Tenta

2010-10-27 @ 15:17:01
Det ryktas om att det här ska vara den svåraste tentan på utbildningen. Jag är beredd att hålla med till 100% och lite till. Det gick inte speciellt bra alls faktiskt. Har jag tur får jag godkänt och då menar jag riktig tur! Inte mycket att göra. Lägger skiten bakom mig så får jag väll ta upp det igen om omtenta blir aktuellt.

Extremt duktig

2010-10-26 @ 14:28:19
Men inte på det jag borde göra. Utan på att skjuta upp det jag borde göra och strunta i det. Varför gör jag alltid så? SOlen skiner och jag vill hellre gå ut och ta en promenad men istället sitter jag här och gör ingenting. Jag borde verkligen plugga! Men jag bara skiter i det och istället stiger paniken inför imorgon. Det är dessutom inte det enda jag skiter i... Fan vad jag känner mig värdelös just nu... Tyvärr hjälper det ju inte utan jag bara fortsätter skita i det. Tror att det kan ha att göra med att jag inte har den minsta aning om vad det är jag behöver plugga på. Det har varit en ruskigt lång och stökig kurs, har inte hängt med alls eftersom jag även måste tänka på praktikplatsen, projektet och sedan ytterligare en grej som inte riktigt har med skolan att göra. Jag orkar faktiskt inte. Och då skjuter jag bara upp det till det är försent.

Kanonkväll!

2010-10-24 @ 11:12:38
Tack så jätte mycket för igår ni som var med! Jag hade super mysigt.

Meny
Förrätt: Baconlindad halloumi
Varmrätt: Lövbiffsrullader med bacon och mozzarella, till det serverades hemmagjord Pommes chateau
Efterrätt: Frusen vaniljvisp med Daim

Maten blev bra, sällskapet gott, och stämningen underbar. Det här måste vi göra om! Dessutom lyckades vi hålla undan ganska bra med disken så det är nästan inget att ta hand om idag, vilket vi gillar skarpt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde plugga, men det har jag ingen lust med. Inte just nu i alla fall. Hade behövt putsa fönstrena men det känns som ogjort arbete när det regnar ute. Vi kom väll i säng vid 2 i natt tror jag så när jag vaknade var klockan redan halv 9 vilket är väldigt sent för mig. Hjälpte Andreas stryka hans skjorta och putta iväg honom till jobbet. Fortsatte med Disneydags och Bumbibjörnarna för att följa upp med Micke och Molle 2. Nu är jag här.

Bjuder på lite bilder från bordsdekorationen igår, bara för att jag blev så otroligt nöjd med den.

Fy mig!

2010-10-22 @ 11:56:11
Herregud vad jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden (typ månaderna)

Idag när jag vaknade (för 3dje gången) Så låg det snö på marken och mer kom det från himlen. Något som jag tror att varenda stockholmare reflekterat över. Nu skiner solen och det mesta har smält bort. Phew, inga vinterdäck sitter på än. Om jag hinner kanske jag kan åka till Pappa och tindra med ögonen imorgon.

Idag är STORA städdagen! Det ska bli rent här hemma. Det måste! Imorgon kommer nämligen ett mindre sällskap kära vänner hit på middag. Sånt gillar vi! Det var alltför länge sedan vi gjorde sånt. Tanken var ju att Andreas skulle ha hjälpt till innan han åkte till jobbet. Men på något konstigt sätt så hittar vi alltid annat "viktigt" att göra när han är hemma. Idag blev det att visa mig hur jag smidigt kunde förminska bilderna jag la upp tidigare. Dock var det jag som kom på hur och inte han. Jaja, sånt som händer.

Jag undrar när jag ska ha tid att plugga till tentan på onsdag. Söndag och tisdag antar jag, på måndag är jag nämligen upptagen med annat. Fy så jobbigt med tenta!

Arslet ur vagnen

2010-10-22 @ 11:07:28
Nu har jag tagit mig tid att förminska alla bilder från blekinge-resan och laddat upp dem. Ursäkta dröjsmålet!
Taget från farstubron.


Runt huset där vi bodde.


Andreas ska få rida.


Det gick bättre än förväntat.


Festens outfit.


Vi var även och hälsade på Farfar och tände ljus för Johanna som lämnade oss 3 år tidigare.

It kills me slowly!

2010-10-13 @ 21:11:14
Åh vad jag hatar vårat projektarbete just nu. Det bara strular hela tiden. Så fort man lyckats fixa en grej så strular nästa. Jag vill bara ge upp! Det tar upp all min tid känns det som. När jag inte jobbar med det så tänker jag på det. Varje dag vi har avsatt tid för det så känner jag att jag bara inte vill. Urk!
Ikväll är jag själver. Andreas är på utbildning med jobbet och lever rövare på något hotell för tillfället. Känns tungt att behöva gå och lägga sig ensam. Jag gillar inte det. Jag är så van vid att han ligger bredvid mig, jag är inte sån som njuter av att ha sängen för mig själv. Det är kallt, stort, tomt och ensamt. Urk där med!
Köpte en ny höstjacka igår. Blev riktigt nöjd faktiskt.
Nu är klockan nio och jag är helt slut. Vill bara lägga mig och sova och inte behöva vakna imorgon.

Hemma igen

2010-10-11 @ 21:32:07
Nu har vi kommit hem efter helgens bravader. Eller egentligen kom vi hem igår men då orkade jag inte skriva något. Om man bortser från att vi reste drygt hundra mil inom ca 53 timmar med total restid på ca 14,5 timme så var helgen toppen. Vädret var fantastiskt och allt var helt underbart. Jag riktigt njöt och kände mig så rofylld! Men drömmen kan inte fortsätta för alltid. Nu är vardagen tillbaka. Fotona ligger fortfarande i kameran så jag får kasta in dem här senare.
Nu ska jag ta tillvara på sinnesron och mysa i soffan med min älskade, kanske ta mig en och annan chokladbit också.

Torka, damma, sopa... torka, damma, sopa...

2010-10-07 @ 20:22:10
Det tar aldrig slut! Jag har städat hela dagen och det känns fortfarande lika skitigt. Okej att möblerna nästan står där dom ska nu men allt j*vla byggdamm och sågspån flyger bara runt överallt! Orkar inte längre! Måste se till att packa allt också. Det är sånt som jag brukar vilja göra dagen innan vi åker någonstans (vilket vi gör imorgon) så att det bara är att slänga ner det sista precis innan man sätter sig i bilen. Jag har inte ens hunnit börja med packningen! Tur att vi inte ska vara borta så länge. Ska ta mig ner i tvättstugan och börja ta hand om det som ligger där nere också. Gaaah! Jag vill bara sätta mig i soffan och ta det lugnt en stund! Men det finns det inte tid till...

Vilken ände börjar man i?

2010-10-05 @ 15:27:10
Nu börjar det närma sig. Imorgon kommer dom och byter våra fönster. Nu kommer man inte längre kunna föna håret i draget vid matbordet. Gilla. Däremot måste vi möblera om nästan hela lägenheten för att dom ska kunna göra det och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Måste slita ner alla gardiner och flytta alla blommor. Möbler måste flyttas och jag vet inte hur vi ska få plats med allt på något annat sätt än det redan står. Varje rum kommer ju bli 1,5 meter mindre helt plötsligt. Huvva!

Är det sant?

2010-10-01 @ 18:59:32
Har det verkligen gått 1 vecka sedan jag skrev något? Å det är nästan så att jag skäms. Men det verkar inte bara vara jag som har lite torka. Flera av de bloggar jag läser har stått still ett tag. Det händer ju inte så mycket den här tiden på året. Alla går och väntar på att den riktiga hösten kommer, vilket den i och för sig verkar göra nu. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Vi har vårt projekt i skolan och det bara fortsätter på samma sätt hela tiden. Hemma knallar det vidare som vanligt.
Andreas började sitt "nya" jobb idag. Samma jobb men en ny arbetsplats. Imorse verkade han inte så nere över att behöva åka till jobbet. En liten nytändning liksom. Tycker om att se honom så!