Planer

2009-02-24 @ 22:31:41
Fyllde i papprena på bilen igår, så nu ska den bli min. Glömde dock att posta dem idag så jag får ta det i morgon. Teckande försäkring på den med. Vill nog egentligen inte ha den men jag måste ha en bil och jag har inte råd att köpa en ny, vi har juh trots allt fått den vi har.

Ska till Haninge på fredag, måste fixa pass om vi ska till Italien. Tänkte även kolla på en ny mobil eftersom jag har en spricka över hela displayen på den jag har. Det är ändå dags att uppdatera abonemanget. Funderar lite på den här
Men jag måste få klämma och känna lite på den först. Har fått för mig att den är rätt stor. Och sen så kostar den lite så jag ska höra med dem vad det blir totalt.

Efter det tänkte vi åka och storhandla på Maxi. Jag vet inte riktigt vad vi ska köpa eftersom jag fortfarande inte har någon lust att äta. Men jag ska försöka knåpa ihop någon slags matlista. Har i och för sig inte speciellt stor frys heller, tycker inte att det får plats någonting. Vi åt faktiskt riktigt gott här om dagen, Hoisinkyckling med risnudlar. Enkelt, lätt och gott. Andreas har fastnat lite på Asiatisk mat. Ska försöka mig på at göra egna vårrullar någon gång också. Blir kanske till helgen.

Andreas avslöjade igår kväll att han ska köpa ett par riktigta jeans till mig som försenad födelsedagspresent. Jag är så fruktansvärt snål när det gäller byxor. Det blir alltid nått på H&M för typ 499:- Hatar att lägga mer än 500:- på byxor, Jag gör det bara inte, för dom går juh bara sönder. Men det gör inte byxor som kostar lite mer. Smart-as! Tror jag skulle få riktig ångest om jag hade sönder ett par dyra jeans. Och klanten som man är så händer det rätt ofta att jag har sönder mina saker. Vi får se helt enkelt.

Tror jag ska pussa älsklingen godnatt och krypa ner i sängen med mina älskade små pälsbollar nu.

Feber-yra

2009-02-23 @ 20:42:20
Har varit hemma idag. vaknade med liite feber, men var helt matt i kroppen. Jag tror jag håller på att ta ut mig. Det är fruktanskvärt krävande att läsa 2 kurser på komvux, jobba heltid inklusive helger och inte trivas på jobbet. Känner att en depression är på intågande. Satt bara å grinade idag och kände mig så värdelös. Suck, Undrar hur stark man måste vara för att orka livet egentligen?! Andreas har inte gjort ett skvatt idag. Känns som han lagt av lite med sina arbetsprover sen han blev erbjuden Italien-jobbet. Dumt! Orkar inte gnälla på honom, är kärring nog alla redan. Åkte till IKEA med mamma igår i alla fall. Det ar jätte mysigt, bara hon och jag. Tror jag slog rekord, gick därifrån med ett kvitto på drygt 400:-. Tror Andreas blev lite sur för att jag hade åkt utan honom men det får han ta. Städar inte han när jag jobbar, städar inte jag när han jobbar. Inte mer än rättvist.

Vet inte om det är jag som är efter, men har ni sett den nya enkronan?

Det ska vara någon slags jubileums grejj. Det är tydligen 200 år sedan Sverige och Finland delades som länder. Fick en på jobbet och blev misstänksam så jag var tvungen att googla den.

Skulle verkligen behöva en veckas semester och få iordning här hemma. Känns som om det bara är jag som städar och fixar. (Inte direkt den ända kvinnan med liknande känslor.) Just nu har vi IKEA kartonger överallt i hela vardagsrummet. Andreas skyddar sig med "Bara för att jag är hemma hela dagarna så betyder inte det att jag är ledig. Och jag fixar faktiskt lunch till dig varje dag!" BLÄ! Skit samma får väll städa på nätterna eller något. Sova är överskattat. Det verkar som om det är dags för lite paj nu. Vi han inte äta innan jag drog till NKC. Så det blir som en liten natt macka.

Ska försöka bli lite bättre på det här med att uppdatera, i och för sig vet jag juh inte hur många som läser över huvud taget eftersom det är något knas på statistik-sidan och har vart det ett tag. Men för min egen del i alla fall.

God natt där ute!

Inkomster och Italien!

2009-02-19 @ 21:39:18
Det blev inget Loke igår. Fast det var nog lika bra kanske, dagens planer krockade lite med varandra så vi åkte till IKEA innan jag skulle till NKC. Trodde aldrig att det skulle gå, men 5 över nio gick vi ut genom dörren imorse. 12.40 var vi hemma igen. Snabb visit, och ändå hann vi bråka 2 gånger. Andreas är alltid så velig och kan inte bestämma sig för vad han tycker. Han är alltid skeptisk och vågar inte chansa, så nu när jag hittade gardiner som jag verkligen trodde p så vet han itne vad han tycker. "Tänk om det skär sig eller ser flickigt ut..." Höll på att bli galen ett tag. Jag kan juh inte komma hem och varva ner som honom för jag ser allt det där som jag inte trivs med. Jag har svårt att somna på kvällarna för att gardinerna i sovrummet är för korta och jag vill verkligen göra något åt det. Men vi kom hem utan gardiner den här gången också. Eller ja, vi köpte tunna vita att ha på kontoret eftersom jag hatar att ha persiennerna nerdragna och Andreas vill vara isolerad från omvärlden. Han vill inte se någon och ingen får se honom. Så nu får vi in ljus men ingen ser igenom. Ibland får man kompromissa helt enkelt. Det blev i alla fall en bokhylla och en ny stol till kontoret som planerat. Uppmonterat och klart tycker jag faktiskt att det blev bättre än jag hoppats!

Hjärnan känns som en tvättsvamp idag igen. Efter två besök på NKC så har jag pluggat min beskärda del för idag tycker jag. Orkar inte mer helt enkelt.

Imorgon är det jobba som gäller igen. Fy f'*n. Är så surt just nu, på riktigt. Speciellt när en gammal arbetskamrat ringde Andreas igår och frågade om han ville jobba på deras projekt dom håller på med i Italien. Dock handlar det bara om 2 månader men det är två månader i alla fall. Och företaget i fråga bjuder på en resa ner till Italien. Det skulle vara så skönt att få komma bort en helg. Även om man inte hinner så mycket och Andreas ska jobba. Sen är det i och för sig inte heller klart att jag får följa med. Men man kan juh alltid hoppas Med min tur skulle jag gissa på att det inte kommer hända mig. Skulle vilja snål-åka lite på hans räkmacka ibland. Han har sån förbannad tur jämnt. Men men, inte vara bitter nu Sara! Det här är jätte bra! Verkligen, jag är bara lite avis.

Det känns i kroppen att man har varit igång idag så jag ska nog kura upp hos min lycko-gubbe en stund innan jag somnar. Borde bearbeta honom lite på gardinerna där. Eller jag kanske ska ta det imorgon bitti när han är så trött att han inte vet vad han säger. Hehe

Igen!

2009-02-18 @ 08:29:50
Det här med bloggandet har som ni märkt kommit lite på sidan av. Jag har faktiskt inte haft tid att skriva något. Jag räknar matte all min lediga tid. Jag går faktiskt till och med på jobbet och tänker på det. Jag ligger fortfarande efter och det ska vara prov på måndag, men jag fick det framflyttat. Det är mycket svårare än jag hade trott att det skulle vara. Just nu sitter jag helt fast på en uppgift, varken jag eller Andreas vet hur vi ska kunna lösa den. Får fråga läraren imorgon när jag är där och hoppa över den tillvidare.

Annars har det inte hänt speciellt mycket sen sist. Jag hade två barn inne på jobbet igår som var de underbaraste jag träffat tror jag. Barn i butiken brukar annars inte vara så kul, det ska pillas på allt, slängas runt och lekas med. Men dom här två dom tog en sak tittade på den och hängde tillbaka den där dom tog den. Att inte alla barn är så. Dom hade tjatat på pappa om skridskor sen "stjärnor på is" gick, för dom ville också bli isprinsessor. Grabben var nog den mysigaste av dem, han ville inte ha pappas hjälp längre utan så fort han inte kunde själv och pappa skulle hjälpa skakade han på huvudet och pekade på mig och sa "Nä, hon!". Pappa fick inte längre sätta på eller ta av skorna, hjälpa med jacka eller mössa. Det var jag som gällde. Precis när dom skulle gå frågade pappan och dom skulle ta med sig mig och åka skridskor, Hon ca 4 och han ca 2, står där skuttar och skricker JAA!!! av förtjusning. Hade det inte vart för att jag jobbade hade jag åkt med!
Det är sådana barn som gör att man vill bli förällder ännu mer!

I morgon bär det av till IKEA! Äntligen har jag övertalat Andreas om att vi behöver en ny kontorsstol och en bokhylla. Det lär nog bli lite annat smått och gott som vanligt också.
Ikväll har Loke spelning på KGB i stan. Vi har inte bestämt om vi ska gå än, men jag är så trött på att alltid sitta hemma at jag tror vi kommer åka in. KGB är inte världens bästa ställe för en spelning, så Anderas är lite skeptisk men jag ska nog övertala honom.

Nu är det dags för plattången att göra sitt så jag kan gå till jobbet.

Auf Wiedersehen

Vad tror ni?!

2009-02-15 @ 10:16:58
Kommer jag lyckas ta mig i kragen och städa det förbannade kontoret idag?! Jag hoppas på det. Jag har juh kommit upp i tid och gjort mig "iordning". Åt frukost med älsklingen idag, första gången på väldigt länge. Han sover juh alltid när jag går upp när jag ska jobba och när han ska jobba försover han sig. Han är så dålig på att gå upp på mornarna. Igår fixade jag mackor till honom och blandade O'boy i en PET-flaska till honom. Men imorsa väckte han mig och vill äta med mig, så jag gick upp. Fast att klockan bara var kvart i 7.

Igår stog plugga högst som prio. Idag är det städa . Ska hämta Andreas sen vid 4 och så ska vi tvätt ikväll. Har jag tur så gerjjar jag allt. Men ska jag göra det kan jag inte sitta här. Lite skön musik i högtalarna så kommer jag nog igång.

Kram på er

Banne mig!

2009-02-14 @ 17:57:18
Jag tror faktiskt att jag är klar för inlämning av kapitel 1-3 i företagsekonomi. Känns som om hjärnan har bytts ut mot en tvättsvamp. Men nu är jag ändå en bit på väg även om det är långt kvar. Älsklingen är på väg hem nu. fast han är inte här förens 19.30. Får se vad vi kommer syssla med ikväll. Vi är så dåliga på det där med romantik. Eller han är dålig på det och jag har tröttnat för att jag inte får något tillbaka på den fronten. Måste fundera ut vad vi ska äta nu och så ska jag kila till Willy´s. Kanske kan fixa ihop något gott om jag har tur. Cesarsallad var länge sedan.

My to do's

2009-02-14 @ 11:12:16
Som vanligt har jag massor att göra när jag är ledig men ingen ork. så jag går inte in på det direkt. Det jag vet att jag MÅSTE är att plugga! Jag bara ska göra det. Fast att det är grymt svårt så måste jag verkligen. Tänker inte låta mig missa den här chansen bara för att jag är lat! Inte en chans!

Skulle vilja ut och gå i det härliga värdret också men jag gillar inte att gå själv.. Andreas älsklingen jobbar juh så jag är all alone. Får se hur det går.

Matchen igår då. Huvva!!! "Vi" leder med 5-0 efter 1 och ½ period då det händer. En tackling och någon faller till isen. Vem är det?! Är det 11:an? Nä, det är 17, det är Fredrik! Inte en rörelse! Lokalen tystnar och det frågas efter en läkare. 5 minuter går och han rör fortfarande inte på sig! Inte det minsta. Det går nån minut till och han rör tillslut på ena foten. En lättnadens suck ljuder över hallen. Ambulans har blivit ringd, men som i liten stad tar det lång tid. Vi går dit då Fredrik är en av Andreas äldsta vänner. Han är vaken, har inte ont och kan röra både fingrar och tår men man vill inte att han rör sig. När ambulansen äntligen kommer tar det inte lång tid innan han reser på sig till ett hav av applåder! Åh det var en sån sten som föll från hjärtat!! Han var okej och kunde gå av isen själv. Vi var inte på humör längre så vi åkte hem. Vet inte hur matchen slutade men allvarligt talat bryr jag mig inte speciellt heller. Bara Fredrik är okej, underbara människa! Dumma sport! Och jag som sa för bara några dagar sedan att det var synd att Andreas aldrig fick börja spela som liten. Jag ångrade så dom orden igår. Skulle nog inte klara av den oron!

Men men dags att öppna skolböckerna. Lär nog komma tillbaka hit under dagen när jag tröttnar.

Stressad för ingenting.

2009-02-13 @ 14:10:46
Gårdagen blev bättre efter att jag fått lätta lite på trycket i älsklings armar på lunchen. Vet inte vad jag hade gjort utan honom!

idag drar rean på jobbet igång. Massa att hänga om och skylta upp. Det var gjort på en timme, så nu springer chief och Mrs.S runt och är stressade för ingeting. Dom väntar på rushen,  än så länge är det dött som i graven. Tror heller inte att det blir någon. Framtiden får utvisa det. Man blir jätte stressad när dom håller på sådär. man vet inte vilken ände man ska börja i utan står bara och trampar. Ska inte stressa upp, det blir inte bättre för det. Det händer inte mer bara för att man är stressad. Möjligen ett och annat magsår kan uppkomma.

Hockey ikväll..Hemmaplan mot Värmdö HC, det ska vi se! Vi kommer ligga lika i tabellen om dom vinner ikväll. Fast "vi" brukar vara bra på hemmaplan. Det går nog vägen.
Lustigt hur man inkluderar sig i laget, som om man är med och presterar. Eller jag gör det i alla fall.

Back to work, jag har 44 kartonger att packa upp. Tror ni jag hinner?! Skulle inte tro det!

Idag...

2009-02-12 @ 11:37:37
Idag är en tung dag. Känner att jag inte orkar mer. Jag vill bara inte längre!

Mina golv.

2009-02-11 @ 22:30:46
Jag har skurat golven! Jag är nöjd! Blev precis klar när Andreas kom hem. Nu är det bara resten kvar.

Vi började med ansvarsområden på jobbet idag. Tror det kommer funka ungefär lika bra som alla andra gånger vi försökt, inte alls med andra ord. Vi ska ansvar för att ett område i butken ser snyggt ut och att allt finns framme i 2 veckor sen byter man område. Butiken är uppdelad i 3 så vi kommer ha varsitt. Alla tidigare gånger har det funkat max 4 veckor, för när du bara ska vara på ett ställe och fixa så finns det inget kvar att göra til nästa. Skit samma dom får upptäcka det själva.

Jag skulle verkligen behöva plugga men jag har inte tid eller ork i kväll. Borde ha gått och lagt mig nu för att jag ska orka upp imorgon och inte vara så grinig. Nu när det vankas lingonvecka också så är jag extra knusslig med sömn.

Drar en snabbcheck i bloggarna och så skriver jag imorgon.

Natt natt

Ny dator.

2009-02-10 @ 22:56:03
Nu har jag nästan en helt ny dator. Fast ändå inte. Andreas har hållt på och bytt ut allt i datorn idag. Vi är juh inte som vanliga medelsvenssons när det gäller datorer, vi går inte till en stor kedja och låter en säljare visa oss vad vi ska ha (även om jag ibland önskar att det var så) utan Andreas plockar ihop det han tycker är bra och fnular till det själv. Vilket leder till en massa oväntade problem. Våran dator formateras ganska ofta och det händer att saker och ting som man vill spara försvinner titt som tätt. Program är inte längre installerade och saker funkar inte som det ska. Sånt märker man med tiden, oftast då Andreas inte är hemma och jag håller på själv. Den här gången verkar allt ha funkat ganska smärtfritt, jag har Word på datan till exempel, det brukar vanligtvis ta några veckor innan han installerar det. Nu är det bara att försöka lära sig det nya upplägget med Windows Vista. Skiljer sig något från det man är van vid.

Annars då? Fronter har strulat i 2 dar så jag har inte kunnat logga in. Idag äntligen fick jag ta på någon på NKC som kunde hjälpa mig.
Fick för ett tag sedan en massa papper från Agria om betalningar som jag inte har förstått mig på, så jag ringde och redde ut det idag också. Har även fått en del pluggat i F-ekonomi. Skönt. Tycker inte om att ligga efter. Dock är inte golven skurade än, men jag hoppas på imorgon. Andreas jobbar sent då så jag kanske kan ta mig tid.

Hur som haver, nu tänker jag kolla blogg världen och sen ska jag sova.

Night everybody!

Aldrig mer!

2009-02-09 @ 22:20:42
Jag kommer ALDRIG mer ha fest hemma. Alltså det var trevligt och jätte kul men att städa på söndagen vill jag aldrig uppleva igen.




Som tur var var det inte speciellt mycket som gick sönder heller. Svärmors pajform råkade illa ut genom att stå på en platta när någon kommit åt att sätta igång den. Sen såg ett glas sina sista ögonblick på balkongen. Men annars är allt helt. var övertygad på att någon skulle välta vitrinskåpet. I och för sig hade inte det gjort så mycket efter som det var soptomt där i. Däremot har 3 glas försvunnit. Dom var väll sugna på att gå på TG eller nått vad vet jag. Här hemma finns dom inte i alla fall.
Söndags låg vi bara bakis. Andreas drack juh ändå sista groggen vid 4 snåret på morgonen. Själv somnade jag vid 5 och vaknade igen vid 7. Så mycket fick jag sova.

Har vart hemma idag, hade så gymt ont i magen att jag knappt kunde stå. Vet inte vad det berodde på men skulle gissa att det kan vara någon spykisk grejj. Har pluggat dåligt och ligger efter som sjutton. Måste ta igen!! Men jag känner inte att jag har tiden. Vet inte vad jag har gett mig in på. Fick lite gjort idag i alla fall. Kunde ligga och plugga på soffan. Nu har det mesta släppt.

Annars har vi varit lata idag med. Andreas har spelat LBP mest och jag har inte kunnat röra mig! Ville gå ut i fina vädret. men när jag väl kunde tänka tanken att röra på mig hade solen gått ner. Så det får bli en annan dag. Borde ha skurat golven, det ligger en och annan grogg där, men som sagt, det blev ingenting av idag. Det får klibba under strumporna tills imorgon. Då hoppas jag ha tid att springa av med moppen.

Nu är det RAW Comedy club på TV så jag ska nog joina Älsklingen i soffan en stund innan det blir bingen.

Mascaran fungerade däremot jätte bra. Inte en fläck efter tårarna som kom förut. Trots gnugg!

Godmorgon!

2009-02-07 @ 08:44:12
Oj! Nu har det vart en sån där paus i bloggen igen.

Ikväll gäller det! Både 25årsfest och Melodifestivalens första delfinal! Ja, jag är en sucker för melodifestivalen! Hoppas det är några bra idrag i år. Vi får se hur mycket protester det blir när TV:n drar igång i kväll.

Vilken djungel det är med mascaror! Va ner på Kicks igår för att köpa en ny och jag tycker att allt bara ramlar av. Varje märke har juh typ 5 olika sorter...

Det blev den här tillslut

Den verkar bra! Vattenfast till 39°C så den går att tvätt bort i varmt vatten men smetar inte när det regnar. Och förlängde gjorde den också! Får se hur den klarar en dag på jobbet.

Äntligen är jag av med en av bamse-skärmarna! Vi åkte till tippen och dumpade den. Första vändan vi var uppe så hade dom inte öppnat så vi fick hitta på lite annat under tiden Va är 13.00 för öppningstid egentligen?!? Aja borta är den. Den adnra står kvar här hemma, "Det är alltid bra att ha en i reserv om den man använder går sönder" som Andreas säger. Jo visst, men vart ska vi förvara den?!

Annars då? Nä inget speciellt, förberedelser står på schemat idag. Ja alltså efter att jag jobbat. Får se hur mycket Andreas grejjar när jag är borta, eller om han bara kommer sitta och mecka med sin nya dator som han hämtade i torsdags. Vore juh skönt om han hann bli klar med den men jag tycker det finns viktigare saker i och för sig. Den kommer underlätta för honom med hans arbetsprover. Så nu kankse han kommer tycka att det är lite roligare att hålla på och då får han ett jobb snabbare. Om vi har tur vill säga. *Peppar peppar*

Note to myself: Glöm inte kameran ikväll!

Nä ska gå och platta håret så jag kanske hinner göra någon nytta innan jag drar til jobbet.

Dagen som var

2009-02-04 @ 08:37:44
Då var födelsedagen förbi, den blev inte alls lika misslyckad som i mina drömmar. Andreas hade städat så fint när jag kom hem så det var bara att duka fram. Han hade dekorerat tårtorna jätte fint med riven choklad hallon och blåbär. Och han fick sin efterlängtade Playstation 3. Vad ska jag säga mer än "Välkommen till tv-spelslandet". Vi har nu alla dom senaste konsollerna, Wii, Xbox 360 och Playstation 3. Vad står man inte ut med för sin Älskling. Köpte Little big planet till honom också. Sött litet spel, ganska kul också faktiskt. Han vill juh att jag ska börja spela mer tv-spel med honom så han fick en extra handkontroll också. Så jag vet juh vart jag kommer hitta honom idag! Bara han är nöjd så.

Jag hoppas att Em är frisk idag. Och att Chief tar sin lediga dag som han brukar. Har jag tur kanske?! Vill inte vara ensam längre.

Födelsedag!

2009-02-03 @ 10:58:28
I dag fyller Andreas år. "Kvarts i döden" som någon lärde mig nån gång. Drömde att allt gick fel i natt, fikat och presenter och alltihop. Vaknade till och insåg att det bara var en dröm för att somna igen och drömma att allt gick fel en gång till. Så när jag gick upp i morsa trodde jag verkligen att den här dagen var slut och totalt misslyckad.
Andreas var jätte duktig igår och bakade och hade sig. Det gick väll ganska bra iallafall, Muffinsarna blev lite torra bara. får se hur det går med tårtan idag.

Vi åt ugnspannkaka igår, har aldrig gjort det själv. Det blev jätte gott och jag är jätte nöjd. Får lite till lunch idag också. Längtar tills jag får gå från jobbet den där lunchtimman.

Em var sjuk igår och är sjuk idag också. Det är så ensamt då. Mrs S. fakturerar och Chief vet jag inte vad han gör, i butiken är han i alla fall inte (Skön det). Hon är borta idag med, så jag är lika ensam idag också. Men men inget att göra åt det är bara att jobba på ändå.

Ny skärm!

2009-02-01 @ 22:43:07
Nu är jag också medlem i plattskärmsfamiljen! Den är dock större än TV:n vi har i sovrummet. Men så kan det gå, Andreas behöver så mycket skärmyta som möjligt när han jobbar.



Annars så fortsatte dagen i typ samma bittra anda. Jag fick ett ryck och tog hand om disken och delar av köket, påbörjade uppacket av kartongerna men jag pallade inte. Sen spelade jag Sims. Det var länge sedan, tröttnade dock lika fort den här gången som senast. Har nog vuxit ifrån det också.
 
Mamma fyllde år idag också! Va i ösmo och åt lite köttfärslimpa och tårta till efterrätt. Fick en halv köttfärslimpa med oss hem också, hon är snäll hon, min mamma! Köpte ett bestick-set i present, dom som dom har är så veka enligt mamma. Så nu har hon 72 nya delar. Vi åkte ganska tidigt och chansade på att ingen hade hunnit ta våran tvättid. Rätt gjort av oss. Nu är allt rent och inlagt i skåpen.

Men Älskling verkar lite rastlös nu så jag får nog avsluta för ikväll.

Gonatt!

Bara några dagar kvar.

2009-02-01 @ 10:41:31
Andreas fyller 25 på tisdag. Hua, det är så mycket att göra. Vet inte hur jag ska orka hinna. Tårta, kakor, pajer, Tvätta, diska, städa, Mammas födelsedag, tömma kartonger.... Jag kan hålla på i evigheter. Suck. Kära Älskling hade juh bokat tvättstugan idag. Smart gjort! Mamma fyller år idag och vi ska dit plus att han jobbar och att jag ska hämta honom... allt samma tid. Fantastiskt.´
Tänkte att jag skulle ha sytt nya gardiner till köket idag men det gick inte för sig, Hade inget hemma att sy öglor av. Så det får vänta. Det är så trist att bjuda hem folk när man inte är nöjd med hur det ser ut. Dom gardinerna jag har är för korta och hänger skit fult på mina nyuppsatta stänger. det är tomt på väggarna och det ekar. Det står fortfarande flyttkartonger kvar och dammsugaren står mitt på golvet (den får inte plats någon annanstans.) Och som vanligt är inspirationen som bortflugen! Jag borde egentligen för mitt eget bästa. mår juh bättre när det är klart. Andreas kläckte imorse att han gärna skulle vilja ha bort kartongerna tills på lördag nästa vecka när vi ska fira honom, men jag vet att han inte kommer fixa det själv. Så det kommer bli jag som gör det, han stänger hellre bara dörren.

Nä jag struntar i det här ett tag, blev för gnälligt!