Inspirationstorka

2010-11-30 @ 20:30:03
Vet inte hur jag ska gå vidare med projektet, vet inte vad jag ska laga för mat, vet inte vad jag ska skriva och vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Uhu! Det är så tråkigt när det är så här.
Det ligger en Tiger någonstans i mitt vardagsrum och sussar så sött. Liksom piper i andningarna när han sover. Gullis!
Bilden är från ett annat tillfälle då han lät likadant

Nu blir det andra bullar!

2010-11-26 @ 14:49:36
Senaste inköpet
Inviger med att baka Lussebullar tror jag.
Ska bara städa köket först....

Ingen rast, ingen ro.

2010-11-24 @ 22:19:39
Jag har bara inte tid. Inte med något.
Projektet ska vara inne på fredag kl 12 och jag vet faktiskt inte om vi hinner färdigt.
Presentationen ska göras på torsdag nästa vecka och den har vi inte börjat med än.
Praktiken börjar den 6/12 och jag har fortfarande inte hittat någonstans att vara. (Fick nej på intervjun av flera anledningar, dock ej kompetens, om jag missat att skriva det, skulle återkomma vid nästa tillfälle.) Får dock vara hos Svärmor igen men det kan ju tyvärr inte leda till något framtida jobb. Bättre där än ingen stans. Och där vet jag ju att jag trivs!
Första advent i helgen med pyssel och julbak. Det ska upp gardiner och stjärnor och bakas lussebullar och pepparkakor.
Måste iväg till Haninge, Cykeln ska in i förrådet, Andreas har julbord med jobbet och mitt i allt detta så ska vi ha tid att träffa varandra och umgås! Jag önskar att mina dygn var några timmar längre och att jag inte behövde sova så mycket som jag gör.

Var sak tar sin tid och det går bara att göra en sak i taget. Nu... Sova!

Mycket för en dag, känner mig låg.

2010-11-18 @ 17:11:50
Förra tentan gick nog så åt h*lvete som det bara gick. Har aldrig fått så dåliga resultat på ett test. Jag är en av alla som lämnat in för överklagan, tycker inte att bedömningen är rätt. 20/38 i klassen blev underkända. Verkar inte riktigt vara eleverna det är "fel" på eller hur. Räknar inte med att jag kommer få igenom överklagan heller så det är bara att börja plugga till omtentan.

Tentan idag gick desto bättre. Kände mig inte osäker på något direkt och räknar skarpt med godkänt och troligen också VG (vilket är högsta betyg).

Intervjun för praktiken gick ganska bra tycker jag, det gick så snabbt att jag inte riktigt hann reflektera över det. Svar skulle komma igår eftermiddag eller idag men än har inget kommit. Håll mig på halster lite till vettja!

Sen står jag inför en tuff period. Vet inte hur jag ska hantera den. Som det kontrollfreak jag är så har jag extremt svårt för att ta saker och ting som det kommer och hoppas på att det löser sig. I det här fallet är det det enda som är möjligt. Jag kan inte planera och bestämma hur det ska gå och det sliter mig i bitar och får mig att må så fruktansvärt dåligt. Det går dessutom inte bara ut över mig vilket gör det hela ännu värre. (Jag vet, mina älskade flickor, att det bara är upp till hur jag känner och mår, det har ni gjort klart för mig och jag älskar er för det. Men jag kan inte hjälpa att jag känner som om jag förstör för er med.) Skönt att det är ett tag kvar tills dess! Innan dess har jag flera andra huvudbryn att ta tag i.

Tummen upp

2010-11-15 @ 15:14:14
Oh, en sån där dålig dipp igen! Inte ett inlägg på nästan en vecka. Ska på intervju i Tullinge i alla fall för praktikplats. Får se hur det går.

Vi har fått tag på föreningen angående köksrenoveringen och vi får ta ner väggen, bara vi skriver på att vi tar på oss ansvaret ifall något skulle inträffa. Annars var det bara tuta och köra. Så nu ska vi bestämma oss för luckor och grejer och beställa det, riva ner den gamla sk*ten och dra igång. Får se hur lång tid det tar innan vi får den foten ur arslet. Andreas har lovat mig att det ska vara klart senast i februari. Om vi kunde ha det klart till Andreas födelsedag så skulle jag vara väldigt glad.

Annars så har jag tenta på torsdag igen. En riktigt skum kurs och jag vet inte riktigt hur jag ska plugga på något så luddigt som projektmetodik. Jaja Det ska nog gå.

O(fri)villig

2010-11-10 @ 13:23:29
Försov mig i morse, hade glömt ställa telefonen för ovanlighetens skull. Insåg när jag stod i duschen att jag inte orkade stressa så jag kröp ner i sängen igen med Andreas när jag var klar. Kände inte att jag skulle missa något livsviktigt direkt.
Så idag har jag suttit och sökt praktikplatser. Yeyh va roligt, NOT! Ursh vad jag hatar att söka "arbete". Måste vara det tråkigaste som finns. Har möjligen hittat ett ställe i Tullinge. Tycker att det är lite långt bort egentligen men vad gör man inte. Hoppas på att få tag på något i alla fall så att det blir lite lugn här hemma.
Andreas är hemma idag, trots detta har vi suttit tysta i varsitt rum av lägenheten och knappt sett skymten av varandra. Känns så dumt när man hela tiden gnäller om att vi aldrig ser varandra. Kanske ska tvinga ut honom på en promenad i tråkvädret. Lunch på stan kanske?

Försök till hemmafru

2010-11-06 @ 15:01:43
Jaha, idag har jag fått fönsterna "putsade". Nu är dom inte dammiga längre, istället är dom flammiga. Sånt som händer. Lilla akvariet har fått sig ett vattenbyte och verkar nu må lite bättre. så nu är det bara lite små plock kvar här hemma. Tänkte dock ta mig lite lunch/mellanmål nu.

Symässa

2010-11-05 @ 16:50:13
Var på älvsjömässan idag med mamma. Det är sy-mässa den här helgen så vi tyckte det kunde vara mysigt. Det var tyvärr inte så mysigt, eller ja att få ensamtid med mamma var mysigt men själva mässan var så full med folk att man inte såg in i montrarna om man inte slogs. Så vi knallade runt några varv och sen åkte vi hem. Skönt att inte bara sitta hemma i alla fall. Hade tänkt putsa fönstrena när jag kom hem men det var så förbenat kallt att jag inte hade någon lust längre.

Hämtade ut min älskade klocka som varit inne på lagning. Jag lämnade in den för kostnadsförslag men den kom tillbaka lagad. Har råkat ut för det flera gånger, fattar inte vad som är så svårt med att endast se vad det skulle kosta att fixa. Det blev hur som helst billigare än att köpa en ny.

Renovering

2010-11-04 @ 19:29:01
Jag har börjat utveckla ett större missnöje jämtemot min nya granne. Vare kväll runt 18-19 börjar han renovera. Och det är inte lite heller. Han bankar och slamrar och dunsar och dundrar på andra sidan våran vardagsrumsvägg. Och så håller han på fram tills man inte får väsnas längre. Idag slipar han med slipmaskin. Och så härligt som det är med att bo i betonghus så vandrar ju ljudet i väggarna så det är inte lugnt och tyst i något rum. Vi får ge igen när vi sätter igång med köket. Om vi nu bara får tag på föreningen. Andreas har försökt ringa till ordföranden i typ 2 veckor nu och får bara "numret du har ringt kan inte nås för tillfället" så idag var jag till och med över och plingade på, ingen hemma. Nu har jag "givit order" om att han ska gå vidare till vice ordförande. Jag vill nämligen ha ett okej från föreningen innan vi börjar. Jag hade som krav att det skulle vara klart till jul, men jag tror att jag kan glömma det.

Plask i vattnet

2010-11-03 @ 16:51:52
Nu får vi se hur det går, ikväll ska jag och mamma iväg på vattengympa efter typ ett halvårs uppehåll. Ska bli rätt skönt faktiskt, om det inte var för att jag haft ont i magen halva dagen. Det släpper nog snart.

Imorgon ska vi arbeta med projektarbetet igen. Det är sååå tråååkigt! Men vi måste. känner mig otroligt stressad, det ska ju snart vara inlämnat och vi har massor kvar. Blä!

Inte längre

2010-11-02 @ 17:02:02
Nu får det vara nog. Dags att ta tjuren vid hornen och göra vad jag skjutit upp hela dagen. Annars kommer det aldrig bli gjort. Och snart ska jag ta och åka till min mor på tupperware-party, ja jag går på såndana, men köper aldrig något. Vissa saker dom har är faktiskt riktigt vettiga. Deras potatisskalare skulle jag inte kunna leva utan. Dessutom så får man en liten present varje gång man är där. En timme på mig innan jag borde åka. Dags att sätta igång!

"Ledig" igen

2010-11-01 @ 17:57:40
Vilken soft vecka jag har haft. Mån-Tis=Studiedag, Ons=Tenta, Tors-Fre=Studiedag, Lör-Sön=Ledig, Mån=Halvdag Tis=Studiedag Ons=Halvdag och så fortsätter det bara. ALla studiedagar ska ju dock egentligen spenderas till annat än att vara "ledig". Så blir det inte alltid.

Andreas var för en gångs skull ledig i helgen och den blev riktigt mysig. På fredagen gjorde vi stan, jag var hos tandläkaren, frisören (ska försöka ordna lite bilder till imorgon) och sen ordnade vi massor på banken. Avslutningsvis blev det middag hos svärföräldrarna. Lördagen spenderades på höstmarknaden med svärmor och sen blev det middag hos oss, lagad av Andreas far. Lammstek och potatisgratäng. Avslutades på hemmafest hos en av Bobbos vänner. Söndag blev tvättstuga, födelsedagsfika hos Andreas mormor och morfar samt kvällssmörgås hos Johnny, Vera och Aeris. Kunde inte bli mycket bättre! Älskar våra helger tillsammans, önskar bara att det var fler!

Imorgon borde jag grejja lite saker som jag borde fixat tidigare men har ingen direkt lust. Får se hur jag gör.