Aldrig mer!

2009-02-09 @ 22:20:42
Jag kommer ALDRIG mer ha fest hemma. Alltså det var trevligt och jätte kul men att städa på söndagen vill jag aldrig uppleva igen.




Som tur var var det inte speciellt mycket som gick sönder heller. Svärmors pajform råkade illa ut genom att stå på en platta när någon kommit åt att sätta igång den. Sen såg ett glas sina sista ögonblick på balkongen. Men annars är allt helt. var övertygad på att någon skulle välta vitrinskåpet. I och för sig hade inte det gjort så mycket efter som det var soptomt där i. Däremot har 3 glas försvunnit. Dom var väll sugna på att gå på TG eller nått vad vet jag. Här hemma finns dom inte i alla fall.
Söndags låg vi bara bakis. Andreas drack juh ändå sista groggen vid 4 snåret på morgonen. Själv somnade jag vid 5 och vaknade igen vid 7. Så mycket fick jag sova.

Har vart hemma idag, hade så gymt ont i magen att jag knappt kunde stå. Vet inte vad det berodde på men skulle gissa att det kan vara någon spykisk grejj. Har pluggat dåligt och ligger efter som sjutton. Måste ta igen!! Men jag känner inte att jag har tiden. Vet inte vad jag har gett mig in på. Fick lite gjort idag i alla fall. Kunde ligga och plugga på soffan. Nu har det mesta släppt.

Annars har vi varit lata idag med. Andreas har spelat LBP mest och jag har inte kunnat röra mig! Ville gå ut i fina vädret. men när jag väl kunde tänka tanken att röra på mig hade solen gått ner. Så det får bli en annan dag. Borde ha skurat golven, det ligger en och annan grogg där, men som sagt, det blev ingenting av idag. Det får klibba under strumporna tills imorgon. Då hoppas jag ha tid att springa av med moppen.

Nu är det RAW Comedy club på TV så jag ska nog joina Älsklingen i soffan en stund innan det blir bingen.

Mascaran fungerade däremot jätte bra. Inte en fläck efter tårarna som kom förut. Trots gnugg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback