Ready for action.

2008-12-30 @ 23:25:14
Nu har jag städat nästan hela lägenheten. Så skönt. Nu är jag redo för Johnny och Vera imorgon. Eller ja, när Andreas gjort det sista. Det är nästa flytt-stajlat här hemma. Mmm, längtar. Ska bara jobba först.

Det verkar även som om det kommer dyka upp lite mer folk. Vet inte om jag är så sugen på det men vi får se. Folket som kommer har för vana att bli lite väl förfriskade, har nog vuxit ifrån det lite. Festar inte speciellt mycket längre. Kan även vara för att TG börjar bli lite tjatigt och att jag är för lat för att åka till stan och gå ut.

Jaja för att orka med imorgon är det nog bäst att jag går och nattar mig själv tror jag. Ska försöka dra med mig Sambo också.

Gott slut och gott nytt allihop

6 år..

2008-12-28 @ 16:53:53
Idag har jag Andreas varit tillsammans i 6 år. Grattis på oss. Tiden går fort. Jo vi hade en paus på 2 månader förra hösten då vi sa att vi inte var tillsammans, men vi har valt att strunta i det eftersom vi fortfarade betedde oss som om vi var ett par. Det var ingen skillnad från innan.

Sitter och väntar på att han ska sluta och komma hem och hjälpa mig med tvättstugan.

Annars så stannade jag till hos mamma imorse när jag var på väg hem efter att ha skjutsat Älskling till jobbet. Blev kvar där till tidig eftermiddag. Letade lite gardiner och sånt. Börjar nämligen tröttna på att det ekar i somrummet. Får Bearbeta Baben lite så jag kan få köpa gardiner. Har fortfarande inte städat på kontoret. Börjar få riktig ångest över det. Till nyår SKA det vara fint där inne. Så ddet är bäst att jag sätter fart. Pappa kanske kommer imorgon och hjälper mig att sätta upp lite saker. Vilket vi, både pappa och jag, tjatat om att få gjort men det har inte klaffat. Har jag tur så kankse Pappa och Älskling fixar det imorgon innan jag kommer hem (Jo tjena, hoppas kan man alltid göra).

Ska gå och klippa min stackars Knutte nu. Han hatar att bli borstad på magen och nu när han har vart sjuk så har vi låtit bli för att skona honom lite. Så nu är han jätte tovig. MÅSTE ta det nu. Hinner nog innan tvättstugan.

På väg hem imorse från södertälje
Litet uppehåll...

2008-12-27 @ 10:48:06
Okej nu var det ett tag sedan senast. Har inte direkt haft något vettigt att skriva. Dagarna har flutit på utan några direkt "ups or down". Har jobbat som vanligt och ni som läst tidigare vet hur det är.
Blev Guitar hero ägare igår, det blev min och Andreas julklapp till varandra. Så nu har vi jammat hela kvällen och morgonen. Har gett mig fan på att klå Bobo. Så om, det inte uppdateras lika ofta som tidigare så vet ni vart jag befinner mig, med en gura i handen.

¡Chao!

Juldagen

2008-12-25 @ 14:31:48
Ja då var julafton över. Somnade i soffan hos svärföräldrarna efter en del guitar hero. Älskling väckte mig vid 1 i natt och sa att det var dags att åka hem.. Ut och skrapa bilen. Vaknade sent i morse och började städa. Mamma, pappa, bror, mormor och morfar kom på lite fika som senare ikväll ska vi iväg till svärföräldrarna igen och äta mer julmat. Fick massa fina saker igår. och bestämde vad jag och Andreas älsklingen ska köpa till oss själva. Det blir Guitar hero för hela slanten, provade för fösta gången igår när Bobo fick sitt (Ja jag vet, lite sen i svängarna) och tyckte det var riktigt roligt när man fått lite koll på kordinationen. Så det blir bra.
Ser fram emot nyår som sjuttsingen. Johnny och Vera (och knytet så klart!) kommer hit då. Ska bli mys pys!! Har tröttnat på det galna festandet. tycker inte det är speciellt kul längre så det blir nog bara hemma-sittar-kväll med fin middag.

Det blir heller ingen utgång ikväll. Så galet mycket folk. Ska jobba imorgon. Yeah?!?! NÄ.

Den lilla stackars snön/frosten på balkongen

Ska gå och försöka lista ut någon outfit för kvällen nu. Inte lätt det inte.

Kram kram

Otroligt!!

2008-12-24 @ 13:26:01
Det snöar i Ösmo!!! Hallelujha!! Mina önskningar gick i uppfyllelse. Små små flingor dalar ute på vändplan. Yes.

WEEEEE!!!!!!

Dan före dopparedan!

2008-12-23 @ 23:06:33
Herregud det är julafton imorgon. Otroligt. Har fortfarande inte varit någon direkt rush på jobbet. Dålig jul finansiellt för Svensken. Har inte haft någon ork att städa. har inte varit hemma förns 10 på kvällarna (Har hämtat Andreas på jobbet), och då ska det lagas mat och grejjas. Men jag har en gran och jag har pynt som sitter uppe. Ska som tur är inte vara hemma i jul. Jag ska till Ösmo.

Klapparna är inslagna, så nu väntar kudden. Håller tummarna för lite snö imorgon bitti när jag vaknar (eller under dan för den delen.)God Jul där ute!!

Julstämning.

2008-12-21 @ 23:22:12
Nu har vi grejjat och fixat och donat och pyntat här hemma. Lite julstämnings blir det i alla fall. Det är bara att städa av och slå in lite paket kvar nu. Får se hur mycket jag hinner med, börjar juh jobba sent från och med imorgon. Annars så var det nog inte så mycket mer.

Tigers första jul som sagt. Han har redan fort runt med kulorna från granen så vi får se hur mycket sova det kommer bli inatt. Dom är alldedles spralliga båda två, springer runt och jagar varandra och brottas både högt och lågt. Mina små charmtroll.

Söt-Tiger

Var och firade jul med farmor igår och kom hem sent, därav att jag inte skrev något. Pappa körde som tur var så jug kunde sova lite i bilen.

Nu är det kudden som gäller.
Natt natt

...

2008-12-19 @ 19:48:01
Idag har vart en helt värdelös dag. Men älskling har vart helt fantastisk! Chief har bunkrat upp med personal, han väntar sig att rushen ska komma. så idag var vi 8 som jobbade på tom butik. Helt värdo. Vi lämnar det ämnet så.

Får ut mer i lön än jag väntat mig och Andreas får mer av sitt gamla jobb än väntat också, så vi är safe i januari med. Sen börjar allvaret på riktigt.

Mer än så hade jag nog inte att säga för tillfället.

Kram kram

Nu mina vänner...

2008-12-18 @ 22:23:39
... har familjen Lindman/Lundberg en gran!Over and out.

Aktion fixa gran.

2008-12-18 @ 19:03:25
Nu j*vlar. Efter jag hämtat Andreas hos tommy (han får skjuts dit) bär det till Ösmo för att (kanske) hämta mamma och pappas gamla plastis. Orkar inte bry mig om hur den ser ut, bara jag har en gran. Riktigt konstig tradition, nån gång för länge sedan kom någon "smart" rackare på att "ja vet, vi tar in ett träd i huset." vilket har lett till att folk idag inte känner att det är jul utan en. Bra där. Åter till sak, pappa visste inte om den var hel och fungerande men jag hoppas på det bästa. Vi vågar liksom inte ha en riktig gran med vatten och barr på grund av att det är Tigers första jul. Har ingen lust att vakna kl 03 på natten för att katt-gullet fått för sig att han ska klättra. Kulor lär vi juh få jaga hur som hellst, det får gå.

Wish me luck!


Han gillade att klättra som liten. Ca 12 veckor gammal.

Fan...

2008-12-18 @ 17:01:21
Nu vet jag inte om jag kommer få någon gran heller. Bajs jul 2008. Måste reka lite.

Hallelujha!!!!

2008-12-18 @ 15:02:48
Knutte är nu mer en frisk katt!! Jag har till och med intyg på det! ÅHHH!! vilken lättnad! Lätt bästa julklappen någonsin!


Min Älskade älskling. Min Bäbis!


Nyfiken i en strut och bländad av blixten, ingen bra kombo.

Ego!

2008-12-18 @ 10:56:18
Nu blev det så där självömkande igen. Ja jag vet att jag är egocentrisk och att det finns dom som har det värre än mig, men mina problem är väll ändå dom problemen som är värst för mig?!? (Förstår ni vad jag menar?) Jag lider med alla som har det värre än mig utan hus och mat, Aids och inget vatten, ABSOLUT!  Men jag personligen blir juh inte drabbad, mer än att jag tycker det är hemskt och blir illa berörd. Mina problem rör juh till hela min vardag och mitt liv. Vet inte om jag får ut det jag menar rätt. Jag är juh fortfarande fruktansvärt glad för det jag har men känner juh fortfarande att det inte är komplett. Jag mår juh inte direkt bättre av att höra att det finns dom som har det värre. Snarare tvärtom.

Äh ger upp... Bli inte arga om det verkar hemskt det jag skrivit. Har inte på några sätt menat något illa.

Ska rycka upp mig lite, städa av och åka till Vet. Så får vi se hur nästa inlägg ser ut.

På återseende...

Fortsatte på samma sätt...

2008-12-18 @ 10:45:55
Ber om ursäkt för mina utbrott igår. Det var en riktigt dålig dag. och den fortsatte lika dant efter att älskling kom hem. Försökte förklara hur jag känner och mår, men han kände sig bara pressad och oförstående. Kan inte kräva att han ska förstå när jag knappt förstår själv. Han tycker bara att det r dumt att jag vill sätta oss i en ännu mer pissig situation än vi redan är i. Barn kostar pengar, det är ingen nyhet. Och när vi inte ens har råd med mat, (Faktiskt! ) så är kanske inte barn det bästa för ekonomin. Men det är inte bara barn jag vill ha. Jag vill ha en trygghet också. Vilket jag inte har. vi vet inte hur mycket Andreas får jobba i januari och det gör juh bara läget värre. Fattigdom passar inte våran livsstil

För vi är fattiga. Vilket leder till nästa problem. Har nog aldrig mått så dåligt över jul någonsin. Okej att julkappar alltid ger en ångest, vad ska man ge till alla. man ska hitta något som är personligt och inte för dyrat pengarna ska räcka till alla och en själv. I år har jag inte en ända julklapp. Jo pappa får ett par kängor som han egentligen har köpt själv, Mamma kommer också få något men det är bara för att jag älskar henne och har dragit in på varenda krona och dragit av den på lönen nästa månad. Men resten!! Jag kommer komma till 11åring som fortfarande lever i hoppet om att jul inte har någon press och ekonomiska problem för hela Sverige. Där kommer vi stå och inte ha några julklappar med oss. Och det går inte att förklara att det är som det är och att vi inte kan köpa något till henne. Det finns inga pengar. jag har SÅÅ dåligt samvete! Någon som vet vad man kan köpa för 12.93:-

Äntligen!

2008-12-17 @ 23:14:18
Älskling är hemma! Så jag har längtat. Nu ska jag kramas!

Tack ni som försökt muntra upp mig. Det värmer. Men hjälper inte helt. Ledsen att göra er besvikna. Ni är dom första som fått höra mina innersta drömmar efter Andreas. Kändes bra att öppna sig lite. Börjar känna mer tillit till bloggen.

Störst tack idag vill jag ge Abbes pappa! Du har återigen gett mig hopp om liv och lycka! Alla som vill skratt och gråta, känna kärlek och hat, Läs om Abbe!

Gonatt och sov gott.

Men problemet är...

2008-12-17 @ 20:38:11
Att Andreas vill inte, inte nu och inte om ett år. Han vill sen... Jag får försöka hålla ihop ändå.

En avis tös.

2008-12-17 @ 19:13:12
Riktigt avis nu. Längtar tills jag själv är där. Det poppar ut bäbisar överallt ur mina vänner nu och om jag ska vara ärlig så känner jag mig lite utanför. Trodde att det var mitt kall att bli mamma tidigt, men tjii fick jag. Är väll egentligen bäst så som det är nu antar jag. Andreas försöker intala mig det iallafall. Han har rätt på ett vis. Bara att jag har längtat sen jag var 13 och inte direkt kunnat tänka på annat dom senaste 2 åren. (Ännu värre det senaste året, då det blivit lite utav en besatthet.)Så jag börjar tröttna. Jag vill och jag vill det nu, vad folk än säger är bäst för mig. Andreas känner sig pressad av att jag så gärna vill och det är inte min mening, men han är den ända jag kan ventilera mot utan att känna mig dum. Just nu gör det bara ont i hela kroppen för att jag tänker på det. BLÄ!

Ledsen att ni behövde läsa men jag var tvungen att släppa på trycket lite.

Måste lugna ner mig lite. Tankarna går överstyr. Kommer nog igen i kväll.

Gratulerar!!!

2008-12-17 @ 19:02:03
Vera mitt gull väntar bäbis med älskade Johnny! Gatulerar STORT!!!

Den söta!!!

Super irriterad!

2008-12-16 @ 22:41:31

Blev tok irriterad på Andreas när jag kom hem idag. Allt som kom ur hans mun störde mig nå fruktansvärt. Och jag hade så dåligt samvete över det. Kom senare på att det är mensen som spökar, den är juh på väg snart. Blir juh alltid så här vid den här tiden. Att jag aldrig lär mig.

Målade naglarna i söndags. Trodde att dom skulle gå av en efter en nu bara för att jag har lagt ner lite tid på dem. Men de håller fortfarande. Mycket imponerad. Nöjd över resultatet blev jag också. Måste juh få känna mig lite glammig nu när man är fattig också ;-)

Insåg i söndags när vi tvättade att vi har timer på lyset i tvättstugan också. Vi hade sista passet så vi tyckte att det spelar juh ingen större roll om kläderna hänger kvar i torkskåpet tills det blir paus på tv. Hehe Joo! För när vi kommer ner och går in i torkrummet så tänds lyset (rörelsesensor) och bara några få minuter senare blir det svart. Trodde först att någon pillat på knapparna så jag går in i tvättstugan och ska kolla hur knapparna där står, men det tänds inte där heller. Aja tänkte vi, vi får väll bara slänga ner allt i tvätt korgarna och ta hand om det uppe i lägenheten. (På den vägen är det.) Och då slocknar det i källaren också. Happ vart är dörren? Ser inte ett smack, snubblar mig ut i korridoren som en zombie för att leta efter den orangea pricken på lampknapparna, långt bort åt h*lvete sitter den och Tada ljus var det här. När vi väl var på väg upp igen så snubblar jag i trappan med hela famnen full av tvättkorg och drämmer i armbågen som in i fanken. Blå och öm blev jag. Så nu har vi lärt oss det.

Andreas och jag pratade hus och barn och grejjer idag. Inte om när vi ska skaffa och så för det vi egentligen redan. Ganska precis faktiskt. Utan mer vad dom ska gå på för dagis och hur vi ska bo och vad dom ska ha för kläder på sig. Tror jag har smittat honom med lite av mina planerar-fasoner. Det var kul.

Planerade lite jul idag också. Jag har bestämt mig för att i år så ska jag spendera den fullt ut med min familj i Ösmo. Andreas får göra som han vill. Och han vill vara med mig!! (Lite pli har man väll på sin karl!) Men så frågade hans mamma om vi inte skulle komma dit något i år. och Andreas hade fått lite ångest över det. Så nu är det bestämt att vi ska dit på julfrukost på morgonen och sen drar vi till Ösmo och är där tills vi tröttnar. Sen får vi se om vi åker till Andreas förälldrar på kvällen eller inte. Är så trött på att flänga runt!

Nä gud ska jag hålla på så här kommer ni juh tröttna. Får hitta på något annat ett tag. Andreas tittar på Apocolypse Now. Men den gjorde mig bara irriterad så jag får nog banne mig göra något annat.

Sov sött alla änglar!

Jag gjorde det igen.

2008-12-16 @ 15:36:20
Jag lyckades få mig själv så upprörd att jag nästan började gråta i morse. Bara genom att iscensätta olika scenarion i huvudet. Jag är knäpp. Inget illamående idag. Pheew! No vinterkräk! Har haft värsta trycket över bröstkorgen nu på eftermiddagen istället. Tror det har med att jag inte vill vara här på jobbet. Trivs inte alls. Längtar hem.
Lunchade med Em idag, Rim Nam Thai Food. Idag igen, vilken lyx. Betalade dock för mig själv den här gången. Måste göra matlådor idag. Några förslag?!?

Back to work!

Illamående.

2008-12-15 @ 22:23:31
Mådde fruktansvärt illa imorse, försökte bli av med det på alla sätt och vis men det gick inte. Gick till jobbet ändå men gav upp vid ett. Klarade inte av att vara trevlig och ännu mindra sköta mitt övriga jobb. Så jag gick hem. väl här hemma har jag inte gjort mycket., ringde veterinären för återbesök med Knut. Grejjade det på torsdag. Sen gick jag till ungdomsmotagningen och fick recept för nya p-piller. Mådde fortfarande lika illa. Det är nu på kvällen först som jag börjar kvickna till. Hoppas det är bättre imorgon, dom blir så sura på jobbet annars. Och nej jag är inte gravid även om jag gärna skulle vilja det.

Mer än så har inte hänt idag. Och för er som undrade vad det var för gräl med svärföräldrarna, som jag nämde sist, så kan jag kort säga att jag inte tolererade det respektlösa sätt dom behandlade mig, Andreas och våra bäbisar på. Hur andra människor känner ska man respektera, punkt slut.

Hoppas på att kunna inspirera lite mer imorgon.

Over and out...

Älskling får ett eget litet inlägg.

2008-12-14 @ 19:07:46
Jag är jätte nöjd!! Du är bäst som hjälpt mig göra så fint! Credits till dig.

Puss

Weekend update!

2008-12-14 @ 19:04:24
Okej helgen blev inte som jag hade tänkt mig. Unonu lät mig inte betala för maten själv eftersom Andreas inte har något jobb, vilket han inte visste förns jag sa det i fredags. Sen bara det iväg hem till mig (och Andreas) och Sara korkade upp en flaska rött... Den slank ner fint. Eller ja innehållet i den iallafall. Andreas kom hem kanske en halvtimme efter att dom gått.
På lördagen vaknade vi lite sent och insåg att Älskling hade missat bussen till jobbet. han var tvungen att åka kl 9 om han skulle hinna i tid till 12 på giganten. Drygt. Så jag körde honom. Bestämde mig även att stanna kvar i Södertälje och sedan hämta honom igen vid 16 när han sluta. Kändes dumt att åka fram och tillbaka, så jag åkte till farmor som bor i centrum och fikade sen bar det av ner på stan. Hittade massa fint, men har som ni vet inte råd att unna mig sånt. Det bar av hem igen. Väl hemma var det bara att trycka i sig 2 mackor för att dra iväg med bobbo och träna. badminton, löpband, solarium och bastu... YES!! Kom hem och däckade i soffan efter lite morötter med dipp och en milkshake, banan och hallon, Mmm. Andreas bar in mig i sängen vid typ halv 3. Han är go han, den bästa tror jag.
Vaknade i morse lite för sent för att vara nöjd. Är morgon människa så jag gillar inte att sova till längre än till senast 9. Kände mig bara stressad att hinna med allt jag hade planerat. Det sket sig. Älskling tyckte lite synd om mig och erbjöd sig att fixa bloggen för att sysselsätta mig. Och det slutade juh väl som ni ser. Tur att jag har honom! Svärmor och hennes man tittade förbi för att hämta ett felköp från IKEA hos oss. Dom har aldrig varit i lägenheten sen vi flyttade in. (Svärmor var med på en sista koll innan vi skrev på kontrakten.)Så jag sprang runt och plockade av lite. Fick hjältklappning när dom kom, fortfarande lika närvös sen grälet vi har haft sen i sommras. Skrev några julkort när dom gått och gick till Willy's för att köpa frimärken, men dom var slut. Så nu springer vi framoch tillbaka mellan tvättstugan och lägenheten. Så ja jag har juh gjort lite men inte i närheten av vad jag hade tänkt.

Vi sa när vi flyttade in att det som inte var uppackat efter 6 månader behöver vi inte så det slänger vi. Igår var det 6 månader sen och vi har fortfarande kartonger kvar. Andreas protesterade vilt när jag påminnde honom om vad vi sagt. Så jag får väll göra ett ryck nu nån gång innan jul. Skulle vara trevligt om det var städat då. Jobbar så mycket bara. GUUD va mycket undanflykter jag har!

Mitt kontor... Suck!

Ja ja kanske kan börja lite nu...

Mys på därute i mörkret och trevlig tredje advent för övrigt!

Maaat!!

2008-12-12 @ 19:17:09
Unonu ringde precis och undrade om jag ville följa med och käka på rim nam thai food med honom och hans andra hälft. Yeay! Andreas tyckte att jag skulle gå med fast att pengarna tryter. Tyckte synd om mig som sitter hemma själv ikväll när han är på julmiddag med hans gamla jobb, dom som blev uppsagda blev också bjudna så det var juh skjysst (Hur stavas det egentligen??). Tur att jag inte hunnit äta än då. Så nu ska jag röjja lite för vi lär hamna här hemma efteråt.
Mmm kurrar i magen

Smart-Maja

2008-12-12 @ 18:50:25

Pappa kom in idag och sa att bilen var klar. det hade blivit lite mer jobb än det var tänkt men priset var ungefär det samma. Tydligen var bromsoljan så skitig att dom misstänkt att den inte var bytt sen 90-talet och när dom försökt att byta den så var nipplarna så igen gojsade att han var tvungen att borra upp dom för att få ut oljan. Men som kompensation så lyckades han laga bromsoket som skulle ha bytts istället. Så jag smiter iväg och hämtar bilen och tänker tanken jag får inte glomma den när jag slutar. Klockan blir 6 och vi klaffar igen. ställer mig i fikarummet och svär över att det regnar så mycket och att jag ska gå hem, tur att det inte är så långt. Så jag börjar knalla och när jag gått halvvägs hem kommer jag på att jag har bilen på jobbet. Så det är bara att vända och gå tillbaka och hämta åbäket. Så jag var lika blöt som om jag gått hela vägen hem fast att jag åkte bil. Men bromsarna fungerar iallafall

Nu får det faktiskt ta och frysa till så vi får lite snö. är trött på blasket.

För övrigt så har det vällan inte hänt så mycket. Em var ledig och Mrs S var sjuk så det var bara jag och Chief idag. Ni som läst tidigare kanske kan ana hur poppis det var. Kimmi kom på eftermiddagen och lyse upp. Tack.

A-Laget har borta match mot Vallentuna (tror jag) idag, Heja Heja Heja! Första matchen i Alltvåan. Hoppas det går bra för grabbarna.

Ska väll fundera på att stoppa nått i kistan kanske men jag kommer troligen återkomma. Har ni sett förövrigt vad älskade gjort med bloggen? Nöjd. Men han ska få mickla lite till.

Nä nu skriker grabbarna efter mat här hemma.

Stanna inne ikväll party-råttor. Puss

Bil h*lvetet och annat sk*t

2008-12-11 @ 21:48:47
Har fått lämna in bilen på verkstan. Den började gnissla när jag svängde vänster, sen gnisslade den hela tiden så pappa fixade så jag kunde lämna in den på koll gratis. Visade sig att jag hade typ en millimeter kvar på alla bromsskivorna och att ett av bromsoken behövdes bytas. Ca 4000 räknade dom med att det skulle gå på. Jaha det är väll bara att göra då. Vilken bra investsering till pang pris, prima skick! BULLSHIT!! Känner mig så lurad. Nu är bilen min och bara min!

Tack för finans-kris bajset. Fattar inte att alla oväntade utgifter ska komma när man har som minst pengar att tillgå. Börjar känna mig isolerad i lägenheten. Ända gången jag kommer utanför dörren är dom få minuterna det tar att gå till och från jobbet. Vi kan inte göra ett smack längre. Har dragit in på allt som går att dra in på och fortfarande leva men det räcker ändå inte. Måste tillbaka på kontroll med Knut hos Vet. också. Där går 500 till minst. Är han inte frisk så får vi börja om hela behandlingen. Sunk!!

Blä, nu går jag och lägger mig med älskling istället och myser. Det är i alla fall gratis.

Keep it up
Yours truly

Rastlöst skrivande.

2008-12-10 @ 13:40:29
Klarade disken igår. Gud så skönt, nu ska det bli ändring. Inga mer berg (jo visst säkert), tänker försöka i alla fall. Det är lika dött på jobbet idag. Innan jag gick på lunch hade vi kanske haft 10 kunder inne. Segt så här innan jul och barnbidrag.

Än så länge har det varit en ganska meningslös dag. Inget direkt att berätta. Andreas lyckades bränna riset jag skulle få till lunch, han glömde att sänka värmen när det kokat upp, så det hade kokat över, kokat bort och bränt fast.

Men det snöar ute i alla fall. Eller ja snö vet jag inte om det kommer från himmlen, det är nog mer slask som faller. Grått är det och det är väll bara vänja sig.

Håll humöret uppe där ute!

Deal or no deal

2008-12-09 @ 20:24:45
Andreas älsklingen kom med en deal. Om jag lagar mat så han slipper när han kommer hem så ska han hjälpa mig med designen. Får se hur det går. Måste ta hand om disken först.Föstår inte hur vi lyckas. Riktig brist i mitt liv.

Så det är väll bara att börja om jag ska komma någon vart. Det tar juh inte hand om sig själv direkt.

På jobbet

2008-12-09 @ 15:56:31
Jag tror jag dör av tristess !! Så dött!!

Ibland alltså...?

2008-12-09 @ 08:46:17
Fick just för mig att jag skulle häfta mig i tungan med en häftapparat. Har ni fått för er sånna saker någon gång? Sånna där dumma grejjer som att slänga väskan överbord på gotlandsbåten eller nått annat totalt knas. Sånt man aldrig skulle göra men tanken bara slog en...Det kanske bara är jag.

Juletid = Övertid

2008-12-09 @ 08:22:23
Hata jobba i december!!! Jag jobbar över varenda dag och får ingentig för det. Det var nån som sa att man inte får betalt för övertiden när man är fast anställd, Men jag tycker det är lite skumt. Jag får avdrag om jag går tidigare någon dag men jag får inte pålägg om jag jobbar över, det nollställs inte heller. Chief och mrs S har som argument att jag inte jobbar tillräckligt många timmar varje månad men får 100% lön ändå. Därför är det som det är. Men nu har jag räknat på det och jag jobbar banne mig mina timmar och ibland till och med mer, utan all övertid inräknad utan bara min schemalagda tid. Jag tror dom blåser mig kraftigt. Har kollat timrapporterna som dom håller också. och dom skrivar bara att vi jobbar 8 timmar/dag. när vi faktiskt jobbar 8 timmar och 20 minuter. Vilket inebär att på tre dagar har jag jobbat in en timme, som inte blir inräknad i det hela. Sick. Ingen som har ett handelsavtal man kan få läsa? Frågade på jobbet men jag fick inte låna ett, "det behövs inte, det är det vanliga handelsavtalet bara." blev svaret. Men om jag nu vill veta vad jag har för skylldigheter till arbetsplatsen och vad dom har för skylldigheter till mig så borde juh inte det vara ett problem. Det känns juh som om dom döljer något. Har försökt få tag på avtalet på andra vägar också men har inte haft nån lycka. Ska höra med dom idag igen.

Antar att det inte bara är jag som har det så här. Så om någon vet hur det ligger till eller hur man kan få tag på ett avtal så vet ni vart jag finns.

Knas

Allt om ingenting

2008-12-07 @ 14:36:47
Vet inte om jag sagt det men jag har hittat minneskortet till kameran, yippie!!

Idag har jag banne mig inte gjort ett smack. Installerade SPORE igår kväll när andreas var på julfest med giganten. Spelade idag också men jag inser att det var en stor besvikelse, ingen utmaning eller händelse. Spelet säger vad man ska göra, så gör man det sen var den fasen klar. Nä Will Wright du lyckades bättre med The Sims. Så det fick bli sims idag istllet. Tröttnade ganska fort på det med...

Borde ha städat lite... Kanske kan göra det när jag har vart och hämtat Andreas. Bussarna matchar inte så det skulle ta honom över 2½ timme att ta sig hem, när det tar mig max 2 att åka fram och tillbaka. Det kan jag juh göra för att stödja honom i situationen. Han har iaf gjort riktigt impoerande arbetsprover nu när han har vart hemma. Förvånad om han inte får jobb på dem. Kan kanske lägga upp något han gjort senare... om jag får för honom.

Ska ta och dra nu. Kankse återkommer senare ikväll.
Puss å Kram yours truly.


Nya frillan.

Nyttig

2008-12-05 @ 16:20:41
Idag har jag vart värsta hemmafrun. jag har bakat bröd!! det blev jätte gott, lite hårt på ytan bara och billigt är det också. Tur bara att Andreas var hemma och kunde hjälpa mig för degen var jätte kladdig och hade jäst fast i bakduken som låg ovanpå. Det gick definitivt åt mer mjöl än vad som stod i receptet. Undertiden som det jäste hann jag träna också. Nu är det bara städningen kvar. Hinner kanske med det också innan vi drar på hockeyn. Nynäs - Gnesta. Kul kul. Calle är här nu. Han hade med sig lussebullar. Dom var riktigt goda dom med fast jag saknade russina.

Jag jobbade till 21 igår. Är verkligen inte van vid sånna tider, var helt död när jag kom hem. Deckade vid 22 av utmattning. Men det blev roligare än jag hade trott, det var SÅÅÅ mycket folk. vi hade kö i hela butiken. Tur att M-B och Boo kom när dom gjorde annars hade vi aldrig klarat oss.

Har tänkt lite på det här med designen... Andreas har inte riktigt tid att hjälpa mig så jag får nog ta och luska ut det själv.
Wish me luck!!

Hmm..

2008-12-03 @ 20:52:54
Jag har typ inget att säga idag. Har vart övertrött i två dagar och grinig som en fyraåring.

Andreas occuperade datan hela dan igår så jag hade ingen chans att använda den. Det är tufft att se honom så här, han kämpar så med att bli klar med något att visa upp i sin portfolio. Sönderstressad. Har aldrig sett honom så nere. Det har alltid varit han som varit min klippa och nu ar det min tur att vara hans. Han försöker dölja det med att säga att han mår bra men jag ser på honom att han ljuger. måste vara knäckande.

Har förövrigt hittat en ny skola jag vill gå. Jag skiter i hela KY-utbildnings grejjen för i vår. Det blir nog bara kurser istället. Tänkte läsa upp lite och utöka betygen med lite nytt. Får se hur det går. Och jag ska inte missa några datum den här gången. Har mina ups and downs. Igår orkade jag inte ens tänka på att plugga var så fruktansvärt nere över det hela, men idag stog jag om Em och pratade om att plugga och jag fick lite nytt ljus. Måste bara göra lite mer efterforskningar. Så då vet ni vad jag kommer ägna kvällen till.

¡Chao!

Vill bara...

2008-12-01 @ 22:36:59
Jag avslutar den här kvällen med:

www.hejaabbe.com

Gonatt allesammans!

Godmorgon!

2008-12-01 @ 08:36:02
Idag är Andreas hemma, första arbetslösa dagen. Hoppas han kommer ihåg att gå till arbetsförmedlingen så att han kan få alfa-kassa, eller någon annan kassa för den delen, så vi har lite pengar.

Idag är sista ansökan till en massa skolor jag tänkte söka. Men jag har insett att jag saknar en massa kurser för att vara behörig. Så går det när man inte vet när man är 15 vad man vill göra resten av sitt liv. Så jag tänkte nog skita i att söka dom. Får läsa upp lite kurser i vår istället. Har hittat några bra på distans i halvtakt, så det får nog bli så.

Det blev lite mys igår iallafall. Snart är nog pepparkakorna slt. Tror Andreas har skaffat sig ett beroende av dem. vi köpte 2 lådor i lördags, den ena är slut och den andra är halv tom/full. Tur att dom inte var så dyra.

Älskar min glögg-gryta. Köpte den förra året på konsum.

Knutte ville hjälpa till att julpynta.
Knut ville hjälpa till.

Sen var det juh det här med design på bloggen. Andreas tycker inte riktigt att han har tid just nu, men han ska hjälpa mig. ni får stå ut så länge. Ska fixa till den... Snart.

Ska kramas lite med Älskling innan jag drar till jobbet.
Puss och kram