Hur är det möjligt?!

2010-07-29 @ 07:10:04
Hur kan det bara vara torsdag idag?! Det måste ha smugit sig in en extra tisdag eller något! Jag vill ha helg! Räknat med idag så är det 5 arbetsdagar kvar. Och jag kan svära på att dom blir längre och längre ju närmare slutet jag kommer. Det är sant!

Vecka 29

2010-07-25 @ 19:00:28
Jag måste ju driva världens intressantaste blogg tror jag. Blir ingen storbloggare av mig inte. Jag har varit helt slutkörd på kvällarna när jag kommer hem att jag bara har stupat. Jag sover helt enkelt för lite tror jag.

Den här helgen bara försvann, i och för sig har jag läst en hel del (kanske lite väl mycket) men nu har böckerna tagit slut. Läste just ut fjärde twilight-boken och befinner mig lite i extas. Känns skönt att veta att jag hade rätt om slutet men ändå så fel!

Igår var vi hos svärföräldrarna och firade mig, jag fyllde ju faktiskt år i torsdags. Jätte god mat, gott sällskap och jätte mycket regn! Som vanligt när jag "fyller år".

Jobbet pinnar på, 8 arbetsdagar kvar. Känns som en lättnad att jag tagit mig igenom hälften. Trivs inte jätte bra och det känns ganska ensamt. Jag är ju helt själv med mina arbetsuppgifter till skillnad från ekonomi- marknad- och inköpsavdelningarna. Men det går ganska bra. Det verkar börja lugna ner sig (peppar peppar), i och med det blir jag tyvärr klar tidigare och tidigare. Växeln stänger 16 och då är det ganska drygt att vara klar med allt annat vid 14 och bara sitta av 2 timmar utan något att göra. 8 dagar kvar, det går nog. Sen är det bara fullt ös med skolan. Kanske ska ta och leta reda på den där studieuppgiften som jag förlagt någonstans.

Nedräkningen har börjat!

2010-07-20 @ 21:15:32
2 dagar ensam med mina arbetsuppgifter är avklarade. Bara 11 kvar. Det börjar gå bättre. Igår blev jag kvar lite extra eftersom det var mycket som strulade. Idag blev jag klar tidigt och blev tvungen att sitta av tiden fram till att jag kunde stänga växeln. Förhoppningsvis kommer det fortsätta så. Men om jag bara får varannan dag så är jag nöjd med det också. Jag längtar efter ledig tid med min älskade! Vill inte jobba alls egentligen, vill ha semester som alla andra!
Insåg för en stund sedan varför jag alltid känt igen pojken Aron i "Beck - Lockpojken". Det är ju Bertil i Nils Karlsson Pyssling. 2 helt olika roller att spela. Svårt att se honom seriös efter "Tjillevippen".

Jaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

2010-07-17 @ 23:07:40
Bästa nyheten på länge!! Inget kan bli speciellt mycket bättre.

Vart tog tiden vägen?

2010-07-14 @ 19:09:48
2 dagar kvar med upplärning sen ska jag klara mig själv i 3 veckor. Minst sagt läskigt! Hade växeltelefonen på eftermiddagen idag och jag tycker det gick ganska bra. Kan ju hela tiden springa och fråga henne jag ska vikariera för nu, men på måndag kommer hon inte vara där. Då kan det komma att bli lite knepigare. Scanningen börjar kännas okej och posten, ja den är vad den är. Hänger nästan med på vad jag ska göra numera men det går så otroligt långsamt. Sen ska jag hålla på och öppna dörren och ta emot besökare och sånt också, jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Det blir vad det blir helt enkelt.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Andres plan om att ha maten klar när jag kom hem gick inte rikt som han planerat. Fick möta honom (och hans lillasyster som ska äta här) på kvantum. Är hungrig som få just nu!

New girl with coffeestain

2010-07-13 @ 19:02:46
Äntligen är jag tillbaka! Behöver inte längre åka hemifrån för att kunna hålla er uppdaterade.

Började jobba igår. Hej och hå säger jag bara! Det är mängder att lära på så kort tid. post som ska sorteras i 2 miljoner högar och delas ut till diverse personer runt om kring på företaget och jag har ingen aning om vem som är vem och vem som ska ha vad. Mail som ska svaras på och samtal som ska kopplas. Fakturor som ska scannas, verifieras och arkiveras. Det är en djungel och den ska jag klara helt själv från och med måndag. Det är bara till att göra så gott jag kan. Vet inte om jag tycker det är värt att missa sommaren för det här men det blir nog bättre om ett tag. Får ju i alla fall träffa Fröken Jonsson varje dag och i och med det så inser jag faktiskt att jag saknar mina tjejor mer än jag anat. Ska bli kul att träffa dem snart igen!

Nu har dagens huvudvärk infunnit sig så jag ska ta och dricka en massa vatten, ta en värktablett och stoppa något i magen tror jag.

But I'm back!

11½ timme

2010-07-11 @ 21:29:39
Dags att packa väskan inför imorgon. 9.00 ska jag vara i solna och infinna mig på mitt nya jobb. Börjar bli lite nervös faktiskt.

No internet

2010-07-10 @ 15:05:27
Har inget internet hemma! Det var borta i onsdags när vi vaknade och har inte kommit tillbaka än. Driftfel pga elavbrott i fastighet var bredbandsbolagets förklaring till oss, till någon granne hade dom sagt fiberkabelfel. Nu tycker jag att dom får rätta till det här. Känner mig helt låst. Tvn är också kopplad genom internet så den funkar inte heller och det ska vi banne mig ha kompensation för. Jag tänker inte sitta och betala 300 pix för att ha kanaler jag inte kan se, internetet ingår dock i hyran. Så nu är jag hos svärföräldrarna för att göra sådana här viktiga saker som att blogga.

Har fått ett jobb. Så nu är det slut på friden, på måndag börjar jag i byggmax's reception tack vare fröken Jonsson. Hade sett fram emot sommaren och att lata mig i solen, nu får jag istället se fram emot pengarna det kommer generera. Meriter säger jag bara.

Var på IKEA häromdagen, hela 152 kr gick det på. Har nog aldrig kommit så billigt undan där.

Nu ska jag fortsätta lata mig i solen och ta vara på mina sista dagar ledigt.

Nu igen?

2010-07-06 @ 19:27:58
Idag har man ju inte behövt ha dåligt samvete för att man inte har varit utomhus i alla fall. Tråkväder! Äntligen har det i alla fall börjat regna så att man slipper den där tryckande skiten.

Funderar på om jag ska ta och gå och handla, men jag har ingen som helst aning om vad vi ska äta så jag vet inte vad jag ska handla. Förslag någon? Samma problem varje kväll. dessutom så kommer Andreas inte hem fören vid 22.30 så jag får äta själv hur som helst.

Får se vad jag hittar på.

Eclipse

2010-07-05 @ 09:40:54
Och hur bra var inte tredje filmen då?! Såg den på bio igår och jag slutade bokstavligen andas tre gånger. Ska åka och köpa boken idag.

Twilight-hysteri

2010-07-03 @ 23:09:54
Jag måste erkänna, jag är faktiskt fast. Kanske inte ens i närheten av många andra men jag har fastnat. Såg filmerna för någon vecka sedan och nu har jag även läst de två första böckerna. Vill se nya filmen imorgon men får se hur det blir med den saken. Vill se filmen innan jag läser boken. I vanliga fall läser jag först men eftersom filmerna har varit så bra så blir böckerna bara bättre istället för att böckerna är bra och filmerna sämre. Kommer nog läsa dom sista böckerna innan filmerna dock, kommer inte orka vänta. Tog mig tre dar att läsa dom första två, extremt svåra att lägga ifrån sig faktiskt. Man vill bara ha mer.

Sol idag igen. Me Like!

2010-07-02 @ 18:28:04
Återigen en dag på altanen hos svärföräldrarna. Avslutade den lite tidigare än vanligt för att åka och hämta far och bror som skulle med båten till ön.

Mitt nya abonnemang kom idag. Det kommer dock inte aktieras fören om drygt 2 veckor. Jaja.

Det börjar närma sig min födelsedag. Och jag vet fortfarande inte vad jag önskar mig av älskling. Det börjar kännas riktigt tufft och stressat. Kom på att jag önskade mig en resväska jag sett av hans föräldrar i alla fall. Men vad önskar man sig av sig älskling? Förslag någon?!