Superhelg och måndagsångest.

2009-05-31 @ 22:31:08
Den här helgen har varit toppen! Fredags var jag ledig, så jag och babe planerade våra garderober till hallen. Skönt att ha det gjort, nu ska vi bara köpa grejjerna och sen är det dags att renovera!! Sen var vi nere i hamnen och tog en sommaröl. Melonmin och Kim kom förbi på kvällen och det blev vin, mojitos och singstar. Lördags jobbade jag och sen blev det thai på Estö med svärfar. Den här dagen började med picknick-frukost på ringvägen. Vidare på Morsdagfika hos Babes mamma, vidare bar det till Ösmo och middag hos mor och far. Förhoppningsvis har sommar brännan lagt sin grund idag.

Nu ligger jag mest med ångest över att det är måndag imorgon. Tillbaka till jobbet, Chief är på konferens så jag slipper honom i alla fall. Men ångesten ligger där i bottnen och bubblar ändå. Måste därifrån.

Ska försöka få babe att komma till soffan så vi kan mysa lite innan det är dags för sängen.

Hemma igen.

2009-05-27 @ 21:20:26
Äntligen hemma igen och jag har aldrig längtat bort så mycket som jag gör nu! det var så fantastiskt där nere och så tråkigt här hemma. I augusti drar vi troligen igen.

Jag har inte så supermycket att skriva och har inte direkt någon ork heller. Jag återkommer med lite bilder senare.

Arrivederci!

Ps: Maria, sången dom spelade var The Rose.

Ca 28 grader varmt och snö. Fant

2009-05-24 @ 20:33:48

0-e02befd15ca255bb7ddc816b5bd5ac.png

Ca 28 grader varmt och snö. Fantastiskt!

God morgon italien!

2009-05-22 @ 09:38:41

500b76ea1c35d95ceeafe569cd26e51f.png

God morgon italien!

Äntligen framme där sängen bor!

2009-05-21 @ 23:28:07

0-793b129adb01326c752b8edb3f988d78.png

Äntligen framme där sängen bor!

Nu kom planet. Dags att gå till

2009-05-21 @ 15:03:13

0aed12ee39093297984dd05d4750c843.png

Nu kom planet. Dags att gå till gaten!

Sången dom spelade.

2009-05-20 @ 00:16:14

I ca 1 ½ år har jag lyckats undvika den. Sången som spelades på Johannas begravning. Idag på lunchen spelades den så lägligt på radion när jag stog och väntade på min lunch. Där stod jag, tårarna sprutade och jag ville bara därifrån. Tänk att en låt kan vara så känslosam.

Tror jag har skrivit klart mitt brev till Nackademin idag. Ska låta Em läsa det imorgon på jobbet och höra vad hon tycker. Då har jag bara vattengjympa, städa, färga håret och packa kvar. Stress! Jag hoppas att kära sambo kan fixa lite imorgon utan att jag ber honom. Troligen kommer han bara sitta framför TV-spelet som vanligt. HAn har inte gjort något annat idag sen han kom hem från sin truckutbildning. (Hur den startade ska vi inte gå in på. Kan bara säga att både jag och hans bror var involverade i att han klarade den.)  Imorgon är det imorgon vi åker. Pappa ska köra oss in i alla fall. Det känns bra. Det är juh tok-dyrt med Arlanda-expressen 250 pix enkel resa för en person. 1000 riksdaler bara till och från arlanda tyckte vi var lite väl.

Nu däremot är jag alldeles för trött för att göra något annat än att sova så... Godnatt!

Prov och för få dagar.

2009-05-18 @ 21:18:39

Gjorde nationellt prov i Matte C idag. Tror inte att det gick speciellt bra alls faktiskt. Det var jätte svårt och jag fick typ hjärnblödning av nervositeten. Var lika hemskt som när man gick i skolan. Man kände sig förberädd när man kom dit, fick papprena, öppnade dom och insåg att det var ute med en. Aja. LIfe goes on.

Bara några dagar kvar till Italien, forfarande mycket att göra. Jag har det där brevet att skriva, har bestämt att jag ska skicka iväg det innan vi åker. Jag ska städa och packa och äver hinna med att färga håret. Eller ja jag ska tona det. Kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta på brunt eller om jag ska gå tillbaka till min trogna röda. Så inför Italien blir det en brun toning utan röda inslag. Kära svägerska rekomenderade, hon verkar kunna sånt.  Lämnade in mina favvo skor till skomakaren nere på stan idag. Får se om han kan rädda dem. Så galet slitna att de knappt sitter ihop. Men han brukar kunna fixa det mesta så jag hoppas. Ska åka och hämta dem imorgon.
Jag har jätte problemm med vad jag ska packa. Jag vet ju inte vad vi ska göra där nere mer än att gå på vernissage och restauramger. Vad fanken tar man med sig? Får klura någon dag till och vända upp och ner på garderoben åter en gång.

Om man ska ta och kolla det där brevet kanske.

Måste ju träna inför italien. In

2009-05-18 @ 20:51:20

5eebe75489de97b83181a614a904b060.png

Måste ju träna inför italien. Internetet är inte så bra där vi ska bo

6 ord!

2009-05-17 @ 00:52:24
I'm in love with a fairytale!

Min hall.

2009-05-15 @ 23:42:21
Hamnade lite efter i tidsplaneringen idag men jag lyckades vara riktigt produktiv ändå. Halv 11 var vi vid färgaffären och vid 11 hade vi hittat några prover att ta hem. Det blev lunch med Pappa och sen hem. Typ halv 1 gav vi oss av igen och beställde tapeterna och efter det vidare till IKEA där vi handlade massor. Så pass mycket att jag var tvungen att ringa lillebror och be honom logga in på min bank och föra över pengar. Men nu har vi allt till hallen. Eller nu ljög jag, vi ska lägga något gosigt på bänken men vi glömde det. Sen ska det köpas lite garderobsinredning också men vi hann inte för vi drog runt i kungens kurva tills klockan var typ 6 och sen vidare till Giganten för att hämta Babe's sommarschema. Vi var inte hemma förren nästan 8. Och då var det liksom ingen idé att dra iväg igen, allt var juh stängt vid det laget. Söndagsnöjet kanske?!1. Skoskåp
2. Hatthylla
3. Bänk och skohylla
4. Svarta inslag
5.Matta
6. Tapeten (ser dock vitare ut i verkligheten)


Efter många om och men och mycket lockande på Tiger,
så gillade snuttarna mattan också.


Tanken var ju att det skulle vara en skohylla,
inte en våningsäng för kissar.


Lägger upp lite för- och efterbilder sen när det är klart. Men först blir det Italien!!

Dags att dricka upp vinet och ta nattciggen. Jobbet kallar imorgon. Juste Sjösjukan igår verkar ha gått över. Annars hade jag inte vågat flänga runt som jag gjort idag. Gissar på att det var typ vätskebrist för jag drack jätte mycket vatten innan vi gick och la oss och när jag vaknade var jag "frisk".
Röka var det.

Sjösjuk?

2009-05-14 @ 23:26:50
har mått hel knasigt idag. Skulle kunna beskriva det som sjösjuka. Hade ingen balns och ramlade om kull 2 gånger på lunchen, då bestämde jag mig för att vara hemma resten av dagen. Det har inte blivit speciellt mycket bättre dock. Så länge jag sitter eller ligger så går det ganska bra. Men ställer jag mig upp så snurrar allt som värsta karusellen. Lyckades fixa in en snurrstol på hjul i köket så när Babe kom hem så skrattade han bara om mig där jag satt på min stol och rullade runt i köket.

Senaste dagarna har det faktiskt inte vart så intressant. Vattengympa igår och schlager i tisdags. Vi hade färskpotatis-premiär till schlagern, Mmmm! Har längtat efter den så!

Nu ska vi nog däremot gå och lägga oss här. Andreas får stötta mig till badrummet så jag kan borsta gaddarna. Hoppas det här har gått över tills imorgon så att jag kan vara pigg när jag ska och kolla tapeter. Har bestämt mig för att vara vid färgaffären vid 10. Sen blir det mycket bläddrande. Får se om vi hinner med IKEA också, skulle  var kul.

You and me

2009-05-12 @ 00:10:01
En gång hade jag en vän. En sån vän som jag gjorde allt med. En sån som alla behöver som tonåring. Hon var den bästa och vi spenderade all tid tillsammans. Men på gymnasiet hände något och vi slutade umgås. Jag tror inte någon av oss vet vad som hände, men något var det och jag skulle tro att eftersom vi båda skaffade poljkvänner i samma veva hade det nog en hel del med saken att göra. Sen dess har jag saknat henne. Det var som om en liten bit av mig försvann med henne. Även efter flera försök så verkar vi inte kunna återupprätta någon hållbar kontakt. Vissa dagar känns det riktigt tungt att jag inte har dig vid min sida och kan prata med dig om allt som faller mig in.

Jag vet inte om du känner lika dant men jag saknar dig mer och mer juh längre tiden går. En gång i tiden var du min "Pälskling" och innerst inne finns minnerna av dig kvar.

Jag saknar dig!

You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end

OBH

2009-05-08 @ 23:09:19
Gaaah! Jag har hängt på OBH Nordicas hemsida i säkert en timme nu och jag vill ha allt. (Det jag inte alla redan har vill säga.) Tant-varnig jag vet! Ska köpa Björn Axen plattången i helgen tror jag. Jag behöver en ny. Sen vill jag har en locktång också för min är så gammal och skröpplig. Men dom hade inte den på GIganten så jag ska höra med min "svägerska" vad dom tar för den där, Kan inte sestämma mig för vilken storlek jag vill ha heller i och för sig. Annars tänkte jag fråga svärmor om jag kan få låna hennes när jag åker till Italien.
Vi har juh redan nästan hela Chilli serien i rött men jag vill ha mixern, knivslipen, elvispen, kaffebryggaren och knivblocket också. Tycker även väldigt mycket om Micron. Som ni ser skulle jag kunna spendera många slantar på OBH Nordica.

Nu däremot ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt till tvättstugan klockan 7. Sen bär det av ner på stan för att se om det finns någon väska till lilla mig och en BH som funkar under min klänning. Även lösnaglar står på inköpslistan. Men för att orka måste jag ha min skönhetssömn.

Sov gott

Minnet är bra men kort.

2009-05-07 @ 13:09:09
Kom på idag att jag hade glömt lämna in deklarationen. Varför skjuter jag alltid upp allting till sista sekund?? Aja nu är det gjort i alla fall.

Min klänning kom idag. Den satt faktiskt riktigt bra. kanske inte lika bra som på bilden men vilka kläder gör det egentligen? Nu ska jag bara fixa allt småplock som smycken och andra accesoarer så är jag färdig. Snart bär det av.

Dags att gå tillbaka till jobbet. Ursh och tvi!

Vattengympan!

2009-05-06 @ 23:33:33
Så grymt kul. Känner mig som en helt annan människa. Galet jobbigt och jätte tufft men ack så kul! Det här ska vi fortsätta med. Hoppas lite på att det här ska få bli min och Ems egna grej. Skönt att få komma bort från jobbet tilllsammans och bara få var sig själva. Jag trivs med Em.

Har återigen tappat inspirationen till matlagning. Jag hade en period för ett tag sedan då jag hade så myckat idéer och lust att laga mat. Men den inspirationen försvann lika fort som den kom. Blir nog lätt så när det är lite för mycket att tänka och grunna på. Man kan juh inte räkna med att ha inspiration till mat när luften gått ur en och allt bara känns jobbigt. Eller?

Fick leverans mail från nelly.com idag i alla fall. Nu ska min klänning ligga i brevlådan inom 2 dagar. Det ska bli gött. Ser fram emot att få prova den och jag hoppas att den sitter lika bra som jag vill att den ska göra. Annars är jag tillbaka på ruta ett. Då blir det lite panik tror jag.

Nu ska jag krypa ner i min goa säng och lukta på mitt bastu inpackade (och ovanligt lena) hår. Love bastu!

I did it!

2009-05-05 @ 23:36:43
Företagsekonomiuppgifterna är nu klara och inlämnade. Hallelulja! En sak avklarad. Känner mig riktigt stolt. Dock verkar min lärare vara en segpotta, hon har fortfarande inte rättat uppgifterna jag lämnade in för över en vecka sen. Inte mitt problem. Jag har gjort mitt!

Med det sägar jag godnatt, för nu är jag galet trött!

Grattis alla Nynäshamns-allergiker!

2009-05-05 @ 22:09:43

Regnet faller och rensar luften från pollen. Jag vet att min Babe är glad i alla fall.

Beställde juh en klänning från nelly.com för ett tag sedan. Har forfarande inte fått den. Mailade dem idag och hade fått svar när jag kom hem. Min order hade tydligen blivit annulerad på grund av att flera kunder la en order på klänningen samtidigt. Borde dom inte informara mig om det då? Jag har juh väntat och väntat och faktiskt till och med blivit orolig för att den inte ska hinna komma innan vi åker om 2 och en halv vecka. Gjorde en ny beställnign idag. Vi får se om den kommer eller inte.

Imorgon är det vattengympa som gäller! Jag och Em ska dit efter  jobbet. Har inte haft vatten gympa sen en danslektion på gymnasiet, tyckte det var tokjobbigt då och då var jag mer vältränad än jag är i dagsläget. Det blir nog bra, jag ser fram emot det. Borde kolla igenom vad jag har för bikinis. Något som tuttarna inte ramlar ut ur skulle vara att föredra.

Bokade besikning av bilen idag också. Vill ingte direkt besiktiga den för  jag är ganska övertygad om att den kommer få avslag. Känns drygt. Hade hoppats på att få det gjort innan Italien men det fanns inga lediga tider. Det fick bli dagen innan det blir körförbud på den. Känns som om Pappa kommer få mycket att hjälpa mig med.

Det skulle ha vart prov i matten igår men vi ligger tydligen efter i planeringen så det blev uppskjutet till nästa vecka. Förstår inte hur det ska hinnas med allt. Veckan efter är det nationellt prov så vi får ingen repetitionslektion eftersom den går till ett prov. Känns som om jag har halkat efter en hel del igen. Jag har fortfarande inte gjort de sista uppgifterna till företagsekonomin heller. Vad gör jag med all min tid?? Troligen spenderas den på arslet i soffan. Snart är det över och jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte gör något. Blä.

Det här blev juh toklångt! Aja hoppas ni orkade läsa hela.  

Magknip

2009-05-04 @ 23:54:03
Idag har jag varit hemma från jobbet med isittande magknip. Har haft tokigt ont uppe typ där revbenen möts. nu mot kvällningen har det börjat släppa så jag ska till jobbet imorgon. Vi har tydligen fått en ny praktikant för de närmsta 2 veckorna. Enligt Em verkade han i alla fall hajja fort och det gillar vi. Lördagen med Hoffmaestro var tok bra. bråkade dock med andreas efter spelnignen och gick hem själv. var ordentligt långsint in på söndagen. Det har allt som allt faktiskt varit en ganska lyckad helg trots dispyterna. Nu ligger Babe och tigger om min uppmärksamhet så han ska få den.

Godnatt!

1 Maj

2009-05-01 @ 22:07:37
Idag har varit städdag. Fast det har inte gått så där jätte bra. Känns så tråkigt att springa runt och fixa när Andreas sitter inne på kontoret och jobbar. Hittar liksom inte någon inspiration. Men det mesta är gjort och det sista tänkte jag ta innan jag går till jobbet imorgon. Har i alla fall piffat lite och homestylat mitt stökiga hem. Vi vet juh inte när Matte får för sig att dyka upp heller, det märker vi imorgon.
Vi var och tittade på nya båten idag. Svärföräldrarna hade fått hem den nu, inga nymoderniteter direkt men jag antar att den flyter. Andreas lillasyster var som tokig och hade den som lekstuga i stort sett.

Trodde jag hade hittat en tapet nu i helgen som jag ville ha i hallen. Men när man tittade på den på Andreas dator var den inte lika fin längre. Ska se om dom har den på färgaffären så man kan få se den på rikitigt.

OH! Jag åt jätte god middag idag. Avokadowraps med kyckling. Supergott! Den blir det lätt flera gånger.

Nu ska jag nog krypa upp i soffan med en kopp te och en tunnbrörulle. Vi köpte det idag bara för att det var så extremt länge sedan man åt det. Sen blir det duscha och sova.