What a Day!!

2008-11-30 @ 20:48:25

Jag har julpyntat!! Yeah! Andreas gick med på att köpa en grangirlang till balkongen och lite annat adventsmys Fick även uppde ända gardinerna jag äger, till ett fönster. Så jag fick som jag ville. Har velat ha grangirlang sen vi flyttade ihop, men han har tyckt det varit onödigt.Vilket äventyr det var att sen bada katterna... Läser på balsamflaskan "masera in och låt verka i 3 minuter för bästa resultat". Ursäkta mig har du som skrev detta någonsin badat en katt?! Det går inte att låta något verka i 3 minuter. Det ruskas och springs iväg och skakas och klättras på väggarna. Knutte är fena på att klättra på kakelplattorna, fattar inte hur det går till... Så jag tror att jag var mer blöt än katterna tillsammans. Som tur var hade jag väntat mig det och förberätt mig i bikini. Så nu är dom julfina! Måste bara försöka reda ut knuttes päls, han har fått så mycket tovor nu när vi har sprungit till veterinären så mycket. Ursh ursh. Ska dit igen i mitten på december, en sista (hoppas hoppas hoppas) koll på öronen och även kolla så tanden har läkt ordentligt.Nu blir det nog lite glögg och pepparkakor med älskling, och så är det juh dags att tända första advents ljuset.

Trevlig första advent allihopa!

Då var man hemma igen då.

2008-11-29 @ 09:25:23
Kul att det bara var jag som missat att vi inte öppnas förens 10 idag. Stog därutanför jobbet och tyckte att det var konstigt att det bara var jag där.Fick ringa Chief och kolla och börja vandra hem igen.Tur att jag bor nära. Antagligen är det så att vi kommer jobba till 3 istället då också. Blä, gillar inte att jobba i December.

Fick nog världens största sticka i handen igår. 1.5 cm lång och nästan 1 mm grov. Gjorde sjukt ont. Fick sprätta upp värsta såret för att få ut den, har aldrig varit med om liknande.

Andreas var hemma till halv 12 i går. Han ville inte gå ifrån jobbet. han hade ångest över att när han väl gick ut genom dörren fick han inte komma in igen. Stackarn. Vi sitter i helt ombytta roller. Han vill inte sluta men måste och jag vill sluta men kan inte. Sugig höst/vinter i år.

Tänkte se om jag kan julpynta lite i kväll... får se vad som finns i lådorna i källaren. Inte så mycket skulle jag gissa. Har inte riktigt råd att köpa nya grejjer heller så jag får klara mig på det som finns. Ska nog gå och kolla på en gång...

Ha det!!

Nu skiter jag i allt!

2008-11-28 @ 20:33:35
Orkar inte längre! Det är bara att acceptera. Skiter i allt och går och lägger mig nu. får se om jag har lust att vakna imorgon. Mer än så blev det inte...

Godnatt!

Bio, ny frisyr och kanske ett jobb till hushållet.

2008-11-28 @ 08:42:31
Va och klippte mig igår..! Gud va skönt att det är kort(are) igen! Får lägga upp lite bilder sen när jag har lokaliserat minneskortet till kameran som min kära sambo och katt slarvat bort.

Tycker inte riktigt att jag sköter det här bloggandet som jag önskat. uppdaterar lite dåligt. Men nu är det juh så också att Andreas har fått ett arbetserbjudande här i Stockholm (YIPPIE!!!!) och dom vill ha arbetsprover, vilket han inte har så han jobbar på all sin fria tida med att grejja dom så han kan få jobb! (Skulle inte sitta fel.) Eftersom vi bara har en dator så betyder det att han har förtur.

Såg Madagaskar 2 i tisdags med Zarha. den var helt okej inte den bästa animerade film jag sett på senaste men ändå. Andreas tyckte den var helt grym, likaså Zarha. Skulle hellre rekomendera "Horton hears a who". Den var bra!
Fick gräva fram bilen när vi skulle till bion. blev sen ifrån jobbet, nån som tyckte det var okej att kliva in 10 minuter över sex för att fördriva tiden lite. 20 över gick han ut igen. Det kan ha vart för att vi stog med nycklarna och vifftade för att pika om att det var stängt egentligen. Sen var det stessa hem och inse att man inte såg att bilen var röd och att den var inplogad. Suck. Fast det är mysigt med snö. Jag gillar snö. Och nu är all snö borta i stort sett, bara några bruna högar kvar på sporadiskt utvalda plates i stan.

Andreas kommer bli sen hem idag. Han jobbar sista dagen på sitt gamla jobb idag och självklart lyckades dom pricka in det på en "fredags-öls-fredag". Dom har lite då och då så att företaget bjuder på öl på kontoret till alla anställda. Skulle aldrig förekomma på min arbetsplats. Fast jag hade nog inte velat att det gjorde det heller. Hoppas han inte blir för sen, han ska juh upp och jobba imorgon på giganten.

Borsta tänderna och dra sig till jobbet kanske.

See ya!

Varför gör jag så här??

2008-11-26 @ 08:51:25

Har ägnat hela morgonen åt att bara göra mig själv upprörd. ältar saker som jag gjort, saker andra har sagt, saker jag har hört att andra sagt. Och jag är värsta scenario människan, jag föreställer mig hur det skulle vara om saker och ting som sagt skulle tas upp vi något tillfälle, vad som kommer sägas och hur det skulle hanteras. Det är skit jobbigt. Jag blir så arg! Just nu är det saker som sagts om mig som jag hört via andra som stör mig. Varför kan folk inte bara tala om sina åsikter rakt i ansiktet på en? Är så förabannat trött på att höra "skvaller" om mig själv som inte ens är korrekt! Hatar att folk måste gå och skvallra med varandra utan att ens ha någon grund för vad dom säger. Jag förstår mig inte på det. Varför ljuger folk så?

Var ärliga och raka, tro mig det lönar sig i längden, jag har lärt mig den hårda vägen!

Första dagen med Em.

2008-11-24 @ 18:59:05
Söndag
Fick däck på bilen. Pappa hade redan fixat allt när jag väl kom dit. Han är en redig karl han. Så nu har jag både vinterdäck på bilen och värme i den. Han hade fyllt på spolarvätskan också för den var tydligen slut. Vilken koll man har alltså. Sen när Andreas kom så bjöd mamma på stek och klyftpotatis och senare hamnade vi i bastun. Summa sumarum en väldigt effektiv söndag utan att ha gjort ett smack.

Idag börjad Em. Precis som alla andra nyanställda så var hon väldigt på och ambitiös. Det ändras nog snart. Hela dagen har annars varit otroligt falsk, allt började med ett morgonmöte som jag tror att vi inte haft på säkert 2 år.Sen var Chief i butiken hela tiden vilket han i vanliga fall aldrig är. Alla var snuskigt trevliga, höll på att kräkas av hela alltet. Allt lades fram som om alla alltid trivdes och att allt var så bra på det lilla företaget... BULLSHIT!!! Får se hur det går i morgon.

Andreas ska jobba sent i kväll... Riktigt sent. Tommyboy sa att han inte skulle räkna med att vara hemma före 03.00 i morgon bitti. Suck. Blir en lååång kväll... Får se avd jag hittar på.

Ha det super så länge!

God morgon!

2008-11-23 @ 08:29:38
Uppe med tuppen... nästan. Andreas skulle iväg och jobba så jag gick upp med honom, Ska ändå till ösmo och sätta dit vinterdäck. pappa hjälpte mig fixa 4 stycken igår. var trött på att låta alla andra försöka fixa det som jag tycker är viktigt. så nu har jag vinterdäck.

Kalas på baldersvägen igår. Tiden går så fort. Zarah hade precis fyllt 5 när jag träffade Andreas, nu är hon 11. Jösses snart är hon 15 och hänger vid fontänen i centrum. Vi ska ta med henne på Madagaskar 2 i present. Hon hade önskat sig den på DVD, Smart tjej den hade biopremiär i fredags...

Nä men om jag kanske ska ta och äta lite frukost och göra mig i ordning för att ta mig till ösmo då... Upptaterar senar om hur det gick med mitt första däckbyte.. Pappa är en sån som anser "Har man bil ska man mecka den själv". Han får hjälpa mig

Jävla finanskris!

2008-11-21 @ 14:51:57
Nu ska Andreas söka jobb i Norge också! Okej att lönen var fantastisk men att veckopendla var kanske inte  min tanke när vi köpte lägenhet tillsammans.Önskar situationen var annorlunda. Höll på att gå under och bli alkis när han bodde i Årsta och nu blir det ännu längre bort. Undra hur det ska gå.
Nu ska vi inte vara alltför deppiga han har juh inte sökt jobbet än och än mindre fått det. Och med den inkomsten han skulle ha så behöver inte jag ta något studielån om jag pluggar i vår (Hans ord) vilket är planen.

Appropå det måste jag söka alla utbildningar jag vill gå snart. Kan inte vara kvar på jobbet längre. hela mitt liv verkar kretsa runt den där butiken. Jag trivs juh inte ens. Hoppas det blir bättre på måndag när Em börjar. Saknar Sara! Hon skulle komma ner i helgen från Åre och flytta det sista, hoppas vi hinner träffas. Men Em verkar trevlig, kan nog bli bra. Får se hur det blir då helt enkelt, dumt att spekulera.

Nu är Kimmi här då blir det lite bättre, inte lika ensamt och så har MB någon annan att terra mer än mig.

Kram kram

Snart är det helg!!

2008-11-21 @ 11:33:13
Chief är i butiken... suck. Mrs S. åkte iväg en sväng, det är inte en kotte här men ändå är han tok stressad. Tycker synd om honom. fruktansvärt kallt är det här också, dom har inte ändrat ac:n sen i sommras så det flåsar ut iskall luft ur alla fläktar. Tror att fingrarna kommer rammla av innan dagen är slut. Tur att vi säljer vantar som man kan gå och smyg-värma sig i. =D Gud va skönt det ska bli med helg. Ska till baldersvägen på kalas på lördag, Lilla Zarha fyller år.

Oj oj var börjar man?

2008-11-20 @ 20:42:31

Min dag
Lång. Stressig eftermiddag för ingenting. Mrs S. gick hem tidigt idag, BJ hade ont i huvudet och kunde inte vara på fritids. Inget vi andra märkte av innan mamma kom, manipulativa pöjk. Jag tror han alltid får sin vilja igenom. Undra om det alltid är så med ensambarn?
Chief sprang runt som en tok och visste inte vilket ben han skulle stå på, ungefär som en riktgt kissnödig fyra åring. Annars har det varit ganska okej, så fort Chief är på kontoret flyter allt på.
Kom in en ganska lustig familj idag. Pappan uppklädd i kavaj och gejjer, mamman sunkig som få, stripig och luktade rök lång väg. De fyra grabbarna mellan typ 15 och 20 var TOTALT olika, den som verkade yngst verkade vara en så kallad brat, typ märkesbyxor och verkade tro att han var mer än han var (fördommar på hög nivå... nej nej) nästa kille var en riktig Geek. En sån där dataspelande lanare, vit t-shirt och blåjeans uppdragna liite för långt. Totalt ostylad. Han som jag tror var näst äldst verkade vara en av de poppis grabbarna i plugget, bygg-brallor soft i halvlångt hår och mössa. En sån som alla visste vem det var men ingen riktigt kände. Och den äldsta var en riktig Slacker, illa sittadande slitna mjukisar, palestinasjal och verkade inte bry sig ett skvatt om omvärlden, inte ett moln på himmelen och inte ett problem i världen. fick höra av Chief sen när de gått att dom tydligen var nån sorts fosterförälldrar. Underbart att det finns sådana människor!

Knutte-katten har opererats idag. Han drog ut en tand som vridit sig konstigt och gick in i tandköttet på honom.. Min lilla snutt! Han verkar pigg trots omständiheterna. Kan ha att göra med alla smärtstillande han går på också.

Nä nu ska jag riva lite morötter till Älskade som kommer hem snart. Han ska iof få mer än morötter, det blir lite bacon och makaroner också. Kisse älsklingarna vill nog också ha lite smask.

Kramen

Nej men vaddå?

2008-11-20 @ 19:56:41
Tänkte ta och göra ett försök. Förvänta er inte för mkt!

Välkommen till min nya blogg!

2008-11-20 @ 19:49:51