Äntligen!

2009-03-29 @ 22:42:47
Har velat ha nya möbler till balkongen hur länge som hellst. Har haft två gamla gröna plaststolar och ett kanthängt bord. Och så kom IKEA's lilla sommar bilaga och bordet och stolarna som jag velat ha så länge är på kampanj! 199:- för bord och 2 stolar. Kunde det bli bättre? Jag hade tänkt åka dit i fredags men Andreas hade så ont i magen att vi satt på nynäsakuten istället. Men mamma skulle dit idag och då var hon snäll och köpte det till mig! Guld. Nu ska jag bara olja in dom och så fort våren är här (på riktigt) så åker dom ut! Lovely.

har förövrigt städat här hemma idag. Lite itaget så det har inte varit så jobbigt, däremot så tog det hela dagen. Har även städat kylsåpet och diskat alla hyllor och torkat ur. Känns skönt att ha det gjort. Blir så nöjd med mig själv när jag gör sånt här. Att man inte gör det oftare bara för att få känna känslan.

Innan jag kryper i säng ska jag nog ta och umgås med min älskade. Han sitter och spelar LBP (som han gjort dom senaste dagarna) så jag kankse joinar honom som han skulle säga.

Natti natti!

Vad tycks?!

2009-03-29 @ 13:51:44

Osammanhängande

2009-03-26 @ 20:20:20
Idag har vart en sån där dag då jag bara vill säga upp mig och gå därifrån för att aldrig återkomma. Den började riktigt dåligt helt enkelt. Nog om det

Mitt öga ser nästan helt bra ut. Blir inte skrämd av mig själv när jag går förbi en spegel längre. Så jag hoppas att det snart är helt bra och jag kan sluta med ögondropparna. Så roligt är det liksom inte.

Ikväll blir det Citron och vitlöksdoftande pasta till middag. Får se hur det smakar.

Andreas hade läst igår om nån dietists tips och råd på att atppa kilon fort. Det ska vi prova när han är i Italien om två veckor. Hehe, får se hur det kommer gå för mig. Jag är så ruskigt duktig på att små äta och dricka ett glas vin på kvällen. Speciellt när han inte är hemma. Är fruktansvärt dålig på att ta hand om mig själv när jag är ensam. Så det kommer bli en riktigt jobbig vecka. Men han har lovat att ringa varje dag! Minst 2 gånger.

Okej. Kollade just facebook. inte riktigt min grej. Tycker inte att det är speciellt kul ställe att "hänga på". Roligt var det juh att kolla lite på alla bäbis bilder som mina vänner lägger upp. Känns som det snart bara är jag kvar i skaran som är barnlös! Så såg juh inte min plan ut direkt. Avis som sjutton på alla fina magar och bäbisar. Längtar.

Ska gå och köpa persilja nu, innan jag drar ner mig för mycket i bäbisträsket. Dumma mig!

Lite vitt.

2009-03-25 @ 19:12:43
Jag ser förbättringar med mitt öga. Idag har man kunnat skymta lite vitt i allt det röda. Andreas i morse "Det ser mycket bättre ut idag, inte lika knallrött. Nu är det mer rosa, det är juh bra, du tycker juh om rosa." Han är bara för söt ibland. Folk har inte undvikit mig lika mycket idag, det har till och med funnits tillfällen då jag inte tänkt på att jag ser helt bedrövlig ut. Svullnaden har gått ner också. Måste droppa var tredje timme i morgon också, sen får jag gå ner till var sjätte. Längtar.
Andreas jobbar på Giganten idag och i morgon. Bra med lite extra pengar. Snart kommer Italien-lönen också. Då ska vi börja planera hallen på riktigt. Babe är dock mer sugen på att ta köket först, men jag tror vi skippar det för tillfället. Visst att det behöver göras iordning men det är inte direkt akut, det fungerar juh som det ska. Det gör däremot inte hallen.

Hade sett fram emot ledig lördag i helgen men jag kom på idag att jag bytt med Em för att hon ska göra högskoleprovet. Får vara hemma med Älskling på fredag istället och ha ledigt lördag nästa vecka. Det går det med.

Jag har noll inspiration till att göra något just nu. Vill ingenting. Kanske ska kolla lite på HM om dom har något fint. Behöver juh flera byxor till exempel. Borde gå och handla också. Suck.

Monsterögat Moody

2009-03-24 @ 22:45:26
Vaknade i morse och mitt öga var helt igenklibbat! Svullen som om jag jag fått en armbåge i ansiktet. Härligt! Gick till läkaren (som förövrigt tog en timme att få träffa) och det visar sig att jag fått någon bakterie i ögat. Happ, ögondroppar var tredje timme. Le och se glad ut Sara! Det är bara se ut som ett monster och gå till jobbet ändå. Folk har undvikit att prata med mig och barnen har blivit rädda. Super! That's life. Hoppas det går över snart.

Vi har även fått en Prao på jobbet. Tycker inte om Prao. Det räcker liksom med att jag ser till att hålla mig själv sysselsatt. Behöver inte en pajsare till att sysselsätta. Det är rätt svårt att hitta på något som stackaren kan göra i 2 veckor. eftersom han inte får stå i kassan och inte har någon nytta av att lära sig leveranssystemet. HIttills har det blivit att klistra prisettiketter och plocka undan provade skor. När blev jag Prao-ansvarig?

Andreas ligger i tvist med mobilföretaget Tre. Han fick fel headset till sin telefon och Tre är så osammarbetsvilliga att han nu ska vända sig till Allmänna reklamations nämnden med konsument vägledaren i ryggen. Vilken soppa. Rätt ska vara rätt. Det handlar mest om en principsak.

Annars har det inte varit speciellt händelserikt i mitt liv på senaste. Det har rullat på som vanligt. Så det har inte funnits något vettigt att skriva helt enkelt. Får ta och aktivera mig mer. Ska försöka bättra mig.

Men nu ska jag sova!

Trött.

2009-03-18 @ 22:46:26

Just nu är jag mest trött. Älskling sitter och spelar men han har sagt att han ska gå och lägga sig med mig. (med andra ord snart) Han håller på att vända på dygnet helt. Suck.

Var ute och gick igår! Känner mig as bra, men idag har jag så ont i benen. Tar alltid ut mig för mycket så jag har ont i "benhinnorna". LIte liniment och massage så blir det bra.

Våren var här idag. Får se hur länge den stannar den här gången.

Jag är faktiskt för trött nu, så... Godnatt

Tidsplan!

2009-03-17 @ 23:35:57
Jag vet, skit töntigt men jag funkar inte utan att ha planerat i detalj vad jag ska göra. Idag såg det ut som så att jag skulle laga mat, städa, gå ut och gå och tillsist plugga. Jag har faktiskt hunnit med alltihop. Dock körde jag fast i pluggandet och har ägnat de senste 40 minuterna till att googla uppgiften. Riktigt drygt. Har fortfarande inget svar på hur jag ska göra så jag mailade min lärare.

Kollade lite på det här med att plugga vidare igår och idag på lunchen. Det visade sig att det bara är Nackademin som har kurs start i stockholm till våren, av dom utbildningarna som intresserade mig. Känns lite värdelöst. Jag blev juh ratad förra året så vad är det som säger att jag inte kommer bli det i år igen. Har en olustig rädsla för att bli avfärdad igen. Går inte att förklara så jag går inte in djupare på det.

Andreas föreslog igår att vi skulle flytta till Italien om han fick förlängning på projektet. KÄnner mig inte så pepad till det. Vill juh som sagt plugga vidare till hösten. Har liksom inte tid att sitta i Italien och gotta mig. Jag har egna planer. Vill bli klar med utbilningen innan jag går vidare. Men det löser sig, han jobbar juh hemmifrån i dagsläget som sagt.

Kan juh passa på att slänga upp lie bilder på mina tokstollar här hemma.

Knut och Andreas slickar gräddvispar, vad ska jag med barn till?!


Ser ni knölen på mattan?!


Lyfter man på mattan hittar man en liten Tiger. Vet inte varför, men han har fått för sig att han ska ligga där. Ofta.

Varför?

2009-03-16 @ 21:37:16
Varför går aldrig mina planer i lås?! Det blev inget bära ner i källaren idag heller. Nu ska Babe spela sitt KillZone 2 och slappa efter en lång dags arbete. Grejjerna är dessutom för tunga för att jag ska orka dem själv.

Tror att min mage börjar balla ur, så fort jag äter sväller den upp som en ballong. Det är nästan "gravid-mage" utseende på den. Lite jobbigt faktiskt. Skulle gissa på att jag antingen får i mig för mycket av något eller för lite. Eller så är det något annat, stress? Skit samma, jag lider inte av det än.

Kom fram till massa nya smarta ideér till vårat framtida hus idag igen. Känns som om jag vill börja bygga på en gång. Än har vi juh inte ens fått i ordning på den här lägenheten. Kanska ska avklara det här projektet innan vi börjar på nästa. Känner mig bara så rastlös när det gäller den här renoveringen, allt hänger på vad andra prioriterar. Jag vill ha i ordning min hall, sätta upp dom gigantiska spegeldörrarna som bara står här hemma och tar plats. Andreas käre far har dock lite svårt att få ändan ur vagnen så att säga. Höll på att skratta ihjäl mig när han erbjöd sig att bygga vårat framtida hus. Om han skulle ha det projektet skulle jag vara glad om jag hade ett hus innan pensionen. VI bestämde häromdagen i alla fall om vi skulle ha tegel eller trä. Det har vart mycket vägande fram och tillbaka. men jag tror vi har beslutat oss för tegel. (Det låter nästan som om det ligger väldigt nära i tiden med det här huset.)

Känner att mitt humör börjar bli bättre i alla fall. Idag har solen skinit (på förmiddagen åtminstone) Det känns som om våren är nära. Skönt att få slippa mörker-deppet. Det har inte vart speciellt jobbigt att gå till jobbet heller. Det är nästan så att jag har trivits vissa dagar.

Måste börja kolla upp det här med högskolor nu också. Nackademi-kataligen damp ner i brevlådan för någon dag sedan och jag kände hur klumpen i magen växte. (Det kanske är den som blåser upp magen för mig) Ska söka flera skolor till hösten i år är tanken. Måste bara hitta några bra.

Jag är inte så bra på det här med att skriva korta inlägg. Ska alltid vara så ingående på allt. Suck. Jag avslutar här.

Kan den ha kommit för att stanna?

2009-03-16 @ 11:50:59
Ja våren alltiså!  Det blev skinnjacka till jobbet idag. Känner mig så snygg i den och min stora gula stickade sjal. Sällan man känner sig så snygg. Känner bara för att gå ut och gå i solen, Hade en så mysig promenad med Andreas för någon vecka sedan som jag skulle vilja ha igen. Men sånt hinner man juh inte med.

Det blev för övrigt inget bröd igår, inte heller  några gardiner för den delen. Bad i alla fall Älskling att boka om tvättstugan. Så nu ska vi (Jag) vara hurtiga på fredag. 7-11 passet fick det bli. Nu ska jag mangla bort alla sängkläder som står i hallen. Skönt! Får se hur mycket jag hinner med. Vi har satt upp ett städschema nu också! Ikväll tar vi hallen, det blev liksom inte av att bära ner saker i källaren igår fast att Andreas lovat. Det får bli ikväl. Ska försöka handla för hela veckan idag också. Kommer vara så skönt att ha allt hemma och slippa handla varje dag!

Nä nu kallar jobbet!

Hittills...

2009-03-15 @ 15:31:54
En del har blivit gjort. Det har inte bakats något bröd och heller inte städats i köket och kylskåpet. Garderoben är dock rensad och det är undanplockat nästan överallt. Skulle ha kunnat vara mer aktiv men det tog tid att stryka gardinerna jag hittade längst in i garderoben som jag tänkt sätta upp, tiden bara sprang iväg. Ska strax åka och hämta Älskling och när vi kommer hem ska vi bära ner saker i källaren. Ska försöka fortsätta städa när jag kommer hem sen. Skulle vara skönt om allt blev klart. Sen har jag även kommit på hur jag ska göra med alla gardiner här hemma. Det ska klippas och skarvas och trixas med allihop för att få dem att fungera. Längtar efter att få sätta igång med det också. Men det skulle vara gott med bröd med. Hmm samvetskval. Är nog större chans att jag bakar ikväll än syr gardiner. Framtiden får utse.

Dags att gå till bilen nu. Så får vi se om jag får min efter längtade juicepress idag.

Utan en blå blobb!

2009-03-15 @ 09:55:54
Vaknade imorse av Älsklings klocka och kände att det var så gudomligt skönt att inte vakna bakis. Vi hade sagt att vi inte skulle ut igår, men så kom Jajja förbi innan vi gick till svärförälldrarna och tyckte att vi skulle hänga på till TG efter melodifetivalen. Lite lockande var det juh, det var juh roligt förra helgen. Men sen kände jag bara att det inte är värt det med tanke på hur dåligt jag mådde förra söndagen. Vi gick istället hem och la oss vid 12.

Men vilken skräll, Malena Ernmans La Voix!! Bra där svenska folket! Otippat men mycket bra. Hon var en av mina favoriter och jag tror att den kan gå hem i det stora hela också. Vem som helst förutom Caroline af Ugglas hade jag vart nöjd med.


Idag tänkte jag försöka städa lite. Eller ja... mycket! Det är hemskt vad det ser ut här hemma, vi är fruktansvärt dåliga på att hålla iordning. Ska göra ett försök till att städa allt idag. Sen ska jag försöka ta ett rum varje dag. Det tar juh inte så lång tid då liksom. Om jag ska hinna innan jag ska hämta Älskling i kväll så är det nog bäst att jag börjar.

Får se om jag tröttnar och återkommer hit.

Prov

2009-03-13 @ 21:30:39

Jag kom på något tidagare idag som jag tänkte att jag skulle skriva om, men nu har jag glömt bort det. Rakarns!

Hämtade ut min nya lur idag på lunchen. Härligt! Den var finare än jag väntat mig och än så länge stormtrivs jag. Tog även hem nya "puppor" från jobbet idag. blev så kär i tisdags när dom kom att jag inte kunde motstå. Ville bara ha ett godkännande från Babe först.
 
Spenderbyxorna på idag! Skorna dras på lönen och telefonen kostar mig inget. Ibland har man det bra. Jag börjar känna mig som den rosa flikka jag påstår mig vara. (Känns mer än det syns i vanliga fall)

Fick tillbaka matte-provet igår. Otroligt nog så var jag godkänd! Jag hade verkligen inte väntat mig det! Glada nyheter. Gjorde juh även prov i företagsekonomi, det gick bättre än jag trodde men sämre än jag hoppats. Fick blackout. Sånt man får leva med. Tror att jag blev godkänd i alla fall, skulle bli förvånad om jag inte blev det.

Annars står det ganska still. Har gjort matlista för 4 veckor fram över. Är trött på att inte veta vad man ska äta när man kommer hem.
Helgen ska spenderas så mycket den kan. Planen ser ut som så att jag ska jobba imorgon 10-15, Städa fram tills typ 18.30 och sen bege mig till svärföräldrarna för lite melodifetivalfinal med pompa och ståt. Liten tradition vi har. Söndag blir nog till att städa det jag inte hann med, förhoppningsvis bakar jag nytt bröd och kanske kan jag hinna med att sy mina nya gardiner. Är lite optimistisk i mina planer, men man lever på hoppet!

Nu ska jag sätta mig och leka med min nya telefon och spela ringsignaler så som fjortisarna man hatar på tåget.

Mot allt jag alltid vägrat.

2009-03-11 @ 22:04:06
HAr fixat ny telefon nu.. Var inte alls nöjd med den jag köpte, så jag pratade med dom på 3 och den trevliga Erik kunde fixa ihop en skjysst deal till mig. Nu har jag en fast månadskostnad på 69:- istället för 199:- och en ny lur. Utnyttja ångerrätten!

Kände mig inte hel utan en rosa telefon. Tyvärr (eller?) blev den nya allt som jag vägrat tidigare. Både Ericsson och slide. Men jag gillar Andreas (han har den vita) Så WTF let's give it a try. Måste dock lösa ut den gamla telefonen, men Snälla Erik fixade ett överkomligt pris. Tack! Andreas ringde också och ändrade sitt abonemang när han hörde hur jag fixat mitt. Dumma försäljare att inte kunna göra en medveten om alla valen man har. Tycker synd om provitionsanställda.

Blogg torkan skyller jag på Älskling. Han sitter vid datorn dygnet runt numera. Han var tvungen att jobba på giganten i måndags och tisdags, så han tappad 20 timmars arbetstid på Italen-jobbet. Så kan det gå. Men han är duktig och jobabr flitigt.

Var på utbildni ng med jobbet i måndags. Otroligt nog gick det bra trots att Chief var med hela tiden. Vart lite korvstoppning, men just nu är jag nog proffs på allt vad löpning innehåller.

Imorgon är jag ledig. Eller ja.. Jag ska vara på jobbet mellan 9 och 10 för en kort utbildning om MBT, har gått den förut men det kan va bra att fyllla på i kunnskaps-skåpet ibland. (Trots att det fortfarande är fullt efter i måndags.) Sen ska jag hem och plugga. Har prov i företagsekonomi på kvällen och jag har typ inte pluggat alls. Har läst igenom allt en gång men kan behöva göra det några gånger till. Ska även på en kort Matte C-lektion på eftermiddagen. Kanske jag kan få tillbaka provet.. hmm undrar jag.

Nu är jag ruskigt trött, så jag ska krypa till sängs.

Det som göms i snö...

2009-03-07 @ 16:34:18

Våren börjar närma sig. Plockade faktiskt fram vår jackan idag när vi skulle ner på stan. Det var lite kallt, men jag kände mig rikitigt snygg.

Såg mina första (för i år) snödroppar härom dagen på vägen till jobbet. Då kändes det på riktigt! Nu, snart så är det vår.


Sen kommer vi till dom här mindre trevliga vårtteckena.

Jag bara hatar hundägare som inte kan plocka upp efter sina hundar. Det går inte att bara skyffla över lite snö och tro att det är borta sen! Jag får "klättra" över 4(!!) högar på trottoaren bara på väg till jobbet. Äckliga människor!

Otroligt nog hittade Andreas en kavaj idag! Det satt helt klockrent! Han har juh alltid problem med sånt eftersom han har så långa armar. Min lilla schimpans. OCh priset var rena kapet, 749:-. Taget på direkten. Det fick även bli en vit skjorta till det. Den var tyvärr lika dyr som kavajen. 699:- för en skjorta är galet! Vi fick dock 99kr rabatt för att han skulle slippa nåla ihop den igen. Men ändå 600 spänn!!


Lilla Zarha vågade sova över igår i alla fall. Hon hade inte kunnat somna förens vid 3 i natt men ändå. Och ändå sa vi att hon skulle komma in och väcka oss om det var jobbigt. Men det hade hon inte vågat. Själv sov jag riktigt dåligt bara för att jag var orolig för att hon inte skulle kunna sova. Sprang och kollade till henne flera gånger inatt. (Alla efter att hon hade somnat dock). Så kan det gå.
Annars har jag hunnit med att åka iväg med lite skräp, gått på stan och ha tvättstugan idag. Nu är David här och spelar lite med Babe. Sen är det Melodifestivalen som gäller! Dida hade till och med köpt bilagan. Så nu blir det åka av.

Appropå åka, så har jag fått papprena på bilen nu. Skrothögen är min på riktigt. Första bilen ska väll vara en skit bil är det inte så?

Har varit jätte sugen på hus dom senaste dagarna. Vi har juh bestämt för att bygga själva (läs hyra in hantverkare) i framtiden. Jag har verkligen fått massor med ideer om hur jag ska ha det. Vill nu!
Tillbaka till den verkliga världen kanske. Borde umgås lite med grabbarna eller vad tror ni?

Bye!

Min första utmaning!!

2009-03-06 @ 23:54:20
Jag blev utmanad av Sarah & Mimmi!

Regler:
- Posta reglerna först.
- Svara på alla frågor.
- Skicka vidare utmaningen till 6 andra bloggare.
- Länka till personen som utmanade dig!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag:
(Eftersom det är sent så blir det imorgon)
 • Se Melodifestivalen hos Jajja & Dida
 • Leta en ny kavaj till Andreas
 • Lämna in klockor för batteribyte
 • Åka till djuraffären
 • Systemet


Vad gjorde du för 10 år sedan?

Oj! 10 år sedan.. hmm... 99 var året jag blev kär på riktigt för första gången. Det var en kärlek som faktiskt höll i sig tills jag träffade Andreas. Var nog även bästis (som man var på den tiden) med Matilda, Bella och Michaela. Det var nog runt den tiden som jag fick min första mobiltelefon också, Pappas gamla avdankade Nokia med lucka och utdragbar antenn. Batteriet fick man ladda i en liten laddare som var kopplat till väggen. Oj vad jag skämdes för denna telefon! Jag är extremt dålig på att komma ihåg sånt här, eller så har jag bara förträngt det helt enkelt.


Fem ställen du bott på?

 • Torgvägen, Ösmo
 • Trutvägen, Ösmo
 • Baldersvägen, Nynäshamn
 • Kaptensgatan, Nynäshamn
 • Vaktbergsvägen, Nynäshamn
Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
 • Betala av lånen, både mina och mammas & pappas 
 • Låta renovera sommarstugan
 • Bygga mitt och Andreas hus
 • Köpa en båt till Andreas
 • Se till att säkra mina barns framtid

Personer du vill veta mer om:
 • Farfar. Kände honom tyvärr inte speciellt bra. 

Personer som jag vill ska göra denna utmaning:
(dom jag känner med blogg har redan blivit utmanade, är liksom inte så etablerad, så det blir bara 3)

Elin
Therese
Malin

Hallelulja!

2009-03-04 @ 23:17:20
Chief blir borta i morgon med, hallelulja! Det hade dragit ut på mässan.

Helgen närmar sig och det ska bli så skönt. Är ledig både lördag och söndag för första gången på länge. Känns i kroppen vill jag lova. Tyvärr lär jag bli sittandes med matten om jag sak ha en chans att klara den. Men men. Jag har verligen inte haft någon ork de senaste dagarna att hålla på. Det har blivit så sen middag att man bara vill sova efteråt. Sitter och jäspar nu med. Det har itne hänt speciellt mycket intressant att skriva om faktiskt. det flyter på som vanligt. Jag har vart på otroligt bra humör dom senaste dagarna och det har kännts skönt. Helt otrolig känsla att vakna glad och fortfarande vara på topp när man kommer hem. Underskattat måste jag säga. Har nog inte varit så här glad på nästan ett år.

Det verkar itne bli något Italien nästa helg som planerat i alla fall. Jag som kunde fixa ledigt och allt. Istället ska dom åka i början på April, en måndag. Så troligen får jag vänta tills vernisagget i Maj med att åka. hade vart skönt med en mini semester.

Mycket mer än så här blir det nog faktiskt inte ikväll. Nu ska jag pussa min Babe en stund.

Snö?!

2009-03-02 @ 23:58:01
När ska det förresten sluta snöa?? Är det inte dags för lite vår nu? När jag drog till NKC föll det slask från himlen. Nu är det helt vitt ute igen. Tröttsamt. Vill ha vår!

Provet

2009-03-02 @ 23:54:13
Som jag misstänkte gick matteprovet åt fanders. Kom hem och kände mig skapligt värdelös. Har suttit och pluggat sen dess (20.00). Har nog fått rättsida på det mesta. Ska repetera resten av veckan så att jag förhoppningsvis klarar det nästa vecka. Har även prov i företagsekonomin då, men den är jag inte speciellt orolig över. Har lättare för sånna ämnen.

Andreas börjar jobba på Italien-projektet imorgon. Dom blev inte lika många anställda som dom hoppats så det kommer bli mycket mer jobb än väntat. Däremot får dom mer lön som kompensation. Tackar!! Nu ska det bli en ny hall! Även om han kommer jobba mesta delen av dom kommande 2 månaderna så är han i alla fall hemma till skillnad från de andra gånger han jobbat extra mycket.

På jobbet är det faktiskt förvånansvärt bra, Chief är iväg på mässa så vi har det lugnt och skönt. Konstigt nog så hinner vi mycket mer av det vi måste göra när han inte är där och stressar upp oss. Det känns inte tungt att gå dit imorgon i alla fall.

Vi bestämde igår att vi ska ha mys med lilla Zarha på fredag. Svärförälldrarna skulle iväg på middag med vänner så vi passar på att umgås lite med sötisen. Hon börjar bli så stor. Får se om hon vågar sova kvar eller om jag får köra hem henne på kvällen sen.

Nu känns huvudet som en tvättsvamp igen så jag ska ta en snabbcheck i blogg världen och sen ska jag sova! Behöver vila om jag ska orka.

Hurtig

2009-03-01 @ 22:05:29
Känner att jag blivit extremt dålig på att uppdatera här nu. Verkar inte som om jag har någon tid. Datorn har inte varit pslagen heller dom senaste dagarna så att man har haft möjlighet. Känns så pnödigt att starta upp bara för att skriva några rader om ingenting. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu liksom.

Fredags i alla fall spenderade vi i haninge. Jag köpte mig tillslut en telefon. Är inte nöjd direkt men sånt är livet. Förstår inte varför jag tog den men den ingick i abbonemanget.

Blev en sån här tillslut. Känns inte alls som en mobil för mig. Men så blir det när man vägrar något annat än Nokia och hatar slide-telefoner.
Handlade lite bas-tröjor och en skjorta. Hittade ett par jeans också. Hade bestämt att jag inte skulle åka hem med mindra än 3 par. Men eftersom jag stog och velade så länge med mobilen så hann vi inte mer. Sen blev det Maxi, det han gå typ 10 minuter innan Andreas tröttnade och bara gick runt utan minsta intresse för något. Så det blev inte så mycket stor-handling som det var tänkt. Tog en sväng till Länna också, tog några varv på skopunkten utan någon lycka, köpte SingStar och KillZone 2 till Playstationet och ett headset så Andreas kan prata med dom han spelar med. Sen blev det inflyttningsfest hos Tommy-boy och Gabbi. Orkade inte gå, så vi tog bilen vilket innebar att jag var nykter. Lika bra, för på  lördagen jobbade jag och Älskling åkte snowboard i hammarbybacken. Melodifestival på kvällen och sen bar min älskling in mig till sängen. Ibland är han bara för go.

Idag har jag bara hurtat runt. Var uppe och städade vid 7.30 i morse och vid halv nio kom Andreas upp och vi åt lång-frukost. Efter det bar det iväg på promenad. Gud ,jag har inte vart ute och rört på mig på evigheter, det var så skönt!! Hem igen, ner i tvättstugan och iväg på födelsedagskalas. Bobo fyller 22 idag. Väl hemma igen ställde jag mig och bakade Mormors Tekakor, dom bästa som finnas! Satte upp lite gardiner, tog bort gran-girlangen från balkongen och fixade. Sen var det tillbaka till Bobo för middag och nu är vi hemma igen. Jag är faktiskt riktigt nöjd med den här dagen. Har kännt mig riktigt produktiv. Nu väntar jobbet imorgon och Matte C prov. Kommer verkligen inte klara det, men det är smällar man får ta.

Vi såg ett hus idag på våran promenad som vi båda blev helt förälskade i! Så ska vårat hus också se ut! Ellar ja ungefär i alla fall. Vi har ju bestämt att vi ska bygga själv när den dagen kommer, så man får allt som man vill. Skönt att vi båda är överens när det gäller huset. Eller ja, nu i alla fall. Den dagen den sorgen.

Ska ta och varva ner lite nu och snart väntar kudden.