Hemma

2009-01-31 @ 15:32:11
Då var den här arbetsdagen över då. Gud va skönt! Det har varit lugnt och lagom mycket att göra.

Nu tänkte jag faktiskt sätt mig på arslet och glo på mina serier som jag inte han med förra helgen då pappa kom. Borde egentligen plugga lite, mina böcker i företagsekonomi kom igår så nu har jag juh faktiskt möjligheten att plugga. Men jag orkar inte för tilfället. Det blir serier istället. Men sen ska jag göra ett försök. Om det inte blir för sent. Andreas kommer inte förms halv 8 ikväll, längtar efter att få krypa upp i hans armar igen. Har blivit väldigt kär på senaste känner jag.

Tror mig höra soffan skrika efter mig.

Som om någon sparkat mig.

2009-01-30 @ 14:48:09
Dumma mediciner! Mår pyton! "Vanliga biverkningar: Illamående, kräkningar, metallsmak i munnen, darrningar, domningar och stickningar i händer och fötter, yrsel och viss förvirring"
Tack för att jag fick typ alla! Och det här ska man gå på i en vecka. Det ser jag juh fram emot... NOT!!

Piss-jobb!

2009-01-30 @ 11:51:29
Idag är en riktig piss-dag på jobbet. Stämmningen har blivit så fruktansvärd sen den ny kom. Det är favoriseringar och orättvis behandling. Vi som redan arbetar här har blivit helt bortprioriterade. Mestadels Em då eftersom jag vart är så länge och redan kan allt, jag bryr mig inte så mycket om det.
Nä det här är ingen höjdare! Vi vill båda bort så att dom kan älska henne ifred.

Ass-licking-m*ther-f*ckers!

Inte mycket vettigt.

2009-01-29 @ 17:33:19
Jaha, dagen som gått och fortfarande håller på... Vi har gjort massa saker idag fast det känns som om jag inte gjort ett skvatt. Vi började med att åka till byggmarnaden för att köpa skruv till konsollerna till baren. Fortsattte till centrum för att köpa "klutt" till Andreas, gick en repa där. Försökte hitta några kul gardiner men det fanns ingenting av intresse. När vi kom hem så började vi skruva på baren men kom inte ens halvvägs till det var dags för mig att åka till komvux. Min lärare var sen så jag han kanske ha en halvtimmes genomgång innan det var dags att sticka till läkaren. Där gick det också bra. Hoppas på att medicinerna hjälper nu. *håller tummarna*  Tillbaka hemma hade Älsklingen spänt alla skruvar i alla stolarna så nu sitter man stadigt vid bordet igen. Dutti pojke! Har även övertalat honom att beställa sin dator som han plockat ihop från diverse nätbutiker och inte kunnat bestämma sig om i flera dagar.

Nu står älskling och tjuvläser över min axel och vill att jag ska komma och hålla ner bänkskivan så vi hinner klart med baren innan vi ska på födelsedagskalas. Svärmor fyller år.

Har jag tur kan jag fösa Älskling ur stolen ikväll innan vi går och lägger oss och skriva nått snabbt.

Jaha...!

2009-01-27 @ 12:51:08
Guud va jag älskar mina katter ibland... Inte! Kom hem nu på lunchen och blomman som vi fick av Malin i lödags var trasig. Då har våran älskade Tiger haft omkull den så krukan hade gått sönder och nästan all jord var borta från krukan. Aja han är bara en katt så jag får väll gå och köpa en ny kruka och lite blomjord. Den höll juh ialla fall i 3 dagar.

Perfektionist?!

2009-01-27 @ 11:30:09
Provtagningen igår var inte speciellt farlig. Har hört från både höger och vänster att det ska göra så förbannat ont. Det var inte värre än en vanlig gyn undersökning, lite obehaglig helt enkelt. Matten gick väll också bra. Det gick väldigt fort i genomgången men jag tror jag hajjade ialla fall kanske hälften. Resten får Älskling hjälpa mig med. Kom även på varför jag ogillade matte lärare så när jag var yngre. Jag har alltid varit noga med hur det ser ut i  mitt matteblock, sitter och räknar rutorna så att det ska se i stort sätt perfekt ut, och så ber man om hjälp, läraren kommer, snor pennan och börjar frenetiskt skriva i blocket. Dom följer inga rutsystem och dom skriver alldeles för hårt så att det inte går att sudda bort. Mitt block ska vara perfekt! Det var därför jag slutade be om hjälp i skolan och det var därför jag drog mig för att fråga igår. Perfektionist!?! Jag vet inte. Hon fick i alla fall visa på ett kladdpapper sista gången.

Det började en ny på jobbet idag. Vet inte riktigt vad jag tycker mer än att det redan märks en viss favorisering från Chiefs och Mrs.S's sida. (många S där) Jag fick ett jätte dåligt första intryck men hon ska få några chanser till. Em verkar inte heller så förtjust i henne. Vi får se i slutet av veckan hur det gått.

Jag har även fått ont i min högra stortå. Inte på nageln eller på sidorna så det är inte nån nageltrång. Utan jag har ont på tåns motsvarelse till fingertoppen. Och det gör extremt ont, har vart så sen i lördags men jag kan inte komma ihåg att jag slagit i den eller något. I natt vaknade jag flera gånger för att täcket låg emot  och det gör ont att ha strumpor på mig. Skor ska vi inte ens prata om. Då är det jätte kul att ha ett jobb som man står på hela tiden. Blä!

Ska halta vidare och göra något innan lunch. Kanske kan få bort en kartong innan jag haltar mig hemmåt till älsklingen som jag övertalat att stanna hemma och laga mat till mig. Han får göra vad han vill efter det.

Länge sedan

2009-01-26 @ 11:57:26
Det var länge sedan jag sov så dåligt som jag sovit i helgen. Vaknade halv 5 både på lördagen och söndagen. Och i natt har jag inte fått sovit mycket alls. Andreas har vridit och vänt på sig hela natten och fått för sig att han ska ligga på mig. Suck. Hoppas på en bättre natt i natt.

Åkte och hämtade Älskling på jobbet igår, han var inte riktigt klar när jag kom så jag gick in på jysk en sväng. Vi gick därifrån med nya handukar till badrummet. 3 bad-handukar, 6 hand-handukar och 3 gäst-handukar i snygg petrol, eller turkos som dom kallade den där.

Så nu har jag det också. Har tjatat som fanken på Andreas sen vi flyttade. Det gick bara på 500:- för 12 handukar, jag är nöjd.

Pappa kom och bytte batteriet på min bil också, så nu funkar den. Den gjorde det igår ialla fall. 800:- batteri också. Suck den där bilen ruinerar mig! När han ändå var på plats hjälpte han mig att sätt upp gardinstängerna som var kvar!! Yeah!! Så nu har jag gardiner i alla rum. tyvärr avr juh dom som jag ägde för korta så jag måste köpa nya och dom är i helt knasiga färger jämfört med resten i rummen men det får gå så länge, ekar inte lika mycket nu.

Ska strax gå hem till älsklingen och äta. får se vad han har trixat ihop idag.

Trött

2009-01-25 @ 20:40:29
Jag är så trött på mat! Tött på att laga den och trött på att se den. Just nu är mat skit tråkigt. Har ätit två ägg och en toast idag. Jag orkar liksom inte. Har ingen inspiration.

Vad gör man!?

Åter regn.

2009-01-25 @ 09:58:11
Det regnar... Idag igen. Härligt med svensk vinter i stockholmsregionen.

Min bil slutade funka helt igår! Batteriet var så dött att till och med centrallåset slutat funka. Det ni, det händer inte ofta. Pappa skulle till haninge och hämta mamma så han svängde förbi biltema och köpte ett nytt batteri så nu j*vlar. Får se om han tittar förbi så vi kan sätta i det. Ska juh på cellprovtagningen i morgon och komvux. Och i det här vädrat är det inge kul att gå. Lite lat är man juh även. Håller tummarna.

Idag står Matte på schemat, Måste plugga lite. Har inte orkat på hela veckan så jag måste ta tag i det. helt enkelt. Men först lär det bli lite serier. Har juh inte sett på varken One tree hill, gossip girl eller Desperate housewives på tre veckor. Så jag har 9 avsnitt att ta igen... Mmm va jag ska mysa. Sen ska jag räkna, annars blir älskling arg på mig.

Nu förflyttar jag mig till soffan helt enkelt.

She's baack!

2009-01-23 @ 09:30:38
Mrs S. är tillbaka idag. Antar att hon var tvungen eftersom Em är ledig. Annars hade det bara varit jag och Chief, kunde ha blivit tight. Hoppas hon lämnade basiluskerna hemma!

Totalt värdelös.

2009-01-22 @ 20:26:01
Jag är totalt värdelös på att göra som jag planerat. Tyckte juh att det skulle bli så fruktansvärt skönt att vara själv några timmar och göra allt som jag i vanliga fall inte hinner med. Men jag kom hemm och dog i soffan. Har bar suttit och dö-glott på serie avsnitt som jag redan sett. Jag tappas lusten så när jag kommer hem. Jag orkar ingenting! Tror det är för att jag jobbar hela dagen och när jag kommer hem så ser jag allt som Sambo inte har gjort. Är faktiskt väldigt trött på att jag måste påminna och visa vad han ska göra. Som häromdagen, Han visar jätte stolt att han faktiskt har tagit bort en massa överflödiga växter i akvariet och det var väl bra i och för sig, men det ända jag kunde se var att han inte hade rätat upp pumpen som jag har bett honom att göra i flera veckor. Jag vägrar i ren protest! Det här kommer bara bli ett bittert självömkande inlägg om jag inte rycker upp mig. Så vi byter ämne.

Min läkare skulle ha ringt nu i januari men har inte hört av sig så jag fick ringa själv och boka in en tid. Så nu ska jag träffa henne på torsdag nästa vecka. Sen var det den där cellprovtagningen. Ska på den på Måndag tänkte jag så jag har det ur världen. Ska juh till komvux på måndag också, två flugor i samma hus.

Ska kolla lite försäkrinar och grejjer nu så jag kan skriva över bilen på mig. Har juh fått papprena om jag inte skrivit det tidigare. Bara att fylla i och skicka in. Nervis, Nu ska bilen bli min och jag vet inte om jag vill det... Eller jo det vill jag nog. om den inte krånglar. Hehe Like that would happen.

Epidemin är nära.

2009-01-22 @ 13:47:47

I måndags gick Chief hem för att han mådde illa, igår gick Mrs S. efter att ha lämnat frukosten på toan. Vem står näst på tur?? Mrs S. är hemma idag med, går bara och väntar på att jag ska börja må illa och kräkas hejdlöst! Inbillningsjukan har i alla fall slagit till på både mig och Em.

NKC

2009-01-22 @ 08:42:28
Ringde till NKC igår för att kolla vad som hade hänt med min företagsekonomi och för att få inloggning till Fronter. Jag var struken ur kursen eftersom jag inte hade vart där första lektionen, som jag för övrigt inte ens visste när den var. Men det ordnade dom. Jag fick även inloggningen men den funkade inte, så jag fick ringa dit igen för att prata med någon som inte visste, som skickade mig till någon annan som inte visste, som skickade mig till en tredje som faktiskt fixade det. Så nu kommer jag in där också. Skulle även ringa läraren och bestämma hur vi skulle göra eftersom jag jobabr när lektionerna är. Distans... Pyttsan! Fick tag på henne efter att jag jagat henne på telefon i 3 timmar. Fick komma dit senare igår kväll. Så nu ska jag plugga Företagsekonomi också. Yeeeh!
Beställde kurslitteraturen i går också. 750 spänn!! För 3 böcker. Mama mia! Men jag behöver dem juh så det är bara betala och se glad ut. Hoppas dom dimper ner snart.

Älskling ska faktiskt jobba idag. Lite cash på kontot!! Borde gå och väcka honom nu innan jag sticker, han sover så sött fortfarande. Han slutar inte förens 19 ikväll så jag får lite tid för mig själv att göra allt det där som jag annars inte hinner. Ska bli skönt.

Bilderna från helgen.

2009-01-20 @ 21:33:24
Nu  tar jag mig tid. Har slängt bort babe från datan och här kommer dom.


Skrutten ville med.


Huset i karlskrona. Det känns mycket mindre nu än när jag var liten...


Runt huset i Karlskrona


Farfar. Saknar dig.


Högst upp till höger, bredvid balkongen bodde vi i Kävlinge. Riktigt mysigt samhälle, lite känsla av brittisk småstad.


Öresundsbron.


I mitten där är ett jätte-växthus. En ända stor glaskupol.


Ett arkitekt-projekt runt Turning Torso. Massa olika arkitekter har fått bygga varsitt hus. Inget är det andra likt.


Fler hus ur arkitekt-projektet


Le Magnifique Turning Torso.


Rockers i Kävlinge

Senast 23...

2009-01-20 @ 10:37:23
Som ni vet var andreas borta igår kväll. Han var på möte på giganten. När jag pratade med honom sista gången sa han att haskulle vara hemma senast 23, det skulle juh bara vara ett möte. 23.30 ringer jag honom. och tycker att nu måste juh mötet var slut så jag kan inte störa. När han väl svarar efter några signaler så visar det sig att han sitter och väntar på att Tommyboy ska komma tillbaka och hämta upp honom. Jaha dom har alltså inte ens åkt ifrån Södertälje. Varför har han inte ringt?! Han vet juh hur orolig jag blir för minsta lilla. "Oj jag glömde det" blev svaret. Då blev jag arg, det är för mig omöjligt att glömma en sån sak som att ringa till min Älskling och tala om att jag blir sen! Jag sov när han kom hem.

Imorse var det samma visa igen, han kan bara inte komma upp ur sängen, det spelar ingen roll hur många gånger jag väcker honom. Igår sov han helt när jag gick. Idag hann han få på sig lite kläder iallafall innan. Måste snart ringa och påminna honom om att han ska komma till jobbet vid 12 för då kommer min Farmor och lunchar.

Chief är här idag igen, trots magknip. Jag går bara här och väntar på att kräksjukan ska bryta ut och släppa lös nån j*vla epedimi här på jobbet. Då får dom problem!

Juste får inte glömma att lägga upp bilderna från helgen ikväll också. Var för arg igår för att komma ihåg.

Nä tillbaka till uppacket.

Ibland alltså...

2009-01-19 @ 21:06:54
Kom precis hem från Komvux. Efter att pappa startat bilen med startkablar så bar det av. Gick några förvirrade varv på sjukans plan 6 och kom tillslut fram tilld et jag trodde skulle vara mitt privata möte med min lärare. NÄ! För där sitter en hel bunt med personer och lyssnar på en genomgång av typ första kapitlet i A matten. Ja där kliver jag in, hamnar på första raden och får plugga själv. Har inget papper förutom det enda halvfulla ark som låg kvar i Ems bok jag lånat så jag får göra så gott jag kan. När pappret började ta slut blev det till att räkna långsammare. Tro nu inte att jag räknar fort, jag och Babe hade smygstartat i Karlskrona så jag hade fattat vinken lite innan. Okej. Lektionen är slut och vi som vill går vidare till en datasal för att gå igenom hur Fronter (programmet NKC använder sig av) fungerar. En baggis, om man hade en inloggning, vilket jag inte har, får ringa expeditionen imorgon. Efter genomgången gick jag ner till bilen för att se om den ville starta. Fick inte upp dörren eftersom den strular, svor några gånger och kom efter några minuter in. Som tur var ville den starta. Kommer hem till 2 skrikande katter som vill ha mat. Men det finns ingen mat som älskling så snällt påpekade i morse när han tog den sista. Så tack min kära för att du var så omtänksam och gick och köpte ny innan du åkte nu när du har suttit hemma hela dagen och klagat på att du inte har något att göra. Känner ni sarkasmen i det hela?! Det var bara till och vända och gå ut i regnet igen.

Nu är jag hemma, katterna har fått mat och jag har köpt mig ett Matte-block. Kurrar lite i magen men jag är på för dåligt humör för att ställa mig och laga någon mat. Älsklingen kommer hem sent men jag slipper hämta honom i alla fall.

Mrs. S kom ner idag och sa att vi inte skulle använda toaletten där uppe eftersom Chief troligen är magsjuk. Skönt tyckte vi att han går hem. Men NÄ! Han ska sitta kvar i några timmar till och smitta ner hela personalen. Jag har inte råd att bli sjuk. Det är lustigt att man blir så nojig när någon är sjuk. Höll andan när jag var inne på kontoret varje gång, ville inte prata med honom för att jag var rädd att bli sjuk, inte ens i interntelefon. Vi får hoppas på det bästa.

Borde sätta mig och räkna lite matte nu men jag skulle gissa på att jag kommer hamna framför Tv:n med min snoriga näsa och dåliga humör. Tar med mig boken i alla fall så får vi se hur det går.

Tillbaka på hemmaplan.

2009-01-19 @ 13:04:00
Nu har jag kommit hem igen. Eller ja vi kom redan igår men vi mellanlandade hos mamma och pappa och åt. Så vi var inte hemma förens vid 22 så jag orkade inte dra i gång datorn och skriva något. Nu har jag inte tid istället. Är bara hemma på lunchen och tänkte klottra ner något.

Och nu har jag gjort det så det är dags att vända tillbaka till jobbet.

Ska juh förövrigt till Komvux i kväll.. Får se hur det går med att hitta lärare och sånt, det kan juh inte var så svårt.

Återkommer mer om det ikväll.

Trötter

2009-01-18 @ 00:52:58
Är fortfarande hos Johnny och Vera. Idag är Veras lillasyster med sambo här också så vi har introducerat dem i Guitar Hero's förtrollande värld. Har juh nyckter kväll i kväll eftersom jag ska köra tillbaka till Karlskrona vid 9 i morgon. Börjar känna att det är dags att sova snart. Men det kan bli svårt då vi sitter i soffan vi ska bädda i. Vi var i centrala Malmö idag. Jösses vad det blåste och vi körde vilse. Tur att vi hade GPS. Så vi har tittat på massa roliga hus och självklart Turning Torso. Hade inte sett den på riktigt förut. 

Är lite orolig att Fredrik kommer sova imorgon när vi kommer och att vi hinner åka innan han vaknar. Känns lite dumt att ha brännt 145 mil på en helg för att träffa folk och man inte ens får se vissa. Bara höra dem snarka på andra sidan väggen och höra dem i bakgrunden när man pratar med mamma. Snacka om att vi kommer ha gått om varandra då. 

Jag kommer försöka lägga upp lite bilder från helgen när jag kommer hem imorgon. Vi får se hur sent vi kommer iväg, det tar juh ändå 2 timmar till Karlskrona och sen ytterligare 6 timmar till Nynäs. Har varit lite dålig på att fota, inte min starka sida men jag har i alla fall försökt.

Ska nog vara lite socialare nu tror jag. Får se när sällskapet tröttnar på att sjunga i min "säng", annars är jug ju i och för sig väldigt bra på att somna på fester ändå. 

Skriver som sagt mer i morgon. Forsatt trevlig kväll/natt!

Guitar Hero i Kävlinge

2009-01-17 @ 00:09:42
Nu sitter jag i Kävlinge. Andreas var kissnödig nästan hela resan ifrån Karlskrona och hit. Haha. Dom har så fint här hemma , riktigt avis nu alltså. Det lär bli lite singstar senare också. Vi får se. Så här går det till som sambo till en tv-spelare. Tur att jag och Vera har varandra så vi kan prata lite bäbisar och annat som faktiskt intresserar oss, så Andreas och Johnny kan spela sina spel. Nu blir det tydligen singstar. Så jag ska se om jag kan sno datan i morgon också så kankse det kan bli ett inlägg då med. 

Sov gott allihop!

Framme

2009-01-16 @ 09:49:20
Haha jag hittade en dator. Nu är jag i Karlskrona. Vi kom fram vid 2 i natt. Det gicvk bra ner, det blev en tvärnit och nära döden upplevelse. När man kör så här i skogarna så händer det ibland att en och annan älg springer över. Men det var pappa som körde så jag kände mig säker. Men det var ganska chockerande att vakna i en tvärnit och se en älgkalv dra över vägen. Så man hade rätt ont i magen några kilometer. Men nu har vi ätit frukost och tagit morgon ciggen. Vi ska ut och ta en promenad i solen lite senare. Ska tvinga med älskling ut också. han behöver komma ut och röra lite på sig nu när han suttit hemma hela veckan.

Det är så himmla vackert här nere, och jag får så många barndomsminnen sen farfar bodde här. Jag springer runt och pekar överallt som ett lite barn och visar Andreas allting. Fredrik var tvungen att jobba så jag kommer nog inte träffa honom förns på söndag. Vi får se när vi åker ikväll om han har hunnit komma hem.

Ska nog återgå till att vara lite trevlig medsläkten nu. Skriver jag inte tidigare så skriver jag på måndag.

Kram kram

Lite ang. helgen som kommer

2009-01-15 @ 10:50:13
Min dator har pajjat. Eller inte hela datorn men skärmen funkar inte. Vi har en reservskärm men Andreas var för lat för att ställa upp den på skrivbordet. Så jag hade tagentbordet på skrivbordet och skärmen på golvet. Så jag orkade faktist inte skriva nått. Packade inför Malmö-resan ikväll istället. Det ska bli så skönt att komma bort några dagar. Det bär av till Karlskrona ikväll med mamma och pappa och imorgon åker jag och Andreas vidare till Malmö, är där hela lördagen.  Söndag morgon åker vi tillbaka till Karlskrona och hämtar upp mamma och pappa för att ta oss hem. Har längtat i flera veckor. Hoppas jag får träffa Fredrik då också. Har inte sett honom på nästan 3 år. Pappa sa att han flyttat tillbaka till Sjötorp.

Knutte skulle vara med när jag packade. Han vill inte att vi åker. Eller han vill inte flytta till ösmo över helgen. (Lillebror blir "barnvakt") Fast han vet nog inte att han ska göra det heller, det kommer när han ska packas in i buren ikväll. Men i alla fall, han hade krupit ner i min väska igår när jag skulle packa. Han var så söt. Det kommer bild senare med tanke på hur min dator fungerar för tillfället.

Fick panik igår. Jag hade inga byxor att ha på mig. Jag ar ett par som jag jobbar i men dom trivs jag inte direkt med och dom är inge kul att åka bort i. Alla andra är det hål i. Så jag fick panik-laga ett par så jag hade nått att ha på mig i helgen. Blev riktigt bra. Syns nästan inte alls.

Så eftersom jag kommer vara i Malmö i helgen så tar jag lite semester från bloggen. Tänker inte ge mig in på det här med mms bloggandet. Inte den här gången i alla fall.

Kanske slänger in nått inlägg senare idag men annars så önskar jag er en härlig helg redan nu.

Dutti flikka

2009-01-13 @ 21:07:49
Har väll lite halvt om halvt bestämt mig för att göra något åt det här med att komma till min målvikt. Så idag har jag vart ganska ordentligt taggad på att träna när jag kom hem. Andreas skulle till gymmet med sin bror så då kunde jag hålla på som jag ville här hemma. Ville dra igenom hela yoga passet på WiiFit. Gör iordning allt och förbereder mig. Drar igång Wii'et och inser att Andreas har lånat ut kontrollerna till sin bror. Happ då gick inte det. Tänkte att jag istället kunde köra ett pilates pass, men det var så länge sedan sist att jag inte kommer ihåg alla övningar. Så jag grejjar en video på datan men lyckas inte få över den till Xboxen. Så då gick inte det heller. Så det blev typ massa olika situps och andra mag-övningar i en halv timme och sen gick jag för att möta Andreas som var på väg hem från gymmet.
Och det här med att jag troligen kommer sluta röka i år börjar kanske ta sig det med. Nu börjar jag juh blir lite skrovlig i halsen också så jag tänkte inte röka så mycket kommande dagar. Ivanliga fall röker jag ungefär 10 cigg om dagen. Idag har jag "bara"  rökt 6 stycken hittills. Kommer max bli en till ikväll. Så lite duktig känner jag mig i alla fall. Ska juh till Malmö i helgen också och varken Johnny eller Vera röker och dom har ingen balkong. Så jag gissar på att det inte blir så mycket då heller.

Faxade iväg mina gymnasiebetyg idag och en lärare från komvux ringde på eftermiddagen. Jag börjar med Matte C'n på måndag. Ska komma dit efter jobbet och leta reda på läraren så vi kunde prata och planera lite. Bara företagsekonomin kvar då. Får kanske ringa SYV imorgon och se hur det blir.

Har fått en kallelse till cellprovtagning också. Liite rädd är jag. Måste dock boka om den. Tiden passade inge bra. Får försöka komma ihåg att göra det imorgon på morgonen. Dom har juh lunchstängt när jag har lunch. Så praktiskt att ha stängt när alla andra är lediga. Sjukvården i ett nötskal.

Nu blir det lite kramar i soffan för min del.

Knut i magen.

2009-01-13 @ 15:21:56
Hade just en kund inne som ville kolla på knivar. Den första han lyfter upp är den som jag blev hotad med förra sommaren. Ja, jag blev knivhotad på jobbet med en av våra egna knivar. Den ligger fortfarande kvar i skåpet. Nu är det dock låst. Men jag hatar den där kniven! Hatar han som höll i den också. Måste gå och sätta mig en stund, känner mig yr och det är tufft att andas. Fan att det ska vara så jobbigt!!

Här går det undan

2009-01-13 @ 10:08:02
Andreas hade ockuperat datorn igår kväll med. Ska väll egentligen inte klaga eftersom han gjorde sina arbetsprover. Men lite drygt att uppddatera på jobbet.

I alla fall, ringde SYV på NKC igår för att kolla om jag gjort rätt med min ansökan till komvux. Men det var helt åt helvete. Jag hade missat totalt att dom hade alla kurserna jag ville läsa här nere i Nynäs. Så hon trodde inte att jag skulle få det beviljat att läsa i en annan kommun. Så hon skulle fixa in mig här hemma istället. Alla lektioner började igår men hon skulle försöka fixa det ändå. Så om några dagar kanske ni läser en blogg om en komvux studerande Sara. Sen komemr juh nästa problem med att jag jobabr heltid. Frågan är hur jag ska lösa det. Vet inte om jag komemr orka både och. Det får framtiden avgöra.

Ska hjälpa Em nu. Kommer troligen tillbaka senare under dagen eftersom det är sten dött här.

Kram kram

Min höft...

2009-01-12 @ 11:23:08
Min högra höft krånglar. Gör ap-ont började redan igår när vi låg hem men då var det bara lite och ibland. Typ som sendrag. Nu är det hela tiden och jag får halta, som inget blir bättre av att man gör. Skit också! Kan inte gå i trappor. och det är juh kul på jobbet när man ska springa runt och visa folk olika saker. Blä

 Snart får jag gå hem till älsklingen och äta lite mat. 

Helgen som gått

2009-01-12 @ 08:53:06

Pappa fyllde år i fredags så vi var där och fikade. Fick även lite mat av mamma. Lördagen jobbade jag för att sedan komma hem och fira Andreas pappa hemma hos oss vid 4. Vid 7 sen så bar det av till Jajja och Dida. Jajja fyllde också år. Där var det lite suprise suprise. Dida hade fixat utan att Jajja visste något. Inget fancy, bara vi närmaste. Så vi drog av lite Sing star- tävlingar. Och som jag gissade redan innan så blev det utgång och man vaknade med en stor blå TG-blobb på handleden. Skit tråkigt var det. Jätte dålig musik och massa onödiga tjaffs. Drack inte så mycket dock så jag var fräsch på söndagen. Det var däremot inte älsklingen. Så vi satt hela dagen i soffan och degade. Brukar bli så stressad av det men jag kunde inte göra så mycket annat, hade så fruktansvärt ont i nedre regionerna av magen, typ mensvärk fast utan mens. Äggstockarna?? Lite orolig blir man eftersom det inte är första gången jag har så ont. Kunde inte röra mig periodvis. Älskling var ganska duktig på att ta hand om mig.

En ny vecka har ko mmit och det är tillbaka till jobbet som gäller. så jag måste kila.

Skriver kanske lite senare.

Rutiner

2009-01-08 @ 21:10:54

Okej, idag har temat på jobbet varit "fuck off and die!". Det har bara varit konstiga människor som varit inne och deras ända mål med dagen måste ha varit att göra oss som arbetar där förbannade. Så efter varje kund har man tänkt i sitt stilla sinne "Fuck off and die!". Både jag och Em.

Har beslutat att sätta rutin i mitt liv. Måste göra det nu. Vill vara nöjd. Ska lägga upp ett schema för mig själv och min vardag och följa det så gott jag kan. Sen kan man börja tänka på att gå vidare. JAg kan juh till exempel inte skaffa barn om jag inte har rutin på mitt eget liv. Så det är lika bra att börja nu! Hur orkar våra mammor? Hur fick dom allt att gå ihop? Min mamma är den bästa! Hon finns alltid där och stöttar och hjälper mig så fort jag behöver, Gråter när jag gråter och skrattar när jag skrattar. Jag älskar henne helt enkelt!

Så nu ska jag sova och imorgon snär jag vaknar är en helt ny dag och en vändpunkt för mig.

Hoppas jag.

Godnatt!

Weeee!!

2009-01-06 @ 21:33:25
Jag har hyllor i vardagsrummet! Andreas och jag fixade alldeles själva. Han är nog rätt bra på sånt där i bland ändå. Pappa kom förbi en sväng för att kolla till oss... Vi hade lite skruvproblem ett tag. Men vi bytte skruv så det är väll kanske inte optimalt men dom sitter på väggen. Vi pratade om att byta skruv vid senare tillfälle men jag tror inte det kommer bli av.

Riktigt nöjd!

Åt helt vegetariskt ikväll... Avokado, bulgur och feta med vitlöks kaso och apelsin sallad till. Andreas tyckte det var jätte gott, vet inte riktigt vad jag tyckte. Var lite stompigt och enformigt. Men men, det var kul att prova.

Knutt börjar få lite hull nu. Jätte skönt. Han var så fruktansvärt smal ett tag, man såg ryggraden på honom när gick när det var som värst. Så skönt att han mår bättre! Lilla älsklingen.

Tillbaka till jobbet imorgon igen.. Ångest! Vill verkligen inte. Måste kolla allt med ansökningar och studielån också. Måste därifrån. Vill bara inte längre. Men om jag bara ser till att söka så löser det sig nog. Känns som om det kan göra det. Måste bara ta mig i kragen.

Ska gå tillbaka till Babe nu och se på lite när han spelar innan jag går och lägger mig.

Gaahh!!

2009-01-04 @ 09:35:09
Otroligt rastlös idag. Har ingenting att göra.. eller det fins saker att göra men så fort jag börjar så tröttnar jag. Blev irriterad på att älskling inte kan låta mig göra saker själv också. Tänkte juh som sagt ringa pappa och be honom hjälpa mig sätta upp hyllorna. Nämnde det för Andreas och fick "men tänk om du sätter dom fel" som svar. Vaddå fel?!?!?! Hur fel kan man sätta en j*vla hylla?!?!? Jag blir så less på hans kontrollbehov och perfektionism ibland. Han gör det inte själv och någon annan får inte göra det. När ska då saker bli gjort?!?!? Har juh fortfarande 7 flyttkartonger kvar att packa upp och jag kan inte packa upp dom för vi har inga hyllor att ställa sakerna på!

Och så går det bara runt runt i vårat hem. Det är massa som ska göras, men inget kan göras förns någat annat har gjorts och följer man allt till starten så är det något som Jag inte får göra själv. Så det står helt still här hemma.

Så nu försöker jag hitta på något jag kan göra utan hans medgivande, men ingenting är lockande. Återkommer senare om hur det gått för mig.

Briefly

2009-01-03 @ 20:17:15
Blä, mår inge bra. Är nog inte så bra att leva på mackor hela dagen. Jag som skulle ändra mina matvanor. Suck.. jaja små misstag gör vi alla. Andreas ska mickla ihop något att äta nu å så ska vi kolla på "Bourne Ultimatum". Har sett dom första två tidigare kvällar.
I morgon är jag ledig. Vad ska jag hitta på då tro? Kanske ska ringa pappa och kolla vad han har för sig, så kanske jag kan få upp dom där förbannade hyllorna i vardagsrummet. Det skulle vara något. Och lite gardinstöänger kanske. Hoppas hoppas. Annars känner jag mig själv allt för väl så jag kommer nog ligga på soffan och glo på dumburken, kanske läsa ut boken som jag tröttnade på för några månader sen om jag känner mig manad. Är det fint väder skulle jag vilja gå ut och gå. Men som sagt det lär inte bli av för jag är för LAT. Det är så tråkigt att vara själv.

Nä måste nog kila nu annars blir Andreas arger på mig om jag inte håller honom sällskap.

Jag återkommer imorgon.

2009 är året då jag...

2009-01-02 @ 20:09:32

...Förhoppningsvis börjar plugga.

...Troligen slutar röka igen.

...Börjar ta bättre hand om mig själv.

...Lägger energi på att nå min målvikt.

...Byter jobb.

...Börjar äta mer grönsaker.

...Byter matvanor.

...Tar kontroll över mitt liv.

...Blir en bättre sambo och flickvän.

...Packar upp dom sista flyttkartongerna.

...Åker på ensamsemester med Älskling.

...Planerar att åka till fjällen.

...Slutar att vara lika bitter.

...Köper bil.

...Försöker sluta småäta lika mycket.

...Ska göra mitt bästa för att hålla det städat hemma.


2009 är året då jag försöker, in i det sista, att nå mina mål jag satt upp.

2008 var året jag...

2009-01-02 @ 20:07:21

...Flyttade ihop med Andreas igen

...Skaffade en lillebror åt Knut.

...Köpte lägenhet.

...Körde på körskola för första gången sen jag var 16.

...Tog körkort

...Gjorde medeltidsveckan på två dagar.

...Sov utomhus i hällande regn.

...Åkte på kryssning för första gången.

...Fick en ny arbetskamrat för 5 gången på två år.

...Blev bäst betald i familjen Lindman/Lundberg. (Fast med samma inkomst som tidigare.)

...Hade ännu ett halvårs bråk med någon nära.

...Drack rödvin och tyckte det var gott för fösta gången.

...Kom fram till att jag inte längre kan vara kvar på mitt jobb.

...Sökte till högskola, utan att komma in.

...Var i en fruktansvärt mörk period och så mig själv som ett misslyckande.

...Fyllde 22.

...Startade bloggen.

...För första gången ansåg mig vara lycklig. (Om så bara när jag var med Älskling)

...Fick en veterinär räkning över vad jag egentligen hade råd med.

...Drack totalt 2 glas läsk.

...Började älska kolsyrat vatten.

...Köpte diskmaskin.


2008 var året jag gjorde mer än jag kommer ihåg att skriva ner.

Typ.. hm...

2009-01-02 @ 16:32:07
Står på jobbet, det har vart full rush hela dagen och nu bara dog det. Skit knäppt. Borde kanske göra något vettigt istället men har ingen ork. Aja.

Ska ta tag iallt det jag blundat för i några dagar.

Kram

Några snabba.

2009-01-01 @ 15:37:20
Gott nytt år allihop! Några bra nyårslöften?

Tänkte bara slänga in några snabba ord. Johnny och Vera sov kvar och lite senare blir det tacos. Går dagen var riktigt lyckad. Maten var god och fyllan var inte särskilt hård. Vilket har gjort den här dagen mycker mer behaglig. Andreas lyckades hälla ut en halv burk graddfil på mattan i köket men annars var det inget stök. Lite guitar hero och singstar och massa folk efter tolvslaget. Vi gick upp på bärget här bakom oss. Herregud vilken utsikt!! Vi såg hela nynäs och vände vi oss om så såg vi även raketrna i Ösmo. Riktigt häftigt!

Tänkte kanske kopiera Sarahs idé med en sammanfattning av året som gått. Men vi får se hur det blir med den saken.

Tänkte gå tillbaka till mina gäster nu så skrivs vi en annan gång.

Kramkram