Oj oj var börjar man?

2008-11-20 @ 20:42:31

Min dag
Lång. Stressig eftermiddag för ingenting. Mrs S. gick hem tidigt idag, BJ hade ont i huvudet och kunde inte vara på fritids. Inget vi andra märkte av innan mamma kom, manipulativa pöjk. Jag tror han alltid får sin vilja igenom. Undra om det alltid är så med ensambarn?
Chief sprang runt som en tok och visste inte vilket ben han skulle stå på, ungefär som en riktgt kissnödig fyra åring. Annars har det varit ganska okej, så fort Chief är på kontoret flyter allt på.
Kom in en ganska lustig familj idag. Pappan uppklädd i kavaj och gejjer, mamman sunkig som få, stripig och luktade rök lång väg. De fyra grabbarna mellan typ 15 och 20 var TOTALT olika, den som verkade yngst verkade vara en så kallad brat, typ märkesbyxor och verkade tro att han var mer än han var (fördommar på hög nivå... nej nej) nästa kille var en riktig Geek. En sån där dataspelande lanare, vit t-shirt och blåjeans uppdragna liite för långt. Totalt ostylad. Han som jag tror var näst äldst verkade vara en av de poppis grabbarna i plugget, bygg-brallor soft i halvlångt hår och mössa. En sån som alla visste vem det var men ingen riktigt kände. Och den äldsta var en riktig Slacker, illa sittadande slitna mjukisar, palestinasjal och verkade inte bry sig ett skvatt om omvärlden, inte ett moln på himmelen och inte ett problem i världen. fick höra av Chief sen när de gått att dom tydligen var nån sorts fosterförälldrar. Underbart att det finns sådana människor!

Knutte-katten har opererats idag. Han drog ut en tand som vridit sig konstigt och gick in i tandköttet på honom.. Min lilla snutt! Han verkar pigg trots omständiheterna. Kan ha att göra med alla smärtstillande han går på också.

Nä nu ska jag riva lite morötter till Älskade som kommer hem snart. Han ska iof få mer än morötter, det blir lite bacon och makaroner också. Kisse älsklingarna vill nog också ha lite smask.

Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback