Dagen innan tisdag

2010-05-31 @ 20:01:55
Imorgon börjar sommartiden! 7.30-15, Åh det ska bli så skönt. Kan bli tight att komma upp på morgonen nu när man vant sig men det ska nog gå bra.

Ösmo marknad var i helgen, ett måste för en fd ösmobo som mig. Missade förra året pga Italien resan. Det var hur som helst samma kraffs som vanligt. Andreas hade tagit ledigt så att vi kunde gå på marknaden, Estö loppisen och loppisen på malmtorget. Gjorde inga som helst fynd. Men det var trevligt!

Morsdag på söndagen, mamma jobbade på marknaden så det blev inte så mycket av det. Men vi tog oss en tur runt på tur man hand i alla fall. Jag hann även göra i ordning balkongen, så nu har jag blommor i lådorna jordgubbar i kruka samt dill, timjan, persilja, rädisor, morötter och potatis på gång. Det ska nog bli bra.

Imorgon är det vårruset som gäller! Hoppas på bra väder. Inte "supertaggad" men det blir nog bättre när Svägerskan han peppat upp mig på tåget in. Kommer kännas bra när det är över. Då börjar dock träningarna inför tjejmilen.

Ska dra mig ner till Willy's nu och handla oss lite middag.

Pinsamt Anna

2010-05-28 @ 08:02:20
Litauen var ju stört sköna! Bort med skumgummi instrumenten bara.

Armenien borde inte ha sjungit på engelska.

Israel satsar på söt ballad-pojke

Danmark har ju skickat Nanne Grönwall och BWO-killen som snott bitar ur massa andra låtar och pusslat ihop något eget.

Schweitz har skickat två jätte öron som sjunger en fransk version av "Ont det gör ont".

Sverige var lite uttjatad

Azerbaijan, blått var det här!

Ukraina hade något med som tilltalade mig, men jag jag inte komma på vad.

Holland skulle lika gärna kunna vara ett bidrag ifrån Dalarna.

Rumänien, gillar pianot, men Catwoman ringde och ville ha tillbaka sina kläder.

Slovenien kör ju folkmusik vs rock och det blev ju som det blev. Ett gott skratt förlänger livet.

Irlands bidrag glömde jag lika snabbt som det var över, om inte innan.

Bulgarien hade i alla fall danser vilket vi gillar. Den super avancerade refrengen var kanske inte så iponerande dock, Ååååh åhåh åååååhåååååhåååååhååååååååh åhåh

Cypern var som ett mysigt boyband från 90-talet.

Gillade att Kroatien var likadant klädda, men efter det tog det nog slut.

Georgien, Hon tog i om inte annat

Turkiet gav mig mixed feelings, Eminem, Linkin park lite metal och vad sjuttsingen gjorde den där Rustnigs- motorcyklisten på scenen, var det för övrigt en krabbklo på ena handen?

Pausnummret var det bästa med hela kvällen, är så fascinerad av hur mycket ljud man kan göra med munnen!

Men Anna, Anna, Anna, Anna, Du är nog inte så poppis när du kommer hem nu. Det här var bara pinsamt. Jag håller fast vid att vi skulle ha skickat Salem Al Fakir.

Deadline

2010-05-27 @ 21:16:41
Den här veckan har gått otroligt fort! Imorgon är det redan fredag. Det har inte varit lika lite att göra den här veckan, nu är det närmare bestämt fullt upp. Och inte nog med att vi har massor att göra själva så ringer det folk från andra avdelningar med saker som dom inte kan och bara lämpar över det på oss (Svärmor), dessutom så var det deadline på dem den 21 och ingenting är gjort. Vad är det med folk egentligen? Kan man inte så får man väll be om hjälp i tid så att man hinner till deadline. Eller?

Nu är det Eurovision kval. Måste erkänna att jag faktiskt glömt att titta på de tidigare delarna i veckan. Skäms! Upp till bevis, var det rätt av oss att skicka Anna?

Måndag morgon, igen.

2010-05-24 @ 07:32:28
Helgen bara sprang förbi! Känns inte som om jag hann med något alls. Det blev en cykeltur runt i nynäs, fika hos svärföräldrarna, altanbygge hos Bobbo.
Söndagen bjöd på regn och rusk, som tur var så var det uppehåll varje gång vi skulle utanför dörren. Avslutningsvis blev det middag hos mina föräldrar och sällskapsspel.
NU däremot måste jag sätta på mig skorna och pinna iväg till jobbet. Man vill ju inte bli försenad liksom.

Ge mig, ge mig, ge mig!

2010-05-19 @ 20:56:10
Jag vill shoppa! För en gångs skull så vet jag vad jag vill ha, det är mode och troligen inte så svårt att få tag på MEN då har jag självklart inga pengar. Varför ska det alltid vara så?! Och det är ju inte bara så att jag kan vänta till lön för mina fjuttiga studentkronor försvinner lika snabbt som dom kommer in på kontot.!

Dumma mig som ville plugga, slippa mitt skit jobb och skaffa mig en utbildning som troligen kommer bidra till en saftigt mycket bättre lön, trivas och må bra igen. För shoppa är ju så mycket viktigare än allt det där. Eller?

Som utlovat

2010-05-18 @ 20:53:47
Tiden har gått så fort att jag faktiskt glömt bort bloggen lite.

Praktiken flyter på som den ska, dagarna är sådär härligt korta och jag har en kvart hem. Känns som om jag har ett helt extra liv när jag kommer hem på kvällarna.

Några "Årets första" har passerat, Årets första nyklippt gräs lukt, årets fösta dag i bikini på balkongen, årets första blommande träd, grillkväll, bilfärd med nervevad ruta, mm.

Och solbrännan tar sig. Vi har en mysig liten innegård på praktiken som vi sol-lapar i varje molnfri (och molnig men varm) dag på fikan och lunchen. Fortsätter det så här så kommer jag nog kunna bli lite brun i sommar.

Var inne i stan igår och träffade tjejerna från klassen. Mycket mysigt! Det blev uteserveringen på Snaps och sen Pizza Hut. Sen kom det obligatoriska äventyret hem med SL. Tåget försenat till Södra station på grund av"oförutsägbara förlängningar av helgens banarbete i Sundbyberg" som dom så fint uttryckte det. I Västerhaninge väntade det inget tåg utan vi fick veta att det var försenat från Nynäs på grund av signalfel i Hemfosa. När tåget väl kommer en halvtimme senare så får vi redan på att det kommer vända i Segersäng där ett annat tåg har spårat ur (!) så där skulle det finnas ersättningsbussar, dom visste däremot inte om bussarna redan stog där eller om dom skulle komma. Så jag klav av och ringde pappa som skickade lillebror att hämta mig. 23.15 var jag äntligen hemma och klockan skulle ringa halv 6 imorse (vilket den inte gjorde utan jag försov mig självklart och fick stressa).

Andreas fick sin tjänst på Giganten uppdelad från och med igår, så nu är han bara 28% på lagret och 50% i butiken som datorsäljare. Det är ju ett bra lyft men jag är lite rädd att han kommer fastna där och inte lyckas ta sig tillbaka till den bransch han en gång varit i, den har pluggat i och drömt om sen han var liten. Han har dock lovat att det inte kommer att bli så, så jag väljer att tro honom.

En uppdatering som utlovat. Ska försöka att komma ihåg att inte glömma bort bloggen igen.

Oj!

2010-05-17 @ 23:11:32
Super dålig uppdatering från mig sida!!
Imorgon ska jag försöka ta mig tid att skriva något vettigt. Nu däremot ska jag gå och lägga mig, Har haft med SL och pendeltågstrafiken att göra så jag är trött.

Solen är tillbaka, om så bara för idag.

2010-05-11 @ 22:08:50
Årets första färskpotatis har ätits idag. Importerad dock, den svenska är lite för dyr fortfarande. Min svaghet om somrarna!
Var tillbaka ute i spåret idag. Det gick faktiskt riktigt bra, är sjukt imponerad av mig själv. Riktigt förvånad också att det gått så fort att få upp flåset. Det är ju ändå bara ett halvår sedan jag slutade röka efter över 10 år. JAg är inget annat än glad.
Imorgon är det halvdag, slutar redan kl 13 och sen är det ledig helg! Andreas lillasyster ska sova här på fredag, svärföräldrarna ska åka iväg på minisemester Det blir fullt upp med genrep och dansföreställningar. Drömmer mig tillbaka när det gällde för mig.....
Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig. Sen får vi se när jag somnar.

Dagen innan måndag.

2010-05-09 @ 21:22:28
Jag tror jag kommer bli mycket nöjd med min foundation. Provade den idag och jag tycker den har suttit mycket bra. Dessutom är den väldigt skön att applicera.

Igår hade vi lite vänner över, öl och guitarr hero Mys mys! Det blev rätt sent och i morse så hade vi tvättstugan kl 7. Trodde inte att Andreas skulle orka ta sig upp faktiskt. Men han var en kämpe och följde med, under mycket pust och stånk ska tilläggas.

Övrigt idag så blev det en promenad på dryga 3½ timma med Bobbo och Svägerska. Riktigt skönt, vi strosade runt, klättrade bergen på ringvägen och tittade på fina hus. Önskar att vi gjorde sådana promenader oftare.

Nu ska jag fortsätta titta på min chickflick på TV och  sen ska jag sova.

Skitväder

2010-05-08 @ 12:45:10
Fan vad vädret kan dra ner humöret. Det är regnigt och grått och jag har ingen lust att göra något alls. Trots detta kommer det bli en sväng ner på stan och systemet. Måste även ha en ny foundation. Är lite sugen på att testa en mousse den här gången. Fick prov på den nya "matte morphose" från Loréal som jag gillade ganska mycket. Ska höra nere på kicks vad dom säger.
Men först ska Herr långsam bli klar...

Polka

2010-05-07 @ 18:50:08
Just nu sitter jag bara av tiden tills jag ska åka och hämta min käresta. Innan dess ska jag springa ner på willys och se om det är sant att de har marabous polkachoklad. Såld på polka som jag är så bara måste jag smaka den. Har letat med ljus och lyckta och enda stället jag sett den på är i selecta maskinen på södra station, men jag tänkte inte betala det priset för den lilla. Efter en efterlysning på facebook så har jag fått tips om att den ska finnas på willys. Typiskt eftersom jag har letat där i stort sett varje dag sedan jag fick reda på att den ens fanns.

Ska pula med de sista sakerna innan jag sätter mig i bilen.

...

2010-05-04 @ 22:17:41
Känner mig trött, nere och lite oförklarbart tom.
Det har nog med den där käppen i hjulet att göra. Så det går nog över snart.

Day 1

2010-05-03 @ 21:23:02
Första dagen på praktiken är avklarad. Än så länge känns det riktigt bra faktiskt, det går långsamt och är mycket att lära men snart får jag nog kläm på det.

Brutalt skönt att vara hemma så tidigt! Vi slutar 16.30 om dagarna och sen har jag ca 15 minuter promenad hem. Najs!

Den där lilla ganska stora saken jag har pratat om blir det nog inget av för tillfället. Pinnen i hjulet är för stor.

Working-girl

2010-05-02 @ 20:04:25
Det sitter en ganska stor pinne i hjulet till det lilla ganska stora vi skulle göra idag. Vi kan inte bestämma oss om hur vi vill göra längre. Sur.
Imorgon börjar praktiken! Ser fram emot det samtidigt som jag är lite nervös och pirrig. Är nog mest för att jag inte vet hur det kommer vara att jobba med det jag utbildar mig till och om jag egentligen kan något av det. Skönt i alla fall att få vara på hemmaplan igen och slippa pendla. Det börjar jag med först i augusti igen.

Fick majoriteten av fönstrena putsade idag! Nöjd. Sen kom solen och visade hur flammiga de var, mindre nöjd.

På valborg hamnade jag på en hemmafest med jätte gamla kompisar. Vi har inte setts på minst 2 år och då endast som hastigast. Halv 4 var jag hemma i lördagsmorse, nykter härligt nog. Jag bjuder på en härlig fyllesnack från en av de andra dock...

Maki: Robin har sagt att jag är alkis. Det är det bästa jag vet!
Jag: Att du är alkis?!
Maki: Nä, min granne hade en båt som vi var ute med förut.
Bobbo: Vad tyckte du om XXX's flickvän då?
Maki: Hon var sååå 2008. hon såg ut att vara född igår.

Lördag

2010-05-01 @ 17:44:31
Jag vill också ha ett litet trädgårdsland! Har varit hos svärföräldrarna hela dagen och planterat små frön och lökar. Så avundsjuk! Nu kommer snart Andreas också hit och det vankas mat!. Scampi till dem som äter det och fläskfile till oss andra. Vinglaset är snart urdrucket och humöret på topp.

Imorgon har vi en liten ganska stor grej på gång men jag tar mer om det sen. Nu ska jag umgås.

Lilla skruttan!

2010-05-01 @ 11:10:43
Att du inte kunde hålla dig i skinnet... Jag kommer sakna dig massor och aldrig någonsin glömma dig min lilla älskling!