Avatar

2010-02-28 @ 22:30:49
Ja, sen i svängarna. Det är "3D-festival" på folkan. Först ut var Avatar. Andreas var ju och såg den i höstas utan 3D och ville se den igen. Så ikväll har vi vart iväg och sett den. Om jag ska vara ärlig så är jag besviken. Blev inte indragen i storyn som jag hade förväntat mig, 3Dn hade sina "moments" men var inte jätte häftig. Efter allt som andra har sagt så förväntade jag mig mer. Missförstå mig inte jag tyckte inte att den var dålig men den kunde ha imponerat mig mer faktiskt.

Ska försöka boka biljetter till Alice i underlandet på onsdag. Det skulle tydligen finnas platser kvar.

Dator!

2010-02-28 @ 10:11:30
Svärmor skakde hand på att köpa min dator igår. Så nu är den nya beställd! Den dyker förhoppningsvis upp på tisdag om allt går som det ska. Tror jag kommer bli riktigt nöjd. Jag längtar så! Så nu ska jag nog sätta mig och rensa på den här datorn så att jag får med mig allt jag vill till den nya.

Äntligen en helt vit/rosa dator!! Tidigare har jag bar hittat rosa med svart ram runt skärmen vilket inte har varit intressant. Den här kommer jag älska och den blir min i veckan!!

Melodifestivalen

2010-02-27 @ 22:42:46
Jag har vart riktigt dålig på att kommentera melodifestivalen. Första grejade jag ju men resten har hamnart lite vid sidan av. Missförstå inte jag har sett varenda minut.

Gör en snabb resume av tidigare deltävligar

Deltävling 1

Deltävling 2

Erik Saade - Manboy
Helt okej låt, lite barnslig kanske. Plusspoäng för regnet, lite skoj var det allt. Det var nog inte deras mål att det skulle vara dock. 25/48

Andra generationen & Dogge - Hippare hoppare
Det här var ju inte bra bara. Som dom sa så hoppas jag på att man fick "en cykel på köpet" om man röstade på dem. 9/48

Anna Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut
Tråkigt bidrag. Komemr knapp ihåg det efter några minuter vilket är ett dåligt betyg. 8/48

Highlights & Mist - Come and get me now
Här var det någon som ville vara Magnus Carlsson. 12/48

Pauline - Sucker for love
En av mina favoriter! Jag gillade hela paketet, mycket bra. 31/48

Andreas Johnsson - We can work it out
Lät ju precis som bidraget han ställde upp med förra gången. Tyvärr är det ju alltid samma sak med honom. 18/48

Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Underbart
Alla musikstilar ska ju representeras, charmig men om den hörde hemma i schlagern vet jag inte. 11/48

Hanna Lindblad - Manipulated
BDSM? Med lite kläder hade det kunant vara riktigt bra. 24/48

Placeringar:
1. Pauline (Andra chansen)
2. Erik Saade (Globen)
3. Hanna Lindblad (5)
4. Andreas Jonsson (Globen)
5. Highlights & Mist (7)
6. Kalle Moraeus & Orsa spelmän (Andra chansen)
7. Andra Generationen & Dogge (6)
8. Anna Maria Espinosa (8)


Deltävling 3

Alcazar - Headlines
Bättre än tidigare bidrag. Svängigt som Alcazar brukar vara. 30/48

Johannes Bah Kuhnke - Tonight
Gjorde inget större intryck mer än att jag fick vibbar av en nyckter Håkan Hellström.

Elin Lanto - Doctor Doctor
Paris HIlton i Carola fläkten. Lite töntig text men i det hela ganska bra. 27/48

Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek?
Välkommen tillbaka Kenneth men tyvärr kan inte Ted ersättas. Det kändes som om de försökte få tillbaka något som varit borta i många många år, ett fenomen. 15/48

Getty Domein - Yeba
En personlig åsikt är att i schlagern så ska sveriges bidrag vara på antingen svenska eller engelska. Annars så var det ett bra bidrag. 19/48

Timoteij - Kom
En blanding av Nordman och lilla melodifestivalen. Ingen storfavorit direkt. 15/48

Darin - You're out of my life
Lite besviken blev jag faktiskt. Hade hoppats på samma rysningar som i Idol 2004. Trodde det skulle vara lite mer klös i honom. 29/48

Crusified Barbara - Heaven or hell
Det var som vanlig rock. Inte mer än så. 28/48

Placeringar:
1. Alcazar (Andra chansen)
2. Darin (Globen)
3. Crusified Barbara (Andra chansen)
4. Elin Lanto (7)
5. Getty Domein (6)
6. Timoteij (Globen)
7. Erik Linder (5)
8. Johannes Bah Kuhnke (8)


Deltävling 4

Sibel - Stop
Lite Lady Gaga vibbar på kläderna. Jag tyckte låten var bra. 29/48

Py Bäckman - Magisk stjärna
Hon såg ut som Ozzy Osbourne! Inte bra faktiskt.

Neo - Human frontier
Känndes lite Mika över honom. Ganska bra faktiskt men efter att ha lyssnat på P4 Premiär idag så trodde jag att det skulle vara bättre.

Lovestoned - Thursday
Ingen jätte hit. Det började bra i alla fall. 20/48

Anna Bergendahl - This is my life
Alldaglig. Jag fastnade inte för den. Vet inte ens vad jag ska skriva om den. Söt klänning, gillade inte matchandet av skorna. 19/48

Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
"Rädda schlagern" Riktigt schlager bidrag! Sen om det var så där superbra som det borde ha vart är en annan femma. 26/48

Noll Disciplin - Idiot
Mycket bättre än jag förväntat mig. Vissa delar av den var bättre än andra. 24/48

Peter Jöback - Hollow
Tråkig. Men jag har aldrig gillar Honom heller så det var nog ganska väntat att jag inte skulle gilla det här heller. 13/48

Placeringar:
1. Neo (Andra chansen)
2. Sibel (7)
3. Pernilla Wahlgren (Andra chansen)
4. Noll Disciplin (5)
5. Lovestoned (6)
6. Anna Bergendahl (Globen)
7. PEter Jöback (Globen)
8. Py Bäckman (8)

Jag gissade bra från börjar men sen gick det utför. Det har även varit få bra bidrag i år.

Vilken dimma!

2010-02-26 @ 23:16:58
Körde och hämtade babe nu på kvällen. Såg knappt vart motorhuven slutade. Riktigt obehagligt! På hemvägen hamnade jag även bakom en lastbil som körde 30-40km/h så vindrutan blev totalt nedkladdad på några sekunder. Mycket irriterande.

Köpte 2 väskor idag! I love!!
Till datorn

och till armen

Me so happy!
Äntligen kan jag kassera min fula gamla blåa skrutt väska. Den får nog leva kvar i garderobendock  för den har varit väldigt praktisk genom åren!

Måste även säga att jag inte gillar att det töar. Hatar tö, det blir så slaskigt och grått och tråkigt ute. Snön som en gång var så vacker blir nu ful och tråkig. Det hade vart så mycket bättre om man bara kunde vakna upp och all snö var borta och våren hade kommit så att man slapp hela det här slaskiga h*lvetet. Dessuton är det helt livsfarligt att gå utomhus när all denna tunga snö rasar ner.

Nämen!

2010-02-26 @ 09:23:01
Inga förseningar i morse! Är glatt överraskad. Kom tillochmed tidigt till skolan för att alla tunnelbanor kom precis när jag kom, behövde inte vänta någon gång. Men istället så är våran lärare inte här och jag misstänker att hon uppfattat det som att vi ska börja en halvtimme senare än vanligt eftersom vi gjorde det i onsdags.

Aja det är bar vänta och hoppas att hon kommer snart.

Samma namn.

2010-02-25 @ 21:57:28
Jag har inte direkt ett eget namn. Vi är totalt 9 stycken i sverige som heter samma sak och har Sara som tilltalsnamn. 5 av dessa stavar lika dant och 2 av dessa har nästan samma mellannamn som jag. De har ett A på slutet det är enda skillnaden. 1 av dessa är även född samma år som jag.

Så okej egentligen så är jag ensam med att ha mitt namn, det finns ingen som har exakt samma. Om man däremot söker på Facebook så får man upp 6st med "mitt namn". Helt plötsligt kände jag lite att jag saknar en egen identitet.

Tänk om man hade ett namn som ingen annan hade. Har nyligen träffat en tjej som har det. Googlar man hennes namn får man endast upp info om henne. Ganska häftigt.

Om jag skulle ta Andreas namn när (om) vi gifter oss så skulle vi vara 57st med samma tilltalsnamn och med Sara som tilltalsnamn. Vet inte om det var en bättre kombo

Alltid samma ångest.

2010-02-25 @ 15:26:14

Ringde till företaget som jag var lite sugen på att praktisera på. Det blev Nej med stort N. Nu har jag ringt i alla fall. Vet inte om man kanske ska byta taktik och gå på de stora företagen istället. Dock vill jag hellre vara på ett litet. Ursh vad jobbigt det är.

Sleepyhead

2010-02-24 @ 14:34:05
"Utan frukost" har blivit mitt andranamn. Jag försover mig varenda morgon. Men inte imorse! Å jag var så glad när jag vaknade och klev upp i tid. jag ahr göra mig iordning lite extra, läsa tidningen, packa matlådaoch faktsikt till bussen. Var först vid hållplatsen och fick stå och vänta i nästan 10 minuter, vilket inte gjorde något eftersom morgonen varit så bra i övrigt.

Ska nog sälja min lilla laptop nu. Antingen hamnar den på blocket eller så ska svärmor köpa den till Andreas lillasyster. Jag skulle behöva en som är lite större men som fortfarande är liten om ni hänger med. Lägg en kommentar om ni är intresserade av en 10" vit laptop.

Måste köpa en ny väska! Den väskan jag har nu är så ful. Jag tyckte den var jätte fin när jag gick i 4:an och köpte den. Inte så mycket längre. Men det är den ända väskan jag har som jag får ner datorn och boken och allt i. Var och letade igår men hittade ingen som jag gillade. Såg en som jag blev helt kär i för någon vecka sedan, tyvärr satt den på en annan människa. Jakten fortsätter!

PS: Annelie hälsar! DS

Måndag kväll.

2010-02-22 @ 19:40:52
Den här dagen har präglats av praktiken. Har suttit och skrivit halva dagen och raderat det skrivna andra halvan i stort sett. Hatar att skriva ansökningar. Ringde ett företag på eftermiddagen men det var ingen som svarade.  Typiskt.

Behövde laga mina skor som läcker som ett såll så jag tog en sväng till jobbet (mitt gamla alltså). Har skjutit upp det i flera veckor (återkommande sätt för mig att hantera saker på) bara för att jag inte vill gå dit. Men nu fick det vara nog, är så trött på att vara blöt om fötterna. Fastnade och prata med Cat en stund. Vi ska nog och äta lunch på torsdag tillsammans och snacka lite skit. Mysigt. Har saknat henne! Annars var allt som vanligt. Limmet på skorna står och torkar nu i alla fall.

Sprang runt i 1½ timme imorse och letade efter mina nycklar. När jag tillslut gav upp så hittade jag dem i jackan, som jag hade letat igenom 6 ggr varav en gång lyft av den från galjen och skakat den upp och ner. Otroligt. Dessutom är mina älskade handskar borta! Vet inte var dom tagit vägen. Befarar att dom ligger i simhallen. Har dock inget minne av att jag hade dem med mig dit. Suck, antar att dom är borta hur som hellst...

Boken till nästa kurs är uthämtad nu också. Skönt att ha det från samvetet.

Nu väntar jag bara på att Babe ska komma hem. 3½ timme kvar om bussar och tåg går som det ska. Stackaren!

Praktik

2010-02-22 @ 12:36:00
Fan vad jag hatar praktik. Jag ser inte ens fram emot det. Vill bara få det serverat på silver fat. Jag vet att de är jätte bra men praktik och jag kommer säkert tycka det är kul när jag väl är där men just nu är det bara en pina. Hatar att framhäva mig själv i personliga brev och cv:n för jag tycker inte att det finns något vettigt att skriva. Jag har haft ett seriös jobba i mitt liv, hur sjutton ska jag kunna fylla en A4 med det?


Det är så omotiverande! Känner bara all press på mig. Jag måste göra det här och jag vill verkligen inte! Jag har inga kontakter som jag kan prata med utan jag måste ta mig helt från botten. Mammas kompis som jobbar med redovisning var min ända tråd, men dom hade inte möjlighet. Känns som om jag sitter i en avgrund utan stege och kan inte ta mig upp. Runt omkring hör jag hur klasskompisarna få en plats en efter en och jag har ingen aning om vilken ände jag ska börja i. Vad håller jag egentligen på med?

Nån som vill ställa upp och göra det här åt  mig så att jag slipper?

Ursäkt svammlet, är i en djup dipp just nu!

En av mina favoritfilmer

2010-02-21 @ 17:11:04

"Pappa, pappa jag kan gå. Jag kan gå!" - Ninni Rännstensungarna

Har man sett filmen så vet man.

Så kände jag min imorse när jag vaknade. Jag kunde röra på benen igen utan att gråta, det gör fortfarande ont men det börjar bli bättre!

Ont!

2010-02-20 @ 23:04:30

Tränade i torsdags med svägerka. Tog nog i lite för mycket för igårkväll så grät jag när jag gick i trappan och idag har jag haft så ont att jag nästintill har kräkts när jag rört på benen. Anderas tror jag har skadat muskelfästena. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon. Har ingen lust att bli sittandes en dag till. Men vad ska man göra?

Hade velat få det lite städat här hemma idag men under rådande omständigheter så blev det lite serietittande istället. Disken är i alla fall borta.

Jag ska nog ta och gå och lägga mig nu. Börjar bli trött.

Fredagsmys.

2010-02-19 @ 18:24:58
Försov mig och fick springa till bussen utan frukost i magen. Förseningar på tunnelbanan på grund av snön. Kommer försent till Tentan. Blev klar så fort att jag trodde jag missat något. Kunde den verkligen vara så enkel? Vdare till ett ställe i närheten för supergod lunch, ljummen rosbiff med råstekt potatis och rödvinssås. På det blev det Xiders nya cider Spring av smaken melon och mint. Mycket gott. Och så Bowling på det. En sport (är det en sport?) jag verkligen gilllar. Och bra gick det med. Trevligt sällskap och några cider till för att nu komma hem och känna att jag har hela fredagskvällen framför mig. Ibland vänder det verkligen till det positiva!

240 liter kärlek

2010-02-17 @ 16:48:30
Kan tyvärr inte sluta tjata om mitt akvarium! Jag tycker det är så fantastiskt underbart och rogivande. Lovade ju igår kväll att jag skulle fixa lite mer bilder. Jag tänkte faktiskt hålla vad jag lovat den här gången.


Det bästa är nog att se våran stackars mal som har fått leva på 56 liter. Äntligen har han plats att röra på sig. Så aktiv som han är nu har han inte vart sen han var 2cm för 3-4 år sedan. Han spretar med fenorna och simmar runt och man kan se hur fin han egentligen är. Känns bra att veta att han mår bra nu. Han var dock inte så sugen på att bli fotad idag.

Lite snabbt.

2010-02-16 @ 23:25:47
Nu ligger jag i sängen för natten. Både jag och Andreas ska upp alldeles för tidigt imorgon så egentligen är det lite för sent nu.

Tänkte slänga upp lite bilder på nya akvariet igår men kunde inte logga in på Blogg.se så det sket sig. Bjuder på en taskig mobil-bild så länge så lovar jag att det kommer upp bättre bilder inom en snar framtid.


Rökutveckling på tunnelbanan imorse. Hade jag inte haft Fröken J i mitt sällskap idag så vet jag inte om jag hade listat ut hur jag skulle tagit mig till skolan. Tack!!

Det börjar dra ihop sig till ny tenta. På fredag går den av stapeln och efter idag så känns det mycket bättre. Bee ska göra en frågesport till imorgon som jag inte pluggat på. det kommer nog gå sådär.

Har för mig att det var något mer jag skulle skriva om men det kommer jag inte ihåg vad det var längre.
Så god natt!

OMG!!

2010-02-13 @ 20:46:29
Jag har precis köpt ett akvarium! Eller nästan i alla fall. Jag bjöd mer än utsatt priset bara för att vara säker på att få det. Imorgon bär det av till Salsjö-boo för att hämta mitt 260 liters akvarium. Om det ser för taskigt ut så kommer jag protestera så jag hoppas riktigt mycket på att allt är perfekt! Till kanonpris dessutom!!

Jag har riktigt hög puls och jätte glad. Firar med ett litet glas vin. Testade en ny sort och det var riktigt gott, lättdrucket. Men nu får melodifestivalen min fulla uppmärksamhet!!

Trevlig kväll gott folk!

En sväng på stan

2010-02-13 @ 16:45:24
Har mailat på akvariet men inte fått något svar. Åååh jag vill!

Var iväg och tittade på telefonen jag var sugen på. Den var sådär. Jag gillade allt förutom att den såg lite plastig ut. Tittade även på en liknande som såg bättre ut. Dock så var den inte 3G så jag vet inte om den kommer funka med mitt simkort. Har faktiskt inte kolla på sånt. Får googla.Hittade även en dator som jag böev kär i. Som jag säkert tidigare sagt så är jag inte alls nöjd med den jag har och vill byta ut den. Får se hur det blir med den saken.
Köpte nya örhängen på Kick's som var tokigt söta. Mascara, läppglans och ett nagellack blev det också. Allt utom mascaran var i rosa. Både jag och Andreas hittade varsin parfym som vi båda gillade. Så nu när vi kom hem så klippte jag ut en bild på min och la i hans plånbok så att han har till framtiden när han inte vet vad han ska köpa till mig. Det blev en gummiplatta att lägga telefonen (och annat) på i bilen. Galet bra är den. Sen åkte vi hem.

Nu ska vi snart börja med maten, eller ja Andreas tog på sig att laga mat idag. Trevligt. Får se om jag får komma till hans undsättning när stressnivån stigit till max. Sen är det Melodifestivalen!!

Jag vill!

2010-02-13 @ 10:12:23
Sitter och drömmer mig bort. Funderar på allvar på att köpa ett nytt akvarium. Hittade ett på blocket som verkade riktigt intressant. Andreas är dock lite svårövertalad. Han har ju precis beställt en ny laptop som ska hämtas ut idag. Många kronor som rullar samtidigt. Men jag vill verkligen och har velat riktigt länge. Och nu när vi fått yngel också så skulle det vara extra kul. Ska bearbeta honom under dagen så får vi se. Nu är det melodikrysset som gäller!

Studiedag.

2010-02-11 @ 23:18:25
Hemma idag och för en gångsskull så gjorde jag faktiskt vad dessa dagar är till för... Plugga. Hade gjort det mesta i gårkväll så det var inte så mycket. Men nu har jag gjort alla uppgifterna som finns att göra. Undra vad vi ska göra imorgon, hmmm.

Efter det var klart så har jag pysslat på här hemma. Monterade isär ugnen och gjorde rent alla glas i luckan. kändes lite halv skumt när man rycker till och ungsluckan hoppar av. Dock var ju det tanken. Så nu är den fin, nästan. De som bodde här tidigare hade nog aldrig gjort rent glaset så det var så fastbränt att det inte gick att få rent. Stod i drygt 2 timmar och skrubbade med t-röd och massa andra lösningsmedel som jag hade hemma.

Akvariet fick sig en omgång. Jag rensade bort en massa flytväxter, så nu är det ljust där i igen. Plockade upp pumpen och skulle göra rent den men när jag tömmer den på vatten ser jag hur det spattlar i slasken. Då har ett stackars yngel legat i pumpen när jag plockade upp den. Ytterligare ett yngel låg kvar i behållaren och ett hade tyvärr fastnat och dött i svampen. De 2 som levde fick åka tillbaka i akvariet. Nu när man återigen kan se något därinne så har jag kunnat räkna till 11st yngel. Dom har kommit sen vi köpte nya fiskar förra veckan så dom nya fiskarna var nog gravida när vi köpte dem. Kul! När jag ändå är inne på ämnet. Ingen som vill ha en "sugpropps"-mal? Den har bllivit så stor att jag tycker synd om den, tycker han borde ha större yta att vara på. Eller om någon vill bli av med ett akvarium, 100 liter eller större, till billig penning så är jag intresserad.

Det har även blivit 2 limpor bakade, diskat och skurat i badrummet idag. Tiden räckte inte till mer.

Har pejlat in en mobil som jag är riktigt sugen på. Jag har ju bindningstid kvar på min 3-lur men funderar på att köpa en ny ändå. För den är såååå fin! Betalar bara för abbonemanget idag som det är ändå. Andreas ska kolla upp priset imorgon på jobbet.

Nu blev det hr jätte långt. Ledsen!

Tisdag.

2010-02-09 @ 20:35:35
Nyligen hemkommer från en simtur i simhallen. Så skönt när man väl kommer till skott och så känner man sig så nöjd efteråt.

Lästa ut 2:a och började på 3:e Stieg Larsson boken igår. Man slängdes rakt in i handlingen. Så idag på tåget (som jag dessutom fick springa till) tänkte jag sjunka ljupt in i handligen, självklart ska även 4 lågstadieklasser också åka tåg, samtidigt. Det gick inte så bra att läsa förns dom klivit av.

Gästföreläsningen idag var ganska tråkig faktiskt. Glad att den inte höll på i mer än 2 timmar. Tror det kunde ha vart intressant om inte föreläsaren var så tråkig. Man ska väll råka ut för sådana också antar jag.

Upp tidigt imorgon igen. Halvdag, förmiddag. Härligt. Mer sånt!

Tentan

2010-02-09 @ 00:05:26
Ska jag vara ärlig så hade jag panik hela vägen in till skolan i morse. Det kändes helt åt fanders. Sprang på våran projekledare i korridoren och hon hade i alla fall fixat så att jag skulle få skriva. Sen får jag blackout! Shit! Jag hade 3 timmar på mig så det vara ganska lugnt ändå. Jag lyckades väll klura ut vissa saker och andra stod helt still. Räknade lite hastigt på vad jag kunde få för poäng och tror att jag i alla fall kommer klara godkänt. När jag kom hem kollade jag igenom lite och tror att jag grejat några poäng mer än jag räknat till. Så förhopppningsvis så går det bra.

Nu tänker jag ta mig en välbehövd god natts sömn. Imorgon är den en 2 timmars gästföreläsning om bokföringsbrott som gäller.

Ger upp.

2010-02-07 @ 23:07:08
Nu har jag suttit och pluggat konstant hela dagen. Känner mig nästan lika osäker som imorse. Ursh! Aja det får gå som det går. Inte mycket att göra åt. Har inte fått svar på om jag kan få göra tentan ens en gång. Hoppas på det. Jag kan ju inte bli mer än underkänd. Dags att sova, hoppas jag lär mig i sömnen också för jag lär drömma om det här.

Gaah!

Melodifestivalen

2010-02-07 @ 10:14:33
Som alla andra måste även jag kommentera om melodifestivalen.

Bidrag för bidrag: Poängskala 1-12 i kategorierna Låten, Showen, Kläderna & Chans i Oslo

Ola - Unstoppable
90-talets Backstreet Boys ringde och vill ha tillbaka sin 6 medlem.
Helt okej bidrag. plockade poäng med pianoslingan som var riktigt meddragande. I poängprotokollet slutade det på 15/48.

Jenny Silver - A place to stay
Kan kanske klassas som melodifestivalens sämsta bidrag... genom tiderna?
Jag har i alla fall lovat Andreas att aldrig någonsin ha strumpbyxorna utanpå skorna ala Jenny Silver.
Var tvungen att gå ifrån poängskalan och ge -2 i kläder. Det slutade på 1/48.

Linda Pritchard - Your making me hot
Shakira kopia. Meddragande. Mycket mer än så kan jag inte säga. 14/48.

Pain of salvation - Road salt
Väntade mig en explosion eller nått. Trodde den skulle komma igång, men inte det. Andreas gillade låten så där kammade dom hem några poäng. 15/48.

Andreas Ekoborg - The saviour
Överaskning för min del. Inte speciellt bra bidrag men jag visste inte att han hade den talangen. Har aldrig dragit paralellerna. 8/48

Jessica Andersson - I did it for love
+poäng för att hon faktiskt hade kläder på sig i år. Resten var väl inte så extraordinärt. Kanska dags att lägga ner? 10/48

Frispråkarn - Singel
Kunde ha vart bra om inte texten var så fruktansvärd. Bakgrundssångerskorna var kanske inte heller helt rätt till låten. Nja... 7/48

Salem Al Fakir - Keep on walking
Sååå söt! Min favorit helt klart. Låten drog med en och det kändes som ett helt okej bidrag. Kvällens bästa. +1 poäng i varje kategori bara för att han var söt. Dålig kraft i rösten dock. 27/48

Placeringar:
1. Salem Al Fakir (Globen)
2. Ola (Globen)
3. Pain of Salvation (Andra chansen)
4. Linda Pritchard (5)
5. Jessica Andersson (Andra chansen)
6. Andres Ekborg(6)
7. Frispråkarn (7)
8. Jenny Silver (8)
Rätt bra poängsatt med andra ord om man jämnför med vad folket tyckte.

Lördag

2010-02-06 @ 08:56:59
Va i en dipp sist. Är ur den nu.

Idag ska jag plugga! Blä. Har (om)tenta på måndag. Skrev den ju inte innan jul så det blir första gången nu. Känner mig rätt nervös. Alla sa att det var mycket lättare än de hade trott. jag känner bara att det spelar ingen roll hur lätt den är jag kan inget i alla fal. Så det blir plugga hela helgen. Med avbrott för en trip ner på stan för att köpa ett nagellack till Anne och ytterligare en paus när det är Melodifestivalen.

...

2010-02-04 @ 18:07:05
Nej, jag har faktiskt inget att skriva idag. Känner mig bara ledsen och trött och uppgiven. Har en dålig dag helt enkelt. En riktigt dålig dag!

Elin: Det vara kul att se dig med! Vi kanske ska försöka ta oss an den där vinarens snart!

Ledig dag!

2010-02-02 @ 23:15:01

Idag var vi iväg till Haninge. Sega i starten och åkte inte förns vid halv 12 nästan. Planen var Haninge centrum, Länna, Maxi, djuraffären. Kom till centrum och knallade i några butiker och beger oss till Länna för att byta våran elvisp som var felpacketerad. Väl där inser vi och säljaren efter att ha slitit upp flera andra förpackningar att det var samma fel i de andra så vi gick hem med samma som vi kom dit med. Hittar inte mina älskade handskar och förstår att jag glömt dem i centrum, bara åka tillbaka. Hittar dem på H&M. Iväg till Maxi. När vi nästan är klara så ringer Jajja och undrar om han får åka med oss hem. Självklart! Tillbaka till Länna. Sista stopp djuraffären. Köpte 6 jätte fina fiskar som nu simmar i akvariet. Hann även med att ta mig till Ösmo och simma. Dock liogger sladdarna kvar i vardagsrummet precis som i morse. Andreas skulle kanske ta dem imorgon. Hoppas det!

Nu ska jag borsta gaddarna och sen ska jag sova. Eller läsa.

Jag har redan tappat vilken dag det är!

2010-02-02 @ 00:13:01

Gick till mammas jobb efter skolan och drack varm choklad. Det var länge sedan jag gjorde det! Sen gjorde vi sällskap hem, på försenade tåg. Struntade i att åka hem och hämta bilen så att jag kunde hämta Andreas, Gick hem till mamma och pappa istället på en gång och så fick pappa hämta Andreas så jag fick plugga lite. Idag var det svåra grejer vi skulle lära oss. Måste traggla en hel del innan det faller på plats. Inga aha-upplevelser här inte.

Imorgon är det studiedag. "Ledigt". Vi ska sätta upp de sista sladdarna så att de inte ligger och skräpar på golvet längre. Annars har jag ikt ne speciellt mycket inplanerat. Skulle vilja åka en sväng till haninge och skaffa lite fiskar till akvariet, men jag tror att Babe kommer protestera. Kanske ska åka själv.

Nu däremot ska jag sova! Kanske läsa lite först. "Flickan som lekte med elden" = Bra!

Måndag morgon.

2010-02-01 @ 10:21:51
Gick upp med Babe imorse, gick och la mig när han gått till jobbet. Vaknade igen senare än jag tänkt mig men det gjorde inget, hade gott om tid ändå.

Vi ska fortsätta med periodiseringar ideg. Det sista vi gjorde har inte riktigt fastnat än. Det blir lite av en aha-upplevelse vid varje uppgift och när jag börjar på nästa så är allt borta igen. Men det kommer nog snart.

Väntar på att mitt ägg ska bli klart så att jag får lite frukost. Ska gå till tåget om typ en halvtimme och hoppas på att tågen går. Nu piper det i köket!