Fluffigt.

2009-09-30 @ 22:26:23
Idag är hela hjärnan som sockervadd, det tar så på krafterna att var på jobbet just nu. Så mycket folk och så mycket att göra. Man blir helt slut. Vi är som kollin allihopa. Tog mig iväg till vattengjympan idag ändå. Vill inte börja fuska för då är det lätt att man fortsätter göra det. Jag känner mig helt luddig hela jag så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Men snart är det helg och jag har "lång" ledigt. Både lördag och söndag. Trots att jag är helt slutkörd så vill jag var aktiv. Vi börjar allt med tvättstuga kl 7 lördag morgon sen får vi se vad det blir av det hela.

Sova var det.

Argh!

2009-09-29 @ 22:10:42
Den här dagen har varit grymt lång, stressig, påfrestande och faktiskt riktigt rolig. Sen kom jag hem. Som vanligt ser mitt hem ut som skit, det ligger saker överallt och hela köket är fullt av disk. Min käre sambo sitter på arslet och spelar tv-spel. Jag hade tidigare bett honom att gör sig iordning så vi kunde åka och simma direkt när jag kom hem. Men han hade inte gjort det. Sen har det bara blivit värre och värre. Minsta lilla grej har gått mig på nerverna och jag vill bara skrika på allt han gör. Och  mitt upp allt detta skit humör så har jag fått en j*vla parkeringsbot på 300 pix. Det finns inga lediga parkeringsplatser där jag bor för att tanterna inte vill ha bilar utanför fönstrena (detta är inget skämt utan dom hyr flera för att det ska var tomt.) så man parkerar på andra sidan gatan (där man förövrigt får parkera). Vanligen kan bilen stå still i flera veckor utan att något händer men inte den här gången. Den här gången hade jag tydligen stått för länge trots att jag använde bilen nyligen. Trött är det minsta man blir.

Jag ska i alla fall gå och lägga mmig nu. Jag orkar inte försova mig imorgon igen. Ska se sista minuterna på roast som jag somnade ifrån igår.

Godnatt

Home at last!

2009-09-28 @ 22:59:50
Vaknade 6.45 imorse och var riktigt pigg. Vaknade igen 8.33 och blev jätte stressad. 9.00 stod jag på jobbet fixad och klar. Sen dess har det vart full rulle. Lagerrensningen började idag så hela dagen (och helgen) har gått åt till att fixa inför den. 18.00 slog vi upp dörrarna (endast för clubmedlemmar) och det bara vällde in folk. Efter en halvtimme gick kassakön ett varv runt i butiken, väntetiden var strax över en timme. Men oj vad bra det gick. när vi stängde vid 22 så hade vi gjort en kassa på det fyrdubbla (på 4 timmar) av vad vi gör den bästa dagen på mellandagsrean (8 timmar). Vi var riktigt nöjda när vi gick hem, 13 timmar efter att vi kommit dit. Den längsta arbetsdagen i mitt liv. 

Nu belönad jag mig själv med en liiten sheridan för att om bara en stund krypa till kojs med Älskling och titta på roast på berns via kanal5's webbtv. Jag ska ju trots allt vara tillbaka på jobbet vid 9 imorgon och fortsätta rean för allmänheten. Kom och gör ett kap vettja! Det är riktigt bra priser!

Tackar Mimmmi för septembers första kommentar by the way. Tihi.

Idag mår jag bra.

2009-09-27 @ 22:33:20
Vaknade lite för tidigt så jag somnade om och vaknade igen lite för sent. Det kan inte alltid gå bra. Speciellt inte när man hamnade på Old Bell igår heller (Tack mimmi och alla andra för en trevlig kväll)
Hade bestämt att vi skulle dra ut i skogen idag. Jag vill plocka rönnbär och göra gelé. Men tydligen vill inte rönnbär växa i skogen utan bara i tätbygg konstigt nog. Det blev helt enkelt inte så mycket. Tar igen det hos mamma och pappa nästa helg. Det fick bli svamp istället. Massa svamp, jätte svampar.
Så nu har vi äntligen rensat och förvällt allt. Lite kommer få ligga i ugnen till imorgon och torka.

Det var så fruktansvärt vackert ute idag att jag blev lycklig bara av vädret. Löven börjar bli gula och röda och solen strålade! Love it.



Efter att vi kom hem blev det oxfilegryta hos svärföräldrarna, den var riktigt smarrig. Så vi hängde där resten av kvällen.

Imorgon är det tillbaka till jobbet. Jag vet inte riktigt hur jag ska jobba mer än att jag börjar kl 9 och att jag kommer jobba till 22. Däremellan ska det vara någon sorts paus men vi vet inte när och hur lång. Jag vet inte om vi kommer få någon lunch och jag vet inte hur det kommer bli med middag. Lätt att planera.

Nu ska jag nog krypa i säng med min mysis och se lite tv innan jag somnar sött påp hans axel. Vi har vart ett riktigt team idag. I love him!


 

Smack

2009-09-25 @ 18:31:43
Ingår kroppen när man handlar kläder på nätet? Tänkte eftersom kläderna sitter så bra på den liksom.

Idag har jag (återigen) inte gjort ett smack. Började dagen med lite serier som jag fastnade vid. Nu titta jag på tv samtidigt som jag kollar runt efter lite nya kläder. Känner att allt som jag köpte i somras liksomkänns lite för somriga. Nu vill jag ha nya fina höstkläder! Får se om det blir några. Jag vill känna mig fin men fin går liksom inte direkt hand i hand med mitt jobb. Och när jag är ledig sitter jag ju bara hemma. Så vad ska jag med fina kläder till?

Andreas slutar 7 idag så han är hemma till 9. Däremot så jobbar jag imorgon och han är ledig. Känns osm om vi aldrig har en dag tillsammans. Jag önskar att vi levde ett liv där vi båda är lediga helger varje helg. En dag kanske... man kan ju alltid önska!

Jag återkommer senare. Det har tagit mig typ 2 timmar att skriva det här.

Är jag helt ute och cyklar eller händer det saker med mig?!

2009-09-24 @ 18:58:50
Ska strax masa mig iväg till simhallen. Idag är det en kilometer simmning som gäller. Kanske mer om jag orkar. Tror banne mig att mina biceps har ökat liiiite i omfång. Andreas tyckte det såg ut som det liiite i alla fall. Hehe, det kanske händer något i alla fall. Om magen kunde minska liiite också så skulle jag bli glad. Men för att den ska göra det måste man masa sig iväg och vara duktigt. Lillebror sitter redan och väntar på att jag ska hämta honom så det är bäst jag drar.

Onsdag va? Eller...?

2009-09-23 @ 23:32:51

Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera! Skam!

Idag var arbetsmiljöverket på inspektion på jobbet. Hoppas dom blir ditsatta ordentligt, för våran arbetsmiljö suger. Skulle gärna se protokollet så här i efterhand. Försökte tjuvlyssna lite men det gick inte så bra.

Var på vattengjumpan själv idag! Mamma kunde inte följa med. Våran vanliga instruktör var sjuk så vi hade en höggravid inhoppare. Tyckte till att börja med att det verkade bli ett rikitgt dött och tråkigt pass. Men oj så fel jag hade. Jag känner faktiskt av det så här i efterhand och troligen kommer det bara bli värre tills imorgon. Andreas hjälpte pappa med lite dataproblem under tiden jag var i simhallen och efter det så bjöd dom på middag. Så jag slapp både att laga och att diska! Lovely.

Förhoppningsvis så slipper jag jobba på söndag. Cat skulle få vara ledig på lördagen och jag på söndagen om jag jobbade över på lördagen. Hellre det är lite båda dagarna. Då kanske man hinner ut i svampskogen ändå. Och en lite visning med om man har tur.

Vi åkte hem tidigt från mina föräldrar bara för att komma i säng i tid. men det sprack. Som vanligt. Nu däremot så ska jag sova. Godnatt!

Garderoberna from hell.

2009-09-21 @ 19:46:52
Angående dom där garderoberna så var det ett större projekt än jag kunde ana. Det slutade med att pappa fick komma hit och hjälpa mig hänga av dörrarna, skruva isär, flytta bort, ställa in, skruva fast, flytta tillbaka, ställa in, skruva fast, skruva ihop, hänga tillbaka och ställa in. Det tog väll allt som allt typ 2 timmar, men oj vad fint det blev. Andreas verkade dock bli lite stött när jag berättade vad vi gjort. Han ville nog ha klarat det själv. Han ska få sätta upp hyllan helt själv, jag ska inte ens lägga mig i. Så snäll är jag.

Tror att det är dags att gå och handla. Börjar bli sugen på småsaker som typ chips och choklad. Behöver nog äta middag tror jag. Det blir flygande jacob till kvällen. Börjar bli hungrig så Andreas får nog äta själv tror jag. Är ju inte hans fel att han kommer hem så sent, men det är inte mitt heller. Det är bara det att jag inten har någon lust att handla, jag har ingen lust att gå ut genom dörren. Men jag måste.

Hej då!

Söndag

2009-09-20 @ 10:30:55
Sitter nu hemma själv igen. Andreas jobbar återigen. Aja. Vädret tillåter en prommis ialla fall. Får ladda mobilen med lite bra musik kankse och ta mig ut. Annars kan man ju bara njuta av att det är tyst och att solen skiner. Eller så ringer jag mamma. Det skulle hon bli glad av. Vi tycker om varandra.

Jag ska försöka ställa in garderobsdörrarna idag. Nu när vi har skruvat ihop garderoberna och fått dom på plats. Hoppas det går bättre den här gången. kanske kan hinna med att se lite nya avsnitt av mina favvoserier idag också. Som jag har längtat! jag och babe tittade på så mycket serier förut, men sen ipred-lagen kom så har vi hamnat skapligt efter. Det har endast blivit Sopranos eftersom vi redan hade hela serien på datan. Men vad som hände med Heros, Eli Stone, Prison break, Californication och alla dom andra vet jag inte. Och efter som Andreas inte gillar alla dom typiska programmen på tv just nu (Ensam mamma, bonde söker, hollywoodfruar, ni hajjar genren) så går det ju bara skit enligt honom. Jag får styra upp det där tror jag.

Garderobsdörrar var det ja!

Sväller

2009-09-19 @ 17:30:24
Ahh! nyss hemkommen från en långpromenad runt Alhagen med Cat och hennes vovve. Det var så skönt, solen värmde härligt och löven lyste röda. Fick tag på riktigt fina vildäpplen också. Ett äpple har nog aldrig smakat bättre. Jag skulle ha tagit med mig kameran. Det blir nog en likadan prommis imorgon om vädret tillåter.

Väntar på att Andreas ska komma hem och sen bär det av till svärföräldrarna på middag. Undra vad jag ska ha på mig. Allt sitter som skräp just nu, Sen jag slutade röka och började träna har jag faktiskt bara gått upp i vikt. Det är inte så att fett blivit till muskler utan jag bara ser hur jag sväller. Allt det som skulle bort i och med träningen blir större. jag tycker inte att jag hr börjat äta mer heller. Någon som har någon aning om varför det är så här så lämna gärna en kommentar. Känner mig inte direkt motiverad till att fortsätta. Innan stog jag i alla fall still viktmässigt. Deprimerande, vill inte känna mig ful. Behöver nog den där prommisen imorgon även om inte vädret tillåter ändå.

Ska väll hoppa i duschen nu innan Babe kommer.

Kram kram

Intyg

2009-09-18 @ 22:46:38
Andreas jobbar sent...igen. Suck. Sitter och ser någon knas-film på tv med ena ögat och läser på nätet med det andra. Avancerat va?!

Jag kommer på så otroligt mycket att skriva om på dagarna men nu när jag väl sitter här är hela hjärnan blank. Eller nä det är den inte, men nästan. Egentligen rör det sig en massa tankar där inne, men ingen av dem passar sig här måste jag säga.

Fixade ett nytt intyg på min anställning idag i allla fall. Jag har så svårt för att be om saker och vill inte känna mig krävande (något jag definitivt måste ordna upp, jag vet) så det tog ett tag innan jag vågade fråga. Vill nog egentligen inte riktigt att dom ska veta att jag försöker ta mig därifrån heller. Blir inte riktigt lika pinsamt om jag nu inte skulle komma in. Känner mig redan nu ganska pinsam efter att ha sökt 2 gånger innan och inte kommit in. Skulle kännas bättre om dom inte visste helt enkelt. Att bara kunna säga upp sig. Skit samma. Jag har ju inte ens sökt än. Säger hela tiden att jag ska göra det men när jag väl sitter där och ska fylla i online-formuläret så bölir det så på riktigt att jag bangar ur. Om jag inte söker kan jag inte bli nekad en plats liksom. Mes! Andreas ska peppa mig och se till att jag gör det.

Ledsen att det blev ytterligare ett trist inlägg. När jag strtade den här bloggen så lovade jag mig själv att det inte skulle bli en där jag bara sitter och tycker synd om mig själv. Ibland lutar det lite för mycket åt det hållet tycker jag.

Nu kommer snart Babe hem så jag ska ta och fixa fram lite te och smörgås.

Torsdag.

2009-09-17 @ 15:47:51
Dagen har börjat super! Vi tog tvättstugan tidigt i morse, vid halv 11 kom mäklaren och tog en sväng. Det gav inte så mycket. Det verkar i alla fall som att den har stigit till vad vi har köpt den för (pris + bud). Vi tog en sväng ner på stan, köpte en ny foundation och ett par örhängen som jag blev helt galet kär i. Sen åkte vi till byggmarknaden eftersom vi skulle fixa upp den där hyllan i hallen. Men det sket sig, Andreas visste inte riktigt hur han skulle lösa allt så vi åkte hem igen, tomhänta. Tänkte vi skulle fixa garderoberna så att dom står rakt i alla fall, vilket har resulterat i att dom nu ligger på hallgolvet ihopskruvade, men jag orkar inte resa dom upp igen så nu sitter vi bara och väntar på att Bobbo ska komma hit och hjälpa till. Det har vi gjort i över en timme. Jag är en sån som tycker att dagen är slut och att de inte är någon idé att starta något nytt efter klockan 13. Nu är klockan snart 16 så ni kanske fattar vad jag tycker. Men jag antar att vi ska gå och handla lite till middagen medan vi väntar.

Dumma Bobbo!

Helgen i korta drag.

2009-09-14 @ 19:26:01
Som anligt hade jag planerat in en massa aktiviteter i helgen och istortsett så blev ingen ting av. Vi var i och för sig ute och plockade en massa svamp på lördagen. Trodde inte vi skulle hitta så mycket utan vi skulle mest ut och kolla hur mycket som kommit och se hur många veckor vi skulle behöva vänta. 3 liter färdigförvällda höstkantareller blev det på 1½ timmes plockande.


Matthias kom, vi rensade svampen, duschade och började drick lite lätt. Lagade mat och åt. Jajja är hemma från Afganistan, så vi hamnade självklart där. Sen blev det TG. Ville egentligen inte men vad gör man inte för laget?! Andreas drog med sig sina kusin och hans kompisar hem på efterfest, dom gick, klockan blev 06.30 så jag övertalade Andreas att jag skulle slippa tvättstugan en halvtimme senare. (Sov ju faktiskt bara 1,5 timme natten innan så jag var ganska trött.) Jag vaknade igen vid 11.30 och resten kvicknade till vid 12-12.30 nån gång. David kom förbi, vi åkte på visningen. Huset var i mer än renoveringsbehov. Det handlade nog mer om Rivningsbehov i stort sett. Men det var kul ändå. Hem igen, tv-spel, tvingade ut grabbarna på en promenad, pizza, David åkte hem, långfilm, Matthias åket hem, långfilm, sova. Totalt oproduktiv helg helt enkelt. Nästan i alla fall.

Vi bokade in en kostnadsfri värdering av lägenheten när vi var på visningen. Så det kommer förbi en mäklare på torsdag. Kul. Både jag och Andreas ska vara hemma och fnula, hoppas på att färdigställa hallen så att jag kan lägga upp bilderna jag har tjatat så myckat om.

Mycket mer än så blev det inte. Nu bär det av till Södertälje, men förstoch främst ska köttfärs läggas på tining.

Tjing!

För 3 timmar sedan.

2009-09-12 @ 02:15:22
Jag var trött. förut. Men sen startade diskussionen som måste ha vart den mest utdragna och onödiga på mycket länge. Den slutade hur som hellst med att vi nästan kommit överens när Andreas blev trött och somnade. Nu sitter jag här. Känner inte att det var tillräkligt bra för att jag skulle kunna somna. Jag kan inte sova när vi är osams, jag lever efter regeln att man aldrig ska skiljas eller somna osams. Det har inte så stor betydelse för Andreas. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Nu sover han hur som hellst och jag sitter i soffan med CSI. Jag r verkligen inte trött längre. Får se när jag somnar. Det här var verkligen inte min plan för kvällen . Jag äkte och hämtade honom för att vi skulle ha mys och det slutar med bråk och tårar. Jag har vart så frustrerad att jag bara har kunnat sprattla och gråta.

Den här veckan har varit otroligt lång, många saker som har hänt som är för utdragna för att jag ska orka skriva ner. Är rädda tt helgen kommer bli för kort och att vi bara kommer att sitta och slöa i soffan. Vill inte det. Hade ju tänkt sova ut i natt eftersom jag har sovit alldeles för lite alla andra nätter och försovit  mig varje morgon.

Nu är jag så där knäpp som jag brukar vara, tvetydig liksom. Jag hoppas att Andreas ska vakna till och inse att jag inte är där. Däremot tror jag inte att han kommer göra det. Och skulle han göra det så skulle han inte ha förståelde till varför jag ligger här ute i vardagsrummet istället för i sängen. Jag vill ju inte väcka honom helt enkelt. Tror bara han kommer bli arg. Men då får han bli det och jag får ta den smällen i morgon. Hörde hur han suckade till där inne men han sover fortfarande. Jag är ju faktiskt arg för att han somnade. Jag sa även att det kändes som om han var arg och fick bara ett "Mmm" till svar. Tycker jag har rätt att vara arg.

Instickare: Aqua har kommit med en "best of"-skiva. Hur många låtar har dom liksom.

Det var tänkt att vi skulle simma imorgonbitti, men simhallen öppnar så sent så vi tänkte nog ta en promenad istället. (Om jag nu orkar upp vill säga) Sen kommer Matthias och vi ska ut i skogen och se om vi hittar någon svamp. Middag lite alkohol och sen sova. Söndag blir kanon frukost, pizzalunch, Promenader och en husvisning. Hittade ett hus i ösmo som var till salu. Vi tänkte åka dit och kolla i alla fall.

Tror jag har gnällt färdigt för den här gången nu. Förlåt.

Ja, jag vet...

2009-09-10 @ 23:12:54
Nu är jag så där dålig igen med uppdateringarna. Har inte tid. Jag är så sliten just nu. Kliver upp en timma innan jag ska var på jobbet och går och lägger mig alldeles för sent. Snart är det helg och jag ska vara med Babe hela tiden. Kanske kan var lite bättre då. Nu ska jag borsta tänderna och gå till sängs.

Bli förhoppningsvis ett bättre inlägg imorgon.

Min dag

2009-09-07 @ 21:17:37
Idag vet jag inte riktigt vad det har varit med mig. Har känt mig ledsen i kroppen och velat gråta utan anledning hela förmiddagen och det har varit tungt att andas. Efter lunch så blev det bara värre, då började det hugga i bröstet på mig varje gång jag andades och jag låg på gränsen till hopplöshet. Det ligger fortfarande där molande. Jag blir typ andfådd utan att göra något, sitter i soffan och det känns som jag har cycklat upp för värsta backen. Jag gillar inte det här! Det är otroligt obehagligt.

Andreas kommer hem typ 22.30 idag. Stackaren. Samma sak imorgon. Jag ska se till att han får korvstroganoff när han kommer hem.

Ska byta elbolag nu tydligen. Det kom en pajsare för ett antal veckor sedan och plinga på dörren. Tydligen så skulle han skicka hem lite papper till mig som jag skulle skicka tillbaka för att bekräfta. Om jag inte ville byta bolag så kunde jag bara slänga papprena. Vilket jag dumt nog litade på. Papprena kom och jag sket fullständigt i dem. När jag väl öppnade papprena en sen kväll visade det sig att mitt avtal hade blivit bindande eftersom senaste dagen för att utnyttja ångerrätten var just den dagen. Jag ringde dagen efter och dom skulle återkomma till mig, vilket dom självklart inte gjorde. Så nu orkar jag inte bråka med dem och hålla på. Det är ju egentligen jag som har gjort fel eftersom jag inte har läst papprena ordentligt. Skit samma nu byter jag istället för att teckna typ samma avtal hos det företaget jag har haft. Vi byter tillbaka om ett år igen. Men tack Carro för att du förklarade allt för mig.

Sockerkaka

2009-09-06 @ 18:26:18
För att visa sin uppskattning över att jag har städat här hemma idag så står Babe just nu och bakar en sockerkaka. Har nog aldrig sett honom baka förut. Han verkar tycka det är riktigt kul. Dock hade ju jag hoppats på att et inte skulle bli så sen middag. Men jag ska inte klaga, jag får ju sockerkaka. Vi måste ändå gå och handla till lasagnen som ska fixas.

Städat har det blivit i alla fall. Andreas lovade att om jag plockade bort på hans sida av sängen så skulle han bära ner våra camping-saker i källaren (Nej vi har inte vart och campat, vi har bar inte plockat undan dem sen semestern i Juli. Illa I know)

Okej, dagens bästa! Knutte (min kisse) brukar alltid få den ena vispen när vi vispar grädde och Andreas tar den andra. Nu har han tydligen lärt sig att när elvispen är igång så vankas det grejer. Nu sitter han på golvet och tigger som sjutton och när han väl får vispen med sockerkakesmet så ser han jätte besviken ut. Fast det gick ner lite ändå. Husse åt ju! Söta.

Tror det snart är dags att gå och handla.

Tjing!

Härnäst

2009-09-06 @ 14:15:26
Kartongerna är nu borta och köket sanerat, nästa etapp blir att gå ut med konservburkarna. Diskmaskinen ska tömmas och jag funderar på att peta i mig lite lunch.

Kent

2009-09-06 @ 12:15:18
Har Kent-maraton här hemma. Fick för mig att jag skulle gå igenom alla kent skivorna som jag har. Jag brände alla av älskade Matilda på den tiden då man inte laddade ner. Lyssnade aldrig in mig på dem dock, fastnade bara för "Hagnesta hill" och "Vapen och Ammunition". Så egentligen är det som att ha hittat ett helt nytt band att lyssna på. Fast ändå helt nostalgiskt.

Amazing!

Idag

2009-09-06 @ 10:54:10
Jag vet inte om det är så att blogg.se har problem med sin sida eller om dom har gjort om upplägget. Hur som hellst så gillar jag det inte!

Min dag idag.. hmm. Jag vill att den ska bli lite mer effektiv än tidigare dagar. Det finns lite saker här hemma som borde göras men som jag inte riktigt har orkat med. Dels så bakade vi egen pizza igår med vitlök som luktar i hela köket. Måste sanera. Sen har jag ett berg av kartonger och plåtburkar som jag ska ta och åka iväg med. Ska bara få in det i bilen. Damsuga vore inte heller helt fel.

Jag har haft lite dåligt samvete över det här med min hall. JAg sa ju att det skulle komma upp bilder på den nu när en är klar. men jag ahr inte vart så duktig. Jag är som de flesta medelsvenssons som bara göra allt halv klart. Det saknas lite lister, nån hylla, garderobsdörrarna är snea och lite sånt som ska fixas. men jag kanske slänger upp en bild på hur det ser ut nu. Det är ändå en ganska stor förändring. Men jag vågar inte hålla på och borra och sånt och andreas jobbar hela tiden. Behöver pappas hjälp tror jag. Men han är inte hemma. Får bli en annan gång.

Up up and away!

Saknad

2009-09-05 @ 17:01:33

Det är så mycket kännslor i mig just nu. Alldeles för mycket. Jag kan inte få utlopp för dom. Vågar inte berätta om dom men orkar inte hålla dom inom mig. Allt som händer runt mig påminner mig om alla känslor så jag kommer inte ifrån dem. Tufft läge. Det blir babe som får ta smällen när han kommer hem när jag bara spyr ur mig allt.

Inspirationen...

2009-09-04 @ 19:34:38
Hallå vart är den? Har någon sett min inspiration idag? Hos mig är den inte!

Stolt!

2009-09-04 @ 19:05:34

Kusin har sin första rökfria dag idag. Eller hon försöker i alla fall.

Hurrar för Kussen och håller tummarna.

Ingen bra dag.

2009-09-04 @ 13:34:24
Det går inte så bra för mig idag. har inte gjort något alls sen jag sa att jag skulle göra någon nytt. Känner mig ganska dålig faktiskt. Sista typ halvtimmen har jag lyssnat på Thomas Järvheden på youtube. Han är ju otroligt bra faktiskt.





Lyssna och njut mina läsare!

Ledig.

2009-09-04 @ 11:15:47

Idag är jag ledig! Gud så skönt. Ska plocka lite här hemma och fixa tror jag. Kanske blir en promenad också jag får se.

Min Volumaster är helt grym. I Love! Men det var lite knas när jag skulle hämta ut den. När jag kom dit fanns inte min beställning i deras system och när dom försökte lägga en ny så visade det sig att det inte gick. Den gick tydligen bara att köpa via internet och få hemskickad. Fast jag hade lyckats, jag har en bekräftelse på min mail som bevis. Köpte den på personalpris istället. 30 spänn mer eller mindre var väll skit samma.

Knut har blivit knäpp med maten. Förra veckan åt han bara när Andreas gav honom och ignorerade när jag försökte. Nu Ignorerar han helt och man måste bär honom till matskålen och stå och glo på honom tills han börjar äta. Har katter en trottsålder vid 8 års ålder? Gud vad gammal han börjar bli, Han fyllde 8 i tisdags. Lilla snutten.

Sen jag slutade röka (1 månad idag!) har mina balkonglådor farit illa. jag är ju aldrig där ute längre. Kom även på att det hänger en handduk där. Hmm, undra hur länge den har hängt där egentligen.

Det här med att leta nytt jobb har väll inte gått sådär jätte bra. jag har liksom inte riktigt haft tid. Det har heller inte varit riktigt lika illa på jobbet som det var för några veckor sedan. Jag har stått ut. Men jag måste ta tag i det. Vill ju inte jobba där i jul igen. Blä.

Träningen går bra, var och simmade igår igen. Däremot var jag tvungen att pausa 4 gånger. Det kände i kroppen att det varit ganska intensivt de senaste dagarna. Men jag gillar det. Bäst var det i tisdags när vi var 5 personer i hela simhallen, vattnet låg stilla och dom hade tänt undervattensbelysningen. Blev lite rörd på något sätt av att de tvar så vackert. Igår var det dessvärre mer folk. En av Tanterna som är där tror att hon äger halva bassängen. Jag blir tok irriterad, Hon vägrar flytta på sig och simmar i alla. Knäpp är hon!

Om man ska ta och göra någon nytta kanske.

Hej så länge!