mig lite mer nöjd om jag fick köpa det. Kanske ska åka iväg och handla det imorgon. Både jag och Andreas är så, när det blir mörkt och trist vill vi spendera pengar, gärna på dyra saker. Därför är julen alltid lite extra dyr hos oss. Det har ju redan blivit en träningsbänk och en hushållassistent samt en massa annat smått och gott, devis helt nödvändiga saker som vi egentligen klarar oss utan. Andreas vill köpa sig ett nytt objektiv till kameran, vilket inte är speciellt billigt och jag vill köpa massa annat. Det här med julklappar är jag så dålig på, så det är inget kul att handla. Själva känslan när man ger bort något är jätte härlig, men man ska komma på vad man ska ge bort också och det är där det blir tråkigt. Som jag läste i en annan blogg "Det är lätt att köpa julklappar till sig själv".

Jag ska faktiskt försöka städa idag. På något sätt lyckas jag alltid slingra mig ur mitt eget grepp. Och när dagen är slut sitter jag fortfarande på samma plats som på morgonen och inser hur dålig jag varit, idag också. Skärpning! Jag mår ju inte bra av det.

Förresten, ska man inte få en sån där påse till julkorten med posten snart?

Home alone

2010-12-04 @ 16:17:12
Julmarknaden avklarad. Samma sak som alla år, ylletröjor, fårskinnstofflor, tomtar, smycken och gjutjärn. Men man fick komma ut lite i fina vädret i alla fall. Dock har ju inget blivit gjort hemma idag igen, jag smiter bara. Jag vet precis vad det beror på egentligen och det blir en ond cirkel. Inget vi kan göra åt just för tillfället heller. Tungt att det ska vara så bara, det tar så mycket energi. Det är många dagar som blir väldigt tråkiga i den här situationen.

Bara så ni vet liksom...

Snabba datorer

2010-12-03 @ 12:36:52
Jag blir jätte stressad av snabba datorer! Min lilla laptop är inte någon superdator, så det tar lite tid med allt man gör. Inget jag överhuvudtaget stör mig på. Men när jag väl sätter mig vid våran stationära så går det så snabbt att jag inte riktigt hinner med. Det blir som om jag måste hålla takten med den och känner mig super stressad! Jag hinner ju knappt klicka innan den byter sida. Tur att jag inte sitter där så ofta, då skulle jag säkert vänja mig med hastigheten och störa mig på mitt rosa lilla under.

Ensam?

2010-12-03 @ 10:11:56
Är jag den enda som gillar snön i den hör delen av landet? Jag blir glad när det dalar flingor utanför fönstret och det blir vitt och fluffigt överallt! Jag är pendlare och råkar också ut för kollektivtrafikens alla förseningar och inställda avgångar, men allt annat med snön överväger. Jag älskar att klä mig varmt och gå ut på promenader i snön, åka pulka, skridskor och annat mys för att sen kunna gå hem till en filt och en varm kopp choklad. Och dessutom är ju det här 1 000 000 000 gånger bättre än det där äckliga slasket vi brukar ha!

School's out!

2010-12-02 @ 15:43:51
Åh äntligen är jag på väg hem. Känner mig flera kilo lättare, redovisningen är över och projektet är slut. Det verkar som om det gått ganska bra faktiskt, över förväntan måste jag säga. Nästa vecka är det återkoppling och då ska vi få reda på betyget. Tror att vi kommer bli godkända i alla fall.

Nu är det istället dags att börja plugga inför omtentan på torsdag. Det gick ju inte så bra förra gången om man säger så. Nu däremot vet jag vad jag gjorde för fel, så det borde gå bättre. När den är avklarad har jag ingen mer skola att oroa mig för på ett tag. Praktiken börjar på måndag och så har vi jullov v. 51-52. Det blir bra det här.